Eşim idaa bagımlısı

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
133
İstanbul
selam kızlar eşim idaa bagımlısı 7 aydır evlıyım ay sonu gelmiyor borclarımız var ama beyfendi üç beş lira olsun oynar yınede oynama diyorum üç beş lir olsun hergun kumbaraya atalım diyorum canım sıkılıyor ondan diyor halı saha falan yapın stresını atarsın diyorum ben böyle stres atıyorum diyor üç beş liranın hesabını yapmam yese içse eyvallah ama bana göre kumar oynuyor ve kumarın buyugu küçüğü olmaz maddi olarak guvenemiyorum ona diyorum helal kazan kumardan aldığın paranın bereketi olmaz diyorum ben o parayı eve sokmam o parayla eve ekmek dahi almam diyor peki napıyorsun kazandığın parayı diyorum yiyorum diyor nerde yiyorsun karıyla kızlamı diyorum yok diyor yeminler ediyor haftada bir bu konu acılıyor esım normalde bana iyi davranır ne dersem alır eder parası varsa işteyken arar sorar bana duskundur ama bilemiyırum cocuğumuz henuz yok dedım cocuk oluncada böylemi olacaksın diyorum sakayla he dıyor oğlum bi rakam söyle diyecem diyor sureklı bu konuyu açmak İstemiyorum çünkü konuyu acınca ortam geriliyor huzursuzluk oluyor nasıl davranmalıyım ne demeliyim bilemiyorum babasına söyledim o birşey değil dedi bir daha soyledımızde ben ona parayı az vereyim ozaman dedi kp başka ne yapmam lazım canım Sıkıldı yıne

babasından mı para alıyor?3-5 lira bir şeyse rahat bırak adamı ben de sandım ki binlerce lira harcıyor her gün.bırak stresini öyle atıyordur o da.çok üstüne gidiyorsunuz şu adamların, sen eve yemek almazsan alma o parayla bırak adam kendine harcasın o zaman.

Ben arkadaşlara katılmuyorum,3-5 lirayla birşey olmaz denmiş,aslında çok şey olur.
İleride kazandıkça daha da hırslanıp daha fazla yatıracak,iddia dipsiz kuyu gibidir,oynadıkça oynayasın gelir. O yüzden bir an önce bıraktırman lazım. 5 lira diyorsunuz da günde 5 lira atsanız 1 ayda aylık manav ihtiyacınızı görürsünüz ya da ileriye güzel bir birikim yaparsınız.

Her gün 3 lira 5 lira attigim kumbaramda tahminen şu an 600 liram vardır.

Babadan para alması bana kalırsa iddia oynamasindan daha büyük mesele.

selam kızlar eşim idaa bagımlısı 7 aydır evlıyım ay sonu gelmiyor borclarımız var ama beyfendi üç beş lira olsun oynar yınede oynama diyorum üç beş lir olsun hergun kumbaraya atalım diyorum canım sıkılıyor ondan diyor halı saha falan yapın stresını atarsın diyorum ben böyle stres atıyorum diyor üç beş liranın hesabını yapmam yese içse eyvallah ama bana göre kumar oynuyor ve kumarın buyugu küçüğü olmaz maddi olarak guvenemiyorum ona diyorum helal kazan kumardan aldığın paranın bereketi olmaz diyorum ben o parayı eve sokmam o parayla eve ekmek dahi almam diyor peki napıyorsun kazandığın parayı diyorum yiyorum diyor nerde yiyorsun karıyla kızlamı diyorum yok diyor yeminler ediyor haftada bir bu konu acılıyor esım normalde bana iyi davranır ne dersem alır eder parası varsa işteyken arar sorar bana duskundur ama bilemiyırum cocuğumuz henuz yok dedım cocuk oluncada böylemi olacaksın diyorum sakayla he dıyor oğlum bi rakam söyle diyecem diyor sureklı bu konuyu açmak İstemiyorum çünkü konuyu acınca ortam geriliyor huzursuzluk oluyor nasıl davranmalıyım ne demeliyim bilemiyorum babasına söyledim o birşey değil dedi bir daha soyledımızde ben ona parayı az vereyim ozaman dedi kp başka ne yapmam lazım canım Sıkıldı yıne
Çocuklar duymasındaki çaycı hüseyin. Bir umuttur deyip oynamak

....

Bence bu mesele hallolmadan çocuk yapmayın. Hoş kumar bağımlılığının düzeleceğini de sanmıyorum ya... kayınpederden niye para alıyor? Onun yanında mı çalışıyor?

Kaybedince hırslandıran
Kazanınca daha çok oynama istedigi duyulan bir oyunun adı kumar.
Eve sokmam ekmek almam ama kendim yerim diyecek kadar da savunmasız bırakan bir alışkanlık.
Sonradan gizli gizli oynacaktır
Biraz görmemezlikten gelin.
Kuponu yatırdıgı bayinin istikametini degiştirmesini isteyin
Belki unutur

Bu meseleyi çözmeden sakin çocuk düşünme derim. Peki evlenmeden önce bu meseleyi konuşmuş muydunuz?

U
Uc bes ile baslayip sonrasini getiremedigi icin kocam olacak adinin yuzunden venim yuvam yikildi. Bu bir bagimlilik ve gidio tedavi olmasi lazim ben hersryimi bu yuzden kaybettim simdi bir evladim var onun icin ayakta duruyorum resti cek alttan alma

ilk evlendigim senelerde esimde 3-5 liraya idda oynardi.
Çok takmiyordum sadece uyariyodum bunun icin hic kavga etmedim.Bi arkadasi vardi o tesvik ediyordu.
Sonra bebegimiz olunca birakti kendiliginden.Bide sehir degistirdik o arkadasindanda uzaklasti.Cevresi degisti.
Sanirim onunda etkisi buyuk oldu.
Simdi tek derdi isinde yukselme.
bunun icin var gucu ile ugrasiyor.

Back
X