3 yıllık evliyiz, yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışmalar oluyor. Her tartışmada benden bir öncesine göre biraz daha soğuduğunu, ama aradan zaman geçince normale döndüğünü söylüyor. Bu bendede oluyor, herkeste oluyordur belki. Ama, bana eskisi gibi his beslemediğini söyledi. Her tartışmayı yeni bir tartışma değilde, bir öncekine ekmiş gibi görüyormuş. Ben ayrılalım desem, peşimden gelmez gibi hissettirdi hep ve buna inanıyorum. İstemezsen niye zorliyim diyor, ayrılmak istersen ayrılırız, istemezsen devam ederiz, ben sen ne istiyorsan onu seçerim gibi. Ben deli gibi peşimden koşsun istemiyorum ki, seven insan boşanmayı nasıl direk bir seçenek olarak sunar? Şimdi, bir kadın olarak böyle bir şey yaşasanız napardınız? Ben ayrılmak istemiyorum, cesaret bulsam evet ayrılırım çünkü ezik gibi hissediyorum. Herkesin yaşadığı tartışmaları biz yaşayınca gönül almak için uğraşmıyor, benim nazlanmak gibi bir lüksüm bile yok, direk tavır koyuyor. En önemliside, önceden söylemiş bulunduğum cümleleri, kelimeleri yeni tartışmada bana karşı kullanıyor sanki o dediklerime bağlı kalmalıymışım gibi. Değişen his, fikir ve düşüncelerimi kabul etmiyor.