Anladığım kadarıyla siz çöpe atmadınız o sandalyeleri evinizin altında ardiye olarak kullandığınız bir bölüm var oraya koydunuz. Eğer öyleyse tabii ki size en azından kızım bunları kullanmıyorsan bana lazım alabilir miyim demesi gerekirdi. Aksi halde eğer çöpe atsaydınız da kayınvalideniz çöpten alsaydı o zaman o çöpten alıp kullanabiliyorsa siz neden buna takılılyorsunuz derdim.
Anladığım kadarıyla siz çöpe atmadınız o sandalyeleri evinizin altında ardiye olarak kullandığınız bir bölüm var oraya koydunuz. Eğer öyleyse tabii ki size en azından kızım bunları kullanmıyorsan bana lazım alabilir miyim demesi gerekirdi. Aksi halde eğer çöpe atsaydınız da kayınvalideniz çöpten alsaydı o zaman o çöpten alıp kullanabiliyorsa siz neden buna takılılyorsunuz derdim.
Siz çöpe atmışsınız artık isteyen karıştırır isteyen kullanır onlar artık sizin degildir..
Ve sandalyeleri oraya koydugunuza göre şuanda ihtiyacınız yok fazla durumda..kv ihtiyacı varsa tabiki kullanabilir..
He burada yanlısı söylemeden yapması ama sadece sandalyeleri söylemesi gerekti lazım alayım mı diye..belki düşünemedi kadın lafı olmaz dedi bilemeyiz..
Ama ama ama çöpe attıgınız eşyaları aldı diye kızmaya hic hakkınız yok hatta eger attıgınız bir eşya ise önce ona sorun anne ihtiyac varmı evde eger seninde ihtiyacın yoksa atıcam diye yani ben olsam öyle yapardıım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?