- Konu Sahibi Cancancan333
Bu şekilde iş kurup batan hikayeler dolu her yer aklını başına alsınKızlar merhaba eşim askeri personel 5 yıldır çalışıyor ben de öğretmenim son zamanlarda işlerinin iyice yoğunluğu sebebiyle eşim sürekli şikayetçi mutsuz psikolojim hiç iyi değil gecem gündüzüm yok diyor istifa edecekmiş seneye sözleşmesi bitiyormuş. E ne yapacaksın dedim Çiğköfteci dükkanı açarım diyor. Daha yeni araba aldık onun borçu var kiradayız memleketlerden uzaktayız. E nerde açacaksın diyorum senin istediğin bi şehir var mı sen oraya tayin iste ben de orada açayım diyor ve bunları seneye yapacakmış?
Biliyorum ki kaynanam durmaz madem istifa ettin gelin buraya taşının diyecek ölüyor oğlum oğlum diye yıllık izinlerimizde sürekli problem çıkarıyor bi kere 15 tatilde gezmeye başka şehre gittik oraya gitmedik diye triplendi bu yaz gittik kısa kaldınız diye triplendi falan aşırı kontrolcü biri 4. 5 günde bir muhakkak beni arar naotınız napıyosunuz diye sürekli hayatımızı öğrenmeye çalışıyor. Beni aradığı kadar kendi oğlunu arasa ses etmem bile yeter ki beni arayıp durmasın sürekli. Eşim de ailesine ses edebilen biri değil bu gittiğimizde sürekli benim adıma kararlar aldılar görümcem de kaynanam da eşimde orada olduğu halde ses çıkarmadı hiç birine sinir küpü olup döndüğümle kaldım. Bi aklım diyor boşan git zaten çocuk falan da düşünmüyorum 2 buçuk yıl oldu evleneli ama sorumsuzlukları sebebiyle çocuk fikrinden çoktan uzaklaştım ben istemiyorum zaten… her neyse sizce bu iş mantıklı mı kendi kendine böyle konuştu konuştu kendi içini rahatlattı çıktı gitti işe dün sabah 7 ye kadar uyuyamadım sinir stresten tayin dediğin şey öyle kafana göre hop olmuyor istifa ederse eş durumu da yapamam artık işim iş dışına kalır o da olur mu olmaz mı Allah bilir. Normalde seneye tayin dönemimiz…. Sürekli köyündeki arkadaşlarından bahsediyor yok onlar iş kurmuş da köyde neymiş buradaki iş arkadaşları da kendi memleketlerine tayin isteyip orada istifa edip iş kurmuşlar vs vs . Ben de dedim eğer sen de böyle bişey düşünüyorsan istiyorsan ben yokum kendin gidebilirsin dedim . Ben memlekete gidicem diye bişey düşünmedim sen nereye tayin istersen orası olsun diyor gerçekten aşırı çıkmazdayım