• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim İnternet Metresinden Vazgeçmiyor

Bu insanlarda hiç Allah korkusu olduğunu düşünmüyorum, ne anlarlar Allaha havale etmekten.. :oklava: evde gül gibi eşin seni beklerken, böyle neüdüğü belirsiz kadınlara kapılan kocalardan da onları ayartmaya uğrasan zavallılardan da midem bulanıyor.. evet keşke böyle bir adamı hiç çekmek zorunda kalmasanız.. ve siz hamilesiniz, bebeğiniz sizin üzüntünüzü sıkıntınızı hissediyor.. keşke hiç çekmeseniz.. demesi kolay tabi biliyorum ama başka bir şey söyleyesimde gelmiyor cnm..

O kadına kendisini ciddiye aldığımı düşündürmek istemiyorum. Bugün eve geldi eşim yine ağzından kerpetenle laf alınıyor. kadının cevapsız çağrısı telefonda.Belli ki arkasından aranmış ve kötü geçmiş. Yüz asık.

kafamçokkarıştı

evet biliyor evli olduğunu bence birazda o yüzden yapıyor. Kendi kocası terk etmiş baskasıyla aldatıp herkesin başına gelsin istiyormuş yazışmalarda dediğine göre

bu cümleyi duyan erkeğin kafasında var bir sorun.

baba olacak birinin bunları yapması

sizin kadını ciddiye almadığınızı göstermek için olaya tepkisiz kalmanızdelikafadulden

ne yapılır ki bu durumda. ömür boyu aldatılmaya gücünüz yetecek gibiyse devam edin . çocuğunuzu da geleceğini de hiçe sayın. o adamdan" baba" olamayacağı gerçeğini görmemeye devam edin...mirmirmirmir

ya bu konu çok ciddi bi konu ne yani sen eşini karşına alıp konuşmuyomusun bunları kavga et bağır çağır ayrılacağını söyle nasıl böyle uzaktan uzağa hallediyosun içinde bi bebk var senin bu stres bu sıkıntı onuda rahatsız eder al eşini karşına konuş olmazsa ayrılmaktan başka çaren yok çünkü en ilgiye muhtaç zamnında sana bunu yapan adam beebğine bunu yapan adam uslanmaz canım kusura bakma :sinifsinif:

canım çok üzüldüm
bencede kadınla muhatap olmamakla en doğrusunu yapıyorsun
sanki muhatap olsan anlayacakmı zaten evli olduğunu biliyormuş
olay eşinde bitiyor hadi diyelim bundan ayrıldı içinde olduktan sonra başka birilerini bulur
hamile olduğun içinde katlanmak zorunda değilsin eşini karşına alıp konuş birkezdaha olduğunda ayrılacağını anlasın eğer devam edersede ayrılmaktan başka yol yok bana göre
doğacak bebeğin için katlanmak istiyorsun ama bu ortamda ne derece mutlu olur çocuk oda tartışılır
sen göz yumdukça eşin bu durumu sürdürecek
lütfen seni daha fazla üzmesine izin verme

Allah yardımcın olsun canım seninde, bebeğininde ve eşininde. Eşinin iyi bir silkelenmesi lazım. Bu kadın nasıl bir kadın ya? ınsan şurda ufacık kötü bir olay yaşıyorda hemen geçiriyor içinden Allah düşmanımın başına vermesin diye. Kaldıki sende bir yuva sahibisin. Senin halinden en iyi onun anlaması lazım. Allahım böyle insanları kapımızdan uzak tutsun.

Böyle bir evlilikten artık hayır geleceğini mi sanıyorsunuz da devam ettiryorsunuz ?

Besbelli paronayak olup çıkmışsınız.Hayatınız hep böyle dedektiflik yaparak mı geçecek ...

Bir yerde dur demek gerekiyor,buna inanıyorum.

Şimdi kabul etmişsiniz aldatılmayı,o zaman ilerde de böyle birşey yaşama olasılığınız olduğunu da kabul etmelisiniz.

Önünüzde 2 seçenek var .Ya herşeyi sindirip,dedektiflikten uzak durup aman aldatırsa aldatsın deyip gururunuzu yerle bir edeceksiniz.

Ya da hamile olmanızı neden göstermeden ayrılıp gideceksiniz.Mutlu bir hayat sürmeye çalışacaksınız.

evet biliyor evli olduğunu bence birazda o yüzden yapıyor. Kendi kocası terk etmiş baskasıyla aldatıp herkesin başına gelsin istiyormuş yazışmalarda dediğine göre

Bu kadın resmen kendini kötü yola düşürmüş zaten...Çamura saplanmış iyice..

Eşinden ayrılınca ne yapacak,ağlarını başka evli bir adamın üstüne mi atacak.

Onu da mı düşürecek ağlarına...Allah akıl fikir verirken bu kadın da şemsiye tutanlardan sanırım :delphin:

Battığı camura ne kadar cok batırırsam o kadar iyi hesabında hanım:delphin:
bırak ikiside bogulsunlar o camurdaalsanaalsanasmile
böyle bi adamı baba yapmak zaten başlı başına büyük bi hata
yazık etmeyin kendinize cocugunuz için değer mi? düşündürür ama şu durumda
cocugunuz için gururunuzdan ve diğer şeylerden vazgecmek hiçte olumlu değil...

kendine zehir etme gelecegini...

nasıl bir adam bu böyle yahu..
susma ,içinde patlama.. patlayacaksan eşine patla. en azından yaptıgının cezasını çeksin.

