Esim ilgisizmi ,aldatıyormu ne bu durum simdi?

kembet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
92
1
86
İstanbul
kızlar merhaba neden bilmıyorum bugun icim çok sıkıntılı ama birikim sanırım sorunum esim ve ilgisizligi normalde konusursan çok ilgili evet cocukları ve ailesi hakkında ilgili hicbirseyimizi eksik etmez gezdirir buraya kadar problem yok ama is benim sahsima gelince degisiyor ben daha duygusallık bekliyorum hic yok söyle güzel bir söz bir bakıs bir sohbet yot söyledigimdede hersey gibi bu tarz iliskilerinde artık ikimiz arasında monotonlastığını söylüyor gereksizmis böyle seyler 7 senelik evliyiz bu arada ayrıca telde ve maillerinde isyerindeki bir kadınla msj larını gordüm cok ayrıntılı msj degildi dogumgünü kutlaması neden niye gibi tek kelimelik yazılar ve dostlok arkadaslık iceren sadece kadına atılmıs mailler benmi abartıyorum bilmiyorum bu benim icimi acayıp kemiriyor söyle ne biliyim insan karısına sarılmazmı ya veya arkadaslarla dısarı cıktığımızda millet sarmas dolas biz sanki küs iki düsman gibi millete bakınan insan neden böyle ya anlıyamıyorum ne yapmalıyım nedir bu böyle

tercübesiz bir evlinin sözünü ne kadar kayle alırsın bilmiyorum ama kocanı yatak odasında mutlu et.ilk yıllarında fırsatını bulupta yapamadığın herşeyi dene.yeni yeni iç çamaşırları al onu mutlu et sonra ondan ne bekliyorsan onu söyle kendisine bakalım ne olacak

eşini karşına alıp açık açık konuşabilirsin nelerden rahatsız oolduğunu söyleyebilirsin mesela şu maildeki bayan meselesini konuştunmu eşinle

valla sasırdım tıpkı benım hayatım aynen 7 yıllık evlıyz cocuklara duskun aılesıne bakar ilgisizligini sordugunda bızden gectı 2 evladımız var der ay benımkı ınsanlar ıcınde bzaen yerın dınıne sokar benı neymıs espırı yapıyomus ama varya duzelmıyo zorla bazen sarılıyo sonra tamam yeter hadı kalk cay getır der gulelımmı aglayalımmı anlamadımm valla

mailde neden niye gibi kelimelere ben anlam çıkarırım yani şüphe düşerdi benm içime öle evli erkeğin dostu olamz ya bırakın bunları..ilgisiz ise sizde ilgi göstermeyn bakın noluyo .açıkça söyle monotonlaştı nedmk yaa evlenmesydi o zaman farklı arayışlar içerisindemi acabaki..yanlış anlama birz sert oldu ama ben böyle düşnürüm.yani çocukalrn oloması yaşnalınnca sevgi bitiyomu çok saçma görücü usulü ise pek bişy diyemm ama tanışrk görüşrk severk olan evlil ise ki benim şuan seevrk nişanlıyım çok anlayamm fakt bana kalkıpta monotonlaştı derse kıyameti koparırım ..olablr evlliklrde monoton doğrudur ama söylemesi saçma yani..benden birşey bekleme bu saatten sonra demek istiyo herlde..hizmtçiliğe alıyolr sanki çocuklrına evine işine yemeğine üstüne başına ilgilen gerisi önemli değil diye düşünüyordur erkklr ..yapma birz yemeksz kalksnda monotonlaştı artıks ende yemeğini kendn yap de bak ne oluyo:))sinirdn gülym tabi nabzına göre şerbette vermk lazım ama..bi çok erkklr bi yaştn snra ilgisizleşeblyrlr bu bi gerçek..

Bence de giyin süslen daha cok bakım yap,erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden gecer lafı tamamen bır yalan,bırak ev ıslerı azıcık aksasın,kendıne zaman ayır...seksı ol senı kıskanmasını sagla,ılla dışarıda bu sekılde gıyınmek gerekmez kıskanması ıcın evının ıcınde seksı olmak bıle yeterlı,bı arkadasın da yazdıgı gıbı seksı iç gıyımler al (jartıyer,babydoll,vucut corabı vs) ılıskıyı canlandırmanın yolları bunlar cunku erkekler duygusallıktan cok gorsellıge onem verıyor bılındıgı uzere...ve bı zaman sonra sarılmalar,öpmeler,sırnaşmalar başlar hatta romantızm bıle gelebılır arkasından emın ol...

bencede şüpelen bir erkek değiştimi birşeyler yolunda gitmezmiş tlf kurcala mutlaka pot kıracaktır

tercübesiz bir evlinin sözünü ne kadar kayle alırsın bilmiyorum ama kocanı yatak odasında mutlu et.ilk yıllarında fırsatını bulupta yapamadığın herşeyi dene.yeni yeni iç çamaşırları al onu mutlu et sonra ondan ne bekliyorsan onu söyle kendisine bakalım ne olacak

güzel yorum:72:

Bir çok arkadaşın dediği gibi özel hayatınızı renklendir! Birinin dediği gibi sakın ona telefonundaki mesajlar, mailler vs neyin nesi diye sorma! Eşsiz ve %100 dişi olduğunu hissettirirsen, arayışı varsa da biter. Elbette bu beğeniyi yakalayınca yularını da tut çaktırmadan ve bırakma. Dırdır var ya dırdır, bir de kendi anneni kız kardeşini vs işlerine karıştırman, bu erkeğini kovman demektir... Ayrıca cinsellik de vermek değildir. Verici ol ama o almış olsun... Sen lütfetmiş olma!

Back
X