• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagram dan bir kız aramış

Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Birazda pozitif bakım belki doğruyu söylüyor sizin isminizle aynı olması bence onu doğruluyor size olan sevgisine verdiği değere bakın eğer kullanmasını istemiyosaniz söyleyin size değer veriyorsa hesabını silecektir

Kesinlikle oyle dolanirken onerilerde falan bisekilde onune cikmistir dikkatini cekip bakmisir gecsin yanlislikla sna bakcm diye tikladm ayaklarini belli iste :olamaz:

Yoktan sorun yaratmaya çok meraklısınız konu sahibi.
Adamın dediğine göre mi 6.hisse göre mi hareket edeceksiniz. Velev ki arattı kıza bakmak için neden dert oldu ki size bu kadar aldatmadıgını biliyormussunuz. Adam sizinle beraber su an sakin olun.

Sizin instagram hesabınız varsa sizi aratayım derken bakmış olabilir yoksa instagram hesabınız var mı diye öğrenmek için bakmış olabilir, buluttan nem kapıyorsunuz yani. Burada ciddi ciddi aldatılan bir sürü insan var, bu tarz açtığınız konular onlara ayıptır. Paranoyaklığınızı eşinize de böyle hissettirirseniz ileride ilişkinizde problem çıkar.

Dikkatini cekmis olabilir . Ayrica evlilere sosyal medya onermiyorum kapattirin ne olacak ölecek mi

Yorumlara baktım da genel olarak, kk kadınları ne kadar aşmış, ne kadar olgun, ne kadar zen master sensei kişilermiş ya. Vay be.

Ben de kötü bi sebep düşünmüyorum eşinin söylediğine inandım. Ama soracaksın tabiki sormayalım da içimizde mi patlasın. Sen bi adamı aratsan eşin ay canım der mi acaba. Ortada hastalıklı bi durum yok.

Olabilir eski arkadaşıdır, tanıdığıdır. Şüphe edip kuruntu yapacağını bildiği için seni arattım demiştir. Çok normal değil mi birini aratması? Bazen benim aklıma liseden ilkokuldan Üniversiteden birileri geliyor aman diyorum şöyle biri vardı çok yaramazdı, böyle biri vardı çok serseriydi, şöyle bi kız vardı aklı beş karış havadaydı acaba şimdi ne yapıyor? Adını aratıp bakıyorum

Guzeldir bakmistir guzele bakilir hepimiz bakariz guzel bakimli insanlara kiz erkek farketmeksizin bazisi guzel olmaz cekici olur albenisi olur baktirir oda bakmis amac bu sadece :)

Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Yahu ne amacı olabilir. Ortak arkadaslar da olunca bakmıştır, merak etmiştir. Bazen ben de bakıyorum meraktan veya can sıkıntısından. Adam beni boşasın o zaman. Abartmayın bu kadar.

İnstagramdan karşı cinse baktı diye yuva yıkılsaydı ortada evlilik kalmazdı. Neden bu kadar kıskandınız ki anlamadım doğrusu. Denk gelmiş bakmıştır nolucak ki sanki.

İsim yazinca altta oneriler cikiyor yanlislikla tiklamistir esiniz.Bende de cok olur o durum

Bence eşiniz doğru söylüyor, sizin isminizi aratırken adaşınız ve iki arkadaşının takip ettiği biri altta çıkması normal yanlışlıkla tıklamıştor. Bende eşimi aratırken çıkabiliyor yani ne var bunda? Abartmayın huzursuzluk çekicimi geliyor yahu:110:

Sahi siz hiç kimsenin profiline girmiyomusunuz şahsen ben bazen bi sürükleniyorum dıdımın dıdısına kadar bakarken buluyorum kendimi :KK70:ama tamamen masum duygularla valla :cool:

Ay ben burda ne var normal ben de bakıyorum yazdım. Sonra adama iki takılayım dedim sen şunu aratmışsın bunu aratmışsın dedim adam hesabını dondurdu. Varmayın şu adamların üstüne :sinirli:

Back
X