eşim,işim, eşimin işi...bunaldım!!!

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhaba bayanlar, çok bunaldım biraz dertleşmek istiyorum... Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, ben 3,5 yıllığım o ise 15 yıllık. Eşim çok çalışkandır, işini çok iyi bilir, tüm yöneticileri onu çok sever, harika bir pazarlamacıdır, müşterilerle arası iyidir. Kısacası her işverenin sahip olmak istediği çalışandır. Eve her akşam 9 dan önce gelemiyor mesaimiz normalde 6 da bitmesine rağmen... Çok fedakarlık yapıyor. Eşim yönetici adayı şu an, her sınavı, mülakatı geçti. Her şey tamam...Ama görüyoruz ki bu işler böyle olmuyormuş, "adam" lazımmış... Ben de eşim de hem çok gururluyuzdur, dişimizle tırnağımızla hak ederek kazanalım isteriz, hem de kul hakkından korkarız... Dolayısı ile her gün eşimin önüne bir sürü engel çıkıyor yöneticilik konusunda. Sürekli onu sakinleştirmek, sürekli moral vermekle uğraşıyorum ama benim de sinirlerim yıprandı artık...Ben de yoğun ve tek çalışıyorum, ev,iş, aileler bir yandan...Bunaldım çok...Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Umutsuzluğa kapılmak, şikayet etmek benim karakterim değildir, ama tıkandım artık.

Biri çıksın desin ki, evet her şey çok kötü çok ters gittiği bir zamanda Allahım bana yardım etti, kimsenin yardımı olmadan hak ettiklerimi aldım. Morale, desteğe ihtiyacım var bayanlar :)

hakettiklerimi aldim meselesi goreceli bir kavram canim. herseyin hayirlisini dilemek lazim. Eyer cok fazla zorunuza gidiyorsa belki is deyiskligi iyi olabilir. Cunku bazen ne kadar da yirtsan da kendini hele adam bile koysan olmayabilir bazi seyler. Nede olsa yasadiginiz yer Turkiye gibi bi ulke.

her zaman hayırlısı olsun derim ben zaten. ama eşim çok istiyor, yıllırdır hayali bu. iş değişikliği kolay bir durum değil, belli bir yaştan sonra her şeye baştan başlamak kim ister ki...

her zaman hayırlısı olsun derim ben zaten. ama eşim çok istiyor, yıllırdır hayali bu. iş değişikliği kolay bir durum değil, belli bir yaştan sonra her şeye baştan başlamak kim ister ki...

yapabilecegin birsey yok. Bol bol dua etmeni tavsiye ederim inancliysan. Baska bir sey aklima gelmiyor ne yazik ki boyle bir durumda. Cunku hic birsey size bagli deyil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…