• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin

Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar:(((

Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo

Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))

Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.

Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin

Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar:KK43:((

Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo

Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))

Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
İki ayda hangi ürün daha çok gidiyor az çok belli olmuştur
Üretimi buna göre oranlasalar çöpe gitmez en azından
Birde böyle yerlerde bir ürün en iyisi orada şeklinde olmalı insanların kafasında ki bir süre sonra uğrak yer haline gelir
Onun için gelince başka ürünlerde satılır otomatik olarak
Sadece oturan müşteriyemi satış yoksa ayak üstü satışda yapıyormusunuz
Mekanın içi nasıl bilmiyorum ama dikkat çekici olması için bir konsepti olmalı bence
Ya çok salaş ya cool yada şirin bir mekan algısı bırakmalı
Yemek sepetiyle anlaşabilirsiniz belki satışa etkisi olur
Mekanın adını duyurmak için maliyet hesabı yapıp groupon vs şehrinizde varsa bölge sorumlusuna ulaşıp bir hafta sonu için birlikte kampanya hazırlayabilirsiniz karlı gelirse devam edersiniz
Kahve makinanız varmı iyi bir barista ile buradanda müşteri çekebilirsiniz

valla ben yolumun üstü olmasına bakarım, sigara içilen yer varsa giderim, oturan en azından birkaç kişiyi görürsem girerim boşsa girmem, pastaları çeşitli ve tazeyse... yanında güzel kahve varsa... bence olay pastahane gibi değil de kahvehane gibi olmasında... pasta kahvenin çayın yanında yenilen bir şey sonuçta... ve böyle yerlere insan pasta yemeye nadir gider, ama kahve içmek için hep gider.

Sizler pasta cafe tarzi mekanlari neye gore cercih edip giriyorsunuz?
Muhakkak hoş bir dekorasyon ilgi çeker.

Dışarıdaki insanlar sizin ürünlerin lezzetini bilemez sonuçta ama ilgi çekici bir dekorasyon insanlara cazip gelir. Sonra da ürünlerinizle iyice isim yaparsınız zaten.

Allah işinizi rast getirsin. ))

Özel günler için sipariş alabilirsiniz kocaman yazın bunu.

Yemeksepeti gibi yerlere üye olun.

Birde songünlerin çıkgınlığı pokemon go var bikaç yerde gördüm etiketleyeb müşterilerimize %25 indirim bunu da deniyebilirsiniz.
Himm bunu bilmiyorum esime soylemeliyim teskkur

Öncelikle bir Facebook veya instagram hesabı açın cafenin adına ve tanıtım yapın bol bol. Hatta mutfakta ütün hazırlanırken Çek'im yapın video koyun ki temizliği görsünler. Kampanyalar yapın muhakkak günün belli saatlerinde. Mesela 12.00-15.00 arası porsiyon pasta yanına kahve hediye gibi.
Yemek sepeti gibi bi siteyle anlaşma yapın yada grupanya,yakalaco,markapon gibi yerlerle anlaşmalar yapın hiç beklemediğimiz şekilde reklamınız olur. Başka aklıma bişi gelirse yazarım :)

Muhakkak hoş bir dekorasyon ilgi çeker.

Dışarıdaki insanlar sizin ürünlerin lezzetini bilemez sonuçta ama ilgi çekici bir dekorasyon insanlara cazip gelir. Sonra da ürünlerinizle iyice isim yaparsınız zaten.

Allah işinizi rast getirsin. ))
Tesekkurler.ic mekan dar.ister istemez ust mekanda oturmalilar.aslinda kuvuk bir alansan deniz manzarali
yeri bakimindan islek bir cadde
Ama boyle giderse kapanir:((

Himm bunu bilmiyorum esime soylemeliyim teskkur

İkramı unuttum siz ikram etmeyi unutmayın. Kahve içenlere 2,3 kurabiye koyup ikramımız diyebilirsiniz .

Kalan ürünleri atmanıza gerek yok pasta 1günde bozulmaz onları paketleyip müşterilerinize verip çok yeniyiz lezzetimizi herkese duyurmak tattırmak istiyoruz diyip verebilirsiniz yada çevre işyerlerine paket yapıp götürebilirsiniz
3 pastayı atana kadar hem reklam yaparsınız hem müşteri kazanırsınız

valla ben yolumun üstü olmasına bakarım, sigara içilen yer varsa giderim, oturan en azından birkaç kişiyi görürsem girerim boşsa girmem, pastaları çeşitli ve tazeyse... yanında güzel kahve varsa... bence olay pastahane gibi değil de kahvehane gibi olmasında... pasta kahvenin çayın yanında yenilen bir şey sonuçta... ve böyle yerlere insan pasta yemeye nadir gider, ama kahve içmek için hep gider.
Iste urunlerimizde kalite ve cesitlilik cok
Imalathane ust katta ve hijyen mukemmel
urun kalitesi bir numara ve cok lezzetli
ama .usteriyi zorla iceri sokamayizki degilmi://
Yakinimizda yerlesik bi cafe var ve eskiden orada calisan elemanimiz var
inaninki hem urunleri bizden pahali hem kullandiklari malzeme iyile ortayi karistirip yapiyorlarmis
buda urun maliyetini dusuruyor
yani ille oylemi yapmaliki yer edinelim

Sosyal medya kullanin.
Bu tarz yerler bossa giden olmaz, grupon, facebook cekilisleri vs gibi seylerle musteri cekmeye calisin.
Super bi fikir
biz acemiyiz bu iste ama vozucez insallah
yazik olmasin bize kaluteli urun yemek herkesin hakki
inanin catlamis yumurta dahi kullanilmiyo

İkramı unuttum siz ikram etmeyi unutmayın. Kahve içenlere 2,3 kurabiye koyup ikramımız diyebilirsiniz .

Kalan ürünleri atmanıza gerek yok pasta 1günde bozulmaz onları paketleyip müşterilerinize verip çok yeniyiz lezzetimizi herkese duyurmak tattırmak istiyoruz diyip verebilirsiniz yada çevre işyerlerine paket yapıp götürebilirsiniz
3 pastayı atana kadar hem reklam yaparsınız hem müşteri kazanırsınız[/QUOT

Ooo super fikir kalan urunlerin yakin isyerlerine ikrami tuttum bunu

Öncelikle bir Facebook veya instagram hesabı açın cafenin adına ve tanıtım yapın bol bol. Hatta mutfakta ütün hazırlanırken Çek'im yapın video koyun ki temizliği görsünler. Kampanyalar yapın muhakkak günün belli saatlerinde. Mesela 12.00-15.00 arası porsiyon pasta yanına kahve hediye gibi.
Yemek sepeti gibi bi siteyle anlaşma yapın yada grupanya,yakalaco,markapon gibi yerlerle anlaşmalar yapın hiç beklemediğimiz şekilde reklamınız olur. Başka aklıma bişi gelirse yazarım :)
Cok sagolun morelendim valla:)

Back
X