esim ikimizin arasinda kaliyor:-(

nesssl

...
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
369
30
73
Kızlar merhaba ben evliliğimde beşinci yılı bitirdim ilk yıllar eşimle zor günler geçirdik eşim hep annesinin sözünü tutarak şiddete kadar büyüttü mevzuları neyseki çok şükür rabbime beni tercih etti ve artık mutluyuz düşünüyorum gerçekten mutluyuz çok şükür,yani artık oda bazı durumları gördü yada artık büyüdü, ben maddiyattan dolayı kv ile altli ustlu oturuyordum ki yan tarafimizi tamir edip yukarı çıktı yani müstakil yanyana evdeyiz .(kendi ailemden böyle arsizliklar terbiyesizlikler gormedgim için belkide tuaf geliyor ama yinede sanmıyorum kimse yapmaz bunu ya)merdiven altı gibi biyer var ortak kullanım alanimiz,ben evim küçük olduğu için bazı fazlaliklari oraya koydum minder sandalye soba boruları vs.azonce iğne den geldim aa bibaktim onun balkonda benim minder yüzleri şok oldum esimde izinli evde gülüm dedim bak böyle boyle asagdaysada copteysede almasın dedim eşim haberim yok dedi (daha önce çöpe attığım birkaç malzemeyi evinde gördüm eşime dedim oda artık çöpleri gece vardiyasina giderken başka sokaklardan gidip atıyor yani ilk değil daha öncede böyle ufaktefek almisliklari oldu) osinirle beş yıl sonra ilk defa içime atmadım gittim dedim anne benim sandalye ler nerde?gülerek pişkinpiskin icerdee dedi balkondakiler ne niye benim eşyalarımı aliyorsun dedim yok anam almadım kirlenmiş yikadim dedi bak anne dedim kirliysede pissede sen zahmet etme yorma kendini emek verme ben yikarim dedim attığım copu karistiriyorsun izinsiz alıyorsun buboyle olmaz dedim kapiyi çektim evime gectim,eşim nolmuş dedi böyle boyle kırmadan anlattım dedim.hiç sesini çıkarmadı , şimdi bacaklarim titriyor hala,çorba yapmıştım bir kase versemmi yoksa tavrımı anlasinmi iyice?çok uzun oldu farkindayim eşim evde izinli her yoruma cevap yazamaybilirim:-(

Arkadaşım ne çöpe attığınız eşyaları kavınvalidenizin alması
Nede vereceğiniz bir tas çorbanın lafı olmaz.
Size ait eşyalarınızı alıp kullanıyorsa lazımsa siz kullanın.

benim de anneannem böyle sinir eder adamı :)) sizi anlıyorum ama bu kadar mesele çıkaracak eşinizle huzursuzluk yaratacak kadar da olmamalı...alsın kullansın...eğer her şeyi eşinize söylerseniz hem sizden soğur hem de haklıyken haksız duruma düşersiniz.arkadaşın yorumuna da katılıyorum....

Bence burda tatsızlık çıkaran sizsiniz nolmuş yani bi minderi aldıysa kadın sanki sizin salondaki koltukları alıp evine götürmüş bide pişkin diosunuz ayıp yani ! Çöpteki eşyalara gelince dmk ki bi rahatsızlığı var yani çöp karıştırmak normal bişi değil bnce daha anlayışlı olmalısınız komşunuz sizden habersiz bişi almamış ki Kaynanaız almış .kocanızın annesi sizinde anneniz sayılır burda suçlu kaynanız değil yaşlı bi kadına azıcık hoş görü gösteremediğnşz için sizsiniz!

Son düzenleme:
Hayır hayır eşimle huzursuzluk cikarmiyorum herseyide eşime anlatmam,bir değil üç değil onun için patladim kendisine de zaten kırmadan izah ettim sen emek verme yorulma ben yikarim dedim,corbaninda tabiki lafı olmaz ki verdimde zaten arada darginlik olmadığını anlasin diye,ben tavrımı anlasin istiyorum bana sorsun ben alma dememki izinsiz aldığı için tuaf oluyorum sandalyeleri almış ver anne geri dicek halim yok ama misafirim geldi diyelim annemde evde yok diyelim asag sandalye almaya gitsem aldiginida bilemedigim için aklimla oynicam,ha şimdi diceksiniz ozaman bu konuyu niye açtım biz çorba verme desek vermicenmi diye,o sinirimle paylaşmak istedim sadece

Anladığım kadarıyla siz çöpe atmadınız o sandalyeleri evinizin altında ardiye olarak kullandığınız bir bölüm var oraya koydunuz. Eğer öyleyse tabii ki size en azından kızım bunları kullanmıyorsan bana lazım alabilir miyim demesi gerekirdi. Aksi halde eğer çöpe atsaydınız da kayınvalideniz çöpten alsaydı o zaman o çöpten alıp kullanabiliyorsa siz neden buna takılılyorsunuz derdim.

