Eşim iş kolik oldu gözü evi görmüyor yoruldum ne yapabilirim bir akil verin ne olur

haklisiniz ama tek beklentim banada enazindan 1 saatini ayirmasi ve benimle ilgilenmesi:(( off ya ne zormus hayat.. evlenince gercek dunyayla karsilasiyormusuz meger....

of hep konusuyorum ama nafile insallah anlar. beni bi anlasa cok mutlu olacagiz bence ama bizimki evlilik degil evi otel gibi kullaniyor sadece´cinsel hayatimiz bile neredeyse yok ama bunlari anlatinca kabul etmiyor gercekleri cünkü isine gelmiyor cok biktim cok sikildim sadece düzenli bir hayat istiyorum kocamla aksamlari yemek yemek bi cay icmek tv seyretmek hic bisey yasayamiyoruz cocugunu bile görmüyor o kadar seyi kacirdikki bu güne kadar ama hic farkinda degil

senin eşin iş kolik olma sınırınıda aşmış canım çok abartmış bence
beraber yemek yenmiyor tv izlenmiyor gezmeyi unutmuşsundur mutlaka çocuğunu bile görmüyor hatta cinselliği bile unutmuş adam
kendini çokkk kaptırmış canım
al karşına ciddi bir şekilde konuş hangi kadın olsa bu durumdan sıkılır

bende buna benzer bir durum yaşıyorum ama benimki iş aşkından değil çalışma saatlerinden 4 aylık evliyim nişanlıyken eşimi daha çok görüyordum.herifi sadece sabah görüyorum ne tuhaf dimi.

Back
X