Eşim izne geldiğinde çocuk düşünüyoruz sizce?

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz

kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz

neden acele ediyorsun ki neden eşinden ayrı bi hamilelik geçiresin

Bence aceleye gerek yok önce kendi evine çık sonra çocuk küçük büyüsün sonra kış geçsin eve geceriz derken bir sürü sıkıntı bir de benim canım bişey çektiğin de esimin almasını isterim kaynana kayinbaba ya da kayın alması ya da ondan istemek çok mantıksız

ben olsam eşimin her anımda yanımda olmasını isterdim biraz daha bekleseniz

bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diye :D esimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki :(

Aceleniz ne ?neden eşinden ayrı bir hamilelik geçiresin ki ? Ne kadarlık evlisiniz ?çok mu soru sordum?

1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..

bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diye :D esimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki :(
Oy oy gınaa geldi şu çocuk ne zamancılardan

bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diye :KK70: esimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki :KK43:
Beraber kalmadık ki çocuk yapalım telefonla konuşmakla çocuk olmuyo de :deli:
Bence acele etme Nasıl bi hamilelik geçireceğin belli değil.. Ha deyince de olmuyo ama tabii belli olmaz kiminin tutuyo:110:

bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diye :KK70: esimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki :KK43:
Ben olsam şu durumda hiç cesaret edemem etrafın ne dediği önemli değil Hiç duyma bile onları

Acelen ne

Gece Can'ın karpuz çekince ya da yoğurt ya da fındık gidip kp e mi söyleyeceksin yoksa eşine mail mi atacaksın

Gir bir işe çalış
Gelsin çıkın ayrı eve yaparsın sonra bebek

öyle canım dogrusun bende oyle dusunuyodum ama ama cevremdekiler oyle sey mi olur diyolar cok baski yapiyorlar cocugu olmuyor iste galiba anlasamiyorlar bosanicaklar diye sikildim artik ne biliyim

Kv evinde yaşıyorsunuz zaten önce ayrı bir eve çıkıp düzeninizi kurun. Ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum ama içimden bir ses evlendikten kısa bir süre sonra eşinizin askere gittiğini söylüyor. Önce birbirinize bir alışın evlilik büyük sorumluluk.

Hamilelik ise kişiye göre değişir ama zorlu geçirirseniz yanlız olmak sizi çok yıpratır. Hastaneye gitmeniz gerekir esiniz yerine kp kv onlara söylemek zorunda kalırsınız. Canınız bir şey istese söylemeye çekilebilirsiniz. Ama eşiniz olsa gece yarısı da olsa belki bulup getirir. Hamilelik sürecinde bence eşinizin yanınızda olmasını bekleyin. Acele etmeyin.

Ben eşimden tayin sebebiyle 1 yıldır ayrıydim. Eşim bebeğimizin olmasını çok istedi ama ben engel oldum. Hem süreçte yanımda olması için hem de aynı evin içinde yaşamadığımızdan birbirimize alısmamiz gerektiği için. Oysaki eşimi senelerdir tanıyorum ve 8 yıldır hayatımda. Ya anlasamazsak sorunlu bir ortama bebek dünyaya getirmek ne kadar doğru olur? Bu sebeple uzun bir süre daha bebek düşünmüyorum. Bilmiyorum belki de ben çok ayrıntılı düşünüyorum ama bebek büyük bir sorumluluk enine boyuna tartmak lazım. Acele etmeyin bence.

Son düzenleme:
2 haftalik hamile oldugunu nasil anladin. Testler de bile cikmiyo beredeyse bu kadar kucukken bebek

Back
X