Hamilesiniz diye ona mecbur değilsiniz, kusura bakmayın ama böyle bi ortamda büyüyen bir çocuk ne kadar sağlıklı olabilir ki... En azından terkediyomuş gibi yapıp gözdağı verin böyle bekleyip ajan olmak sadece sizi yıpratır

çok doğru söylüyor aradaş...
fakat bir konuda yazdığına katılmıyorum terk ediyor gibi yapıp göz dağı vermek hiç işe yaramıyor arkadaşım...:olmaz:
neden diyeceksin anlatayım kuzenim eşide ilk zamandan beri kuzenimi aldatıyordu benim salak kuzenim bile bile byle bir adamla evlendi düzelir diye sülalede ne kadar insan varsa caydıramadı kimse....:kızgın:
ama gel gör ki huylu huyundan vazgeçmezzzzzzz vazgeçemez
:olmaz:
alışkanlık yapmış bir kere yaşam biçimi olmuş neredeyse....
hiç değişmedi üstüne hamile kaldı çocukları oldu şu an ilkokul 2.sınıfa gidior düşün 8 senedir o herifi çekiyor aman düzelir diye kendi etti kendi buluyor işte...
ayrılmaya kalktı dava tam açılacakken vazgeçti istemiyorum diye çocuğum ne olacak diye eee şimdi çocuk nasıl diye mi soruyorsun arkadaşım yazayım "saygısız, büyüğü küçüğü bilmeyen, laf anlamayan ve dinlemeyen, sevimsiz bir karakter halinde, ciddi anlamda davranış bozukluğu var çocukta" snde çocuğunun böyle olması istersen buyur devam et böyle bir adamı seviyorum deyip yıllarca senelerce çekmeye üstüne kimse sana daha birşeyde demez zaten....

bilmem durumu izah edebildim mi....!

bence sevgisiz bi ortamda büyümesinden daha iyidir babasız büyümesi. en iyisi bebeğinizle ondan ayrılmanız yada eğer çocuğu çok istemiyorsanız ve aldırabilcekseniz bu da bi ihtimal (topa tutmayın beni)
eğer devam etmek istiyorsanız bi daha aldatma halinde yüklü tazminat alabilceğiniz bi anlaşma imzalattırın
bi büyükleri varsa sözünden çıkmadığı anne babası gibi onlara söyleyin tehdit etsinler gözünü korkutsunlar kocanızın.
ayrıca böyle bi adam değildi diyorsunuz acaba başka bi sebep mi var oturun güzelce konuşun bence.

bence sevgisiz bi ortamda büyümesinden daha iyidir babasız büyümesi. en iyisi bebeğinizle ondan ayrılmanız yada eğer çocuğu çok istemiyorsanız ve aldırabilcekseniz bu da bi ihtimal (topa tutmayın beni)
eğer devam etmek istiyorsanız bi daha aldatma halinde yüklü tazminat alabilceğiniz bi anlaşma imzalattırın
bi büyükleri varsa sözünden çıkmadığı anne babası gibi onlara söyleyin tehdit etsinler gözünü korkutsunlar kocanızın.
ayrıca böyle bi adam değildi diyorsunuz acaba başka bi sebep mi var oturun güzelce konuşun bence.

Topa tutacak birşey yok ki :delphin:

Olabilir neden olmasın.Babasız büyütmektense aldırması daha iyi.

kizlar "bu adamdan cocukmu düsünüyosun daha", "olmazsa aldirirsin" yazmissiniz ama arkadas 7 aylik hamile
umarim yanlis hatirlamiyorumdur ya 7 yada 8 diye aklimda kaldi
diger topigindede yazmisti

cnm cok zor ne diyim
ama sen resmen göz yumuyosun bu adama
sen sesini cikarmazsan tabi devam eder sana bunu yapmaya
ciddiyetini belli et, tavrini koy
olmazsa ciddi ciddi gözdagi ver
bekara koca bosamak kolay ama ben olsam böyle biseye katlanamazdim
ona her baktigimda bi baskasiyla oldugu aklima gelir ister istemez sogurdum
sen nasil göz yumuyosun buna?
hamilesin kolay degil ama insan agirliginidami belli etmez :1no2:
o utanmaz kadinida gebertmek lazim :kızgın:
ben olsam agzima geleni sayardim ama sen muhattap olma
asil suclu senin esin, bunu sakin unutma... sadece esin

Özetle,
Minicik masum bebeğinizi daha sağlıklı ruh halinizle belki de daha hayırlı bi kısmetle(yeni bi hayat, sizi gerçekten hak eden bi eş) büyütmek istiyorsanız basın tekmeyi!

Böylelerini anlatmaya bile değmez kötükedihüso

eşin internet metresinden vazgeçmiyosa sen eşinden vazgeçeceksin,başka yol yok:delphin:

Back
X