Eşim için Hediye Yardımm!

birsen89

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
26
0
6
35
İstanbul
Kızlar merhaba. Eşimin 1 hafta sonra doğum günü ve ben hala hediye alamadım:( 6 sene boyunca bütün alternatifleri tükettik de :1:

Geçen gün araştırırken Jump'ın aşağıdaki modellerine denk geldim, modeller hem çok şık hem de fiyat olarak oldukça uygun geldi bana... Sizlerin de görüşlerini almak isterim. Erkek kardeşimin spor ayakkabısı Jumptı çok uzun süre severek de kullanmıştı. Bu sebeple aklımda yer edinmiş olsa gerek :1:

Sizce hangisi?

$2669-H.webp
$1740-D_1.webp
$1744-A_1.webp

Kızlar merhaba. Eşimin 1 hafta sonra doğum günü ve ben hala hediye alamadım:( 6 sene boyunca bütün alternatifleri tükettik de :1:

Geçen gün araştırırken Jump'ın aşağıdaki modellerine denk geldim, modeller hem çok şık hem de fiyat olarak oldukça uygun geldi bana... Sizlerin de görüşlerini almak isterim. Erkek kardeşimin spor ayakkabısı Jumptı çok uzun süre severek de kullanmıştı. Bu sebeple aklımda yer edinmiş olsa gerek :1:

Sizce hangisi?

Eki Görüntüle 941735
Eki Görüntüle 941736
Eki Görüntüle 941760

1. daha iyi duruyor. Nedeni ise taban kısmı beyaz olan ayakkabıların o kısımları çabuk kirleniyor zamanla kötü bir görünümü oluyor silinsede cıkmıyor. bu yuzden 1.

Kızlar süpersiniz çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Sanırım 1. olanı alacağım, gerçi aşağıdaki modelleri görünce de kararsız kaldım. Ne güzel modelleri varmış meğer Jump'ın:)

$3083-D_1.webp
$1781-A_1.webp

Bence bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye saat ve ayakkabı. Umarım bizimki beğenir:)

Back
X