- 4 Şubat 2011
- 369
- 30
- 73
Kızlar merhaba ben evliliğimde beşinci yılı bitirdim ilk yıllar eşimle zor günler geçirdik eşim hep annesinin sözünü tutarak şiddete kadar büyüttü mevzuları neyseki çok şükür rabbime beni tercih etti ve artık mutluyuz düşünüyorum gerçekten mutluyuz çok şükür,yani artık oda bazı durumları gördü yada artık büyüdü, ben maddiyattan dolayı kv ile altli ustlu oturuyordum ki yan tarafimizi tamir edip yukarı çıktı yani müstakil yanyana evdeyiz .(kendi ailemden böyle arsizliklar terbiyesizlikler gormedgim için belkide tuaf geliyor ama yinede sanmıyorum kimse yapmaz bunu ya)merdiven altı gibi biyer var ortak kullanım alanimiz,ben evim küçük olduğu için bazı fazlaliklari oraya koydum minder sandalye soba boruları vs.azonce iğne den geldim aa bibaktim onun balkonda benim minder yüzleri şok oldum esimde izinli evde gülüm dedim bak böyle boyle asagdaysada copteysede almasın dedim eşim haberim yok dedi (daha önce çöpe attığım birkaç malzemeyi evinde gördüm eşime dedim oda artık çöpleri gece vardiyasina giderken başka sokaklardan gidip atıyor yani ilk değil daha öncede böyle ufaktefek almisliklari oldu) osinirle beş yıl sonra ilk defa içime atmadım gittim dedim anne benim sandalye ler nerde?gülerek pişkinpiskin icerdee dedi balkondakiler ne niye benim eşyalarımı aliyorsun dedim yok anam almadım kirlenmiş yikadim dedi bak anne dedim kirliysede pissede sen zahmet etme yorma kendini emek verme ben yikarim dedim attığım copu karistiriyorsun izinsiz alıyorsun buboyle olmaz dedim kapiyi çektim evime gectim,eşim nolmuş dedi böyle boyle kırmadan anlattım dedim.hiç sesini çıkarmadı , şimdi bacaklarim titriyor hala,çorba yapmıştım bir kase versemmi yoksa tavrımı anlasinmi iyice?çok uzun oldu farkindayim eşim evde izinli her yoruma cevap yazamaybilirim:-(