Zaten kocamın annesi ve büyüğüm olduğu için saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ama zamanında az cektirmedi sağolsun bunun için kirginligim ve bunun için görmemezlikten gelemeyisim

Evet aynen öyle çöpten değil asagdan izinsiz aldığı icin,çöp mevzusu başka kullanılabilen esyalar olsa niye atım çöpe,yazık gunah,

Siz çöpe atmışsınız artık isteyen karıştırır isteyen kullanır onlar artık sizin degildir..
Ve sandalyeleri oraya koydugunuza göre şuanda ihtiyacınız yok fazla durumda..kv ihtiyacı varsa tabiki kullanabilir..
He burada yanlısı söylemeden yapması ama sadece sandalyeleri söylemesi gerekti lazım alayım mı diye..belki düşünemedi kadın lafı olmaz dedi bilemeyiz..
Ama ama ama çöpe attıgınız eşyaları aldı diye kızmaya hic hakkınız yok hatta eger attıgınız bir eşya ise önce ona sorun anne ihtiyac varmı evde eger seninde ihtiyacın yoksa atıcam diye yani ben olsam öyle yapardıım..

Suan ihtiyacım yok zaten olmadığı için koydum sorsa alma demem sormamasi kizdigim

Çöpe atacağınıza ona verseydiniz direk
Yani bizler bile kullanmadığımız eşyaları ona buna veriyoruz nolcak ki.
Yaptığımız yemekden götürüyoruz,kullanmadığımız giysilerimizi paylaşıyoruz fazla takıntılısınız yani ben öyle hissettim.

Son düzenleme:
Ben olsam madem cope attigini aliyor..sevmesemde kiyamam.bunu yaptiginda ben de farketmissem copten aldigini .birdahaki sefere kullanmadigim esyalari atmadan once anne ben bunlari kullanmiyorum ihtiyacin varsa alabilirsin eskiler sana layik degiller ama genede bak bir lagyimsa al derim..bucsenide rahatlatir iyimser oldugun icin odavbir daha cop karusturmaz.hem esinin annrsini cøp karistirmasina musade etmemis olursun

Sabdalyeleri kullanmiyorsam da ona derim anne alavilirsin problem degil fakat alirken bana soyleki aramiyayim cakindimi diye dusunmiyeyim..yoksa gel bana sor demiceksin..haber ver diyeceksin..cunku o kadin sana sormaz oyle yetismemis..haber vermrsini isteyin..i size soylediginde lagzim degilse verin..lagzimsa soyleyin anne banada lagzim..ama eger sana cik sandalye lagzimsa bi miktar para koy koseye beraber cikip sana begenelim..yada diger bir sik siz ona bir sandalye alin..o zaman gekip size haber verecektir ondan sonra...gelinim benden bisey esirgemiyorki diye..kirilmayin..grurunuzu kiracak bir durum yok ortada..bunlari yaparsan hep esim seni tebrik eder.hem kaynanan boyle buseyi tekrarladiginda senin bir laf soylemeye hakkin olur..anne ben sana sordum aticagim seylerden lagzimsa neden copu karistiriyosun diye.sandalyeni cartini curtunu alursada dersin anne sana yenisini bile aldik hani bana haber verecektin lakgzim olunca ariyorum dersin

Arkadaslar ben çöpe kullanılabilen bir malzeme atmam!sonuna dek degerlendiririm sandelyesi yok değil var tabiki benimkinide eklemiş ben zaten istemedim habersiz alma dedim,çöp mevzusuna gelince (poseti açıp tuvalet kağıdı rulosu nu almış,eskiyen dis fircalari vs.yani nasıl anlatim,çöpe sağlam bimalzeme niye atimki dediğim gibi çöpten almasinada ilgilenmem ha o almış ha başka biri yukarda arkadasin dediği gibi artık benim değil onlar ama ayıp bana göre ayıp yani komşu çöpe çürümüş patates atıyor annem alıp sağını solunu kesip yemek yapıyor ha suda var durumu olmasa ses çıkarmayı bırakın alisverisini de yaparız ama aliskanlik yapmış ayıp sinmiyor,kizlarida söylüyor biz bunca yıl dinletemedik zamanla alisirsin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…