eşim için Bu ayakkabıdan arıyorum

fundamustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
6
0
36
Afyon
HEPİNİZE SELAM. BU AYAKKABIYI BULMAMA SATIN ALMAMA YARDIMCI OLABİLCEK VARMI ARANIZDA İNTERTTEN ARAŞTIRDIM BULAMADIM BURAYA AZMA GEREĞİ DUYDUM SATIN ALABİLECEĞİM Bİ YERDEN BULABİLİRSEK ÇOK İYİ OLUR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Uploaded with ImageShack.us

VEYA BU ELBİSEYE UYGUN Bİ AYAKKABI SİZDEN ÖNERİLERE DE İHTİYACIM VAR

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
aida-textiledesing
burada bi sürü ayakkabı var satışını da yapıyorlar.. süper ayakkabılar var bi bakabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben mi yanlış anladım yoksa funda eşi mustafaya süpriz yapıp giymek için mi aryor bu ayakkabıları? sanki mustafa, funda için yazmış gibi olmuş :9::9::9: KK'da bir erkek :67::67::67:

bence mustafa funda için yazmış..:82:

Son düzenleyen: Moderatör:
:60::60::60::60:aa ne ıstınız mustıden:D beyfendı hanımına hedıye ıcın ugramıs bıze:D secenek sunucaz:D belkı bırertanede bzıe alır:D haha goz hakı nıyetıne:D su tek fıyat olan sıtede ben asık oldum o sıteye bı kac ayakaboı begendım sıparıs vercem az kaldı :D

demek kk da erkek var

cıks hiç tasvip etmediğim bi olay :))

3 vakte kadar bu arkadaş gider

ben mi yanlış anladım yoksa funda eşi mustafaya süpriz yapıp giymek için mi aryor bu ayakkabıları? sanki mustafa, funda için yazmış gibi olmuş :9::9::9: KK'da bir erkek :67::67::67:

eşimin üyeliği ile girriş yaptım arkadaşlar. eşim sürekli takip ediyor burayıı aklıma ilk burası geldi valla süper yardımlar gelmiş hepinize tşkler

Back
X