• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim icin bitkisel kür

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhabalar arkadaşlar ben 17 aydır bebek istiyorum korunmadim eşim 26 ben 25 yaşındayım hormon testi yaptırdım eşimde sperm testi yaptırdı rahim filmi çekildim hicbir problem yoktu çok şükür sadece eşimin ileri hızlı hareketligi sınırdaydı doktor bi problem yok ama bi urolojiye gidebilir demişti randevu aldık ama bildiğiniz bitkisel macun kür karışımı varsa rica ediyorum şimdiden teşekkürler

Bu da eşimin sonucu

Eklentiler

• 20201208_160702.webp
    20201208_160702.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar arkadaşlar ben 17 aydır bebek istiyorum korunmadim eşim 26 ben 25 yaşındayım hormon testi yaptırdım eşimde sperm testi yaptırdı rahim filmi çekildim hicbir problem yoktu çok şükür sadece eşimin ileri hızlı hareketligi sınırdaydı doktor bi problem yok ama bi urolojiye gidebilir demişti randevu aldık ama bildiğiniz bitkisel macun kür karışımı varsa rica ediyorum şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun canm biz macun kürlerini kullandık bize fayda etmedi 6 ay oldu kullanalı hâlen gebelik yok. Ama size belki yarar bilemeyiz. Instgrmda yanıklar baharat var onu bul msj at sorunu söyle ona göre macun verip göndercek size. Biz maraşta aldk 1.600 liraya kazıklandk yani anlayacagn. Yanıklar baharat bana 300 lira fiyat cikarmsti keşke ordan alsaydm

Geçmiş olsun canm biz macun kürlerini kullandık bize fayda etmedi 6 ay oldu kullanalı hâlen gebelik yok. Ama size belki yarar bilemeyiz. Instgrmda yanıklar baharat var onu bul msj at sorunu söyle ona göre macun verip göndercek size. Biz maraşta aldk 1.600 liraya kazıklandk yani anlayacagn. Yanıklar baharat bana 300 lira fiyat cikarmsti keşke ordan alsaydm
Teşekkür ederim canim

Merhaba yanıklar baharatla İnstagram üzerinden mi iletişime geçtiniz

Ben esime masaj aparatin satin aldim yani fizik terapi gibi masaj aparati. Kur hic bir sey fayda etmedi.

Benm eşiminde %25 ileri hızı. Doktor vitamin verdi onu kullanıyoruz. Promen K verdi baya pahalı

Back
X