- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya bi de atar yapıyor:))Sen ne demişsin o ne anlamış hiç güleceğim yoktu![]()
olur ıkı uc tane yapın bence
cıvcıv mı yumurtadan cıkar yumurta mı cıvcıvden
kız bu bıze sorulacak sey mı allasen![]()
barı arastırsaydın
dunyanın hıc bı yerınde 2 haftalık gebelıgı goruntuleyebılecek bı ultrason yok
2 haftalık derken ?
hergun kan verıyorsun heralde ? cunku testdede cıkmaz![]()
Sorma ya bi de atar yapıyor:))
Babamın bir lafı var. "Kandırıkçı"![]()
bende kesin olucak demedim olursa zorlyk cekermiyim esim yanimda olmadigi icin hamilelik psikolojisi ne gibi etki yaratir acaba yanlis mi dusunuyorum bu konuda diye sordum sanirim yanlis anlasildim :/Bu konular hakkinda hicbirsey bilmediginiz belli oyle 20 gunde hamile kaliniyor olsaydi kimse dr kapilarinda yatip kalkmazdi. Kolay gelsin size.
Hayır, ben izin vermiyorum düşünemezsiniz. Yapamazsınız da, ona da onayım yok. Bence böyle.
Benim düşüncem bir kadın hamileligi boyunca eşinin yaninda olmasini ister. Şahsen bende ayni dusuncedeyim . Hem maddi hem manevi olarak esinin yaninda olmasi seni daha rahat hissettirecektir tabi guvende. Bu benim dusuncem. Hamillik zor bir surec bunun siniri aglamasi sizlamasi var olabilir duygusal doneminizde esinize sarilmaya ihtiyaciniz var doktor kontorllerine beraber gitmek var mutllulugu paylasmak var. Tabi sizin karariniz ben sadece dusuncemi soyledim
İyi misin sen? Sizce? Diye soran ben miyim? Sizce? Diye sormuşsun ben de 'bence'sini söyledim, sormasaydın o zaman. Bize ne kardeşim senin yapacağın çocuktan öyle sorarsan herkes dalga geçer tabi. Evli barklı kadınsın kendini komik duruma düşürüyorsun.eredersiniz efendimyane insanlar var yareppim bu sitede ot diye mi yasiyorsunuz ne anlayamadım
![]()
O zaman hemen çocuk yapmalısın çok geç kalmışsın şunda menopoza ne kalmışben 20 esim 21
valla kuzum hicte komik duruma dusurmuyorum ben size mantikli bi karar mi acaba diye sordum dogru duzgun cevap verenler oldu sagolsun. milletin sorularindan sizeneyse bu sitede isin ne ?İyi misin sen? Sizce? Diye soran ben miyim? Sizce? Diye sormuşsun ben de 'bence'sini söyledim, sormasaydın o zaman. Bize ne kardeşim senin yapacağın çocuktan öyle sorarsan herkes dalga geçer tabi. Evli barklı kadınsın kendini komik duruma düşürüyorsun.
O zaman hemen çocuk yapmalısın çok geç kalmışsın şunda menopoza ne kalmış![]()
Çocuk yapmayı düşünüyorsanız bence ertelemeyin derim,kendi yaşadıklarımdan sonra hiçbir şekilde bu konunun ertelenmemesi gerektiğini anladım.kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
Haklısın tabiki burda amaç zaten çevre ile paylaşamadığımız sorunları paylaşmak. Ama elalemin lafını bu kadar dert etme değmez. Elalem olmuyor mu diyor diyorsun mantıklı mı bu? Daha 1 senelik evli yirmi yaşında çıtı pıtı bir kızsın eşin askerde ayrı evin bile yok. Tabiki hiç sırası değil çocuğun. Ki sen de istemiyorsun şu an.valla kuzum hicte komik duruma dusurmuyorum ben size mantikli bi karar mi acaba diye sordum dogru duzgun cevap verenler oldu sagolsun. milletin sorularindan sizeneyse bu sitede isin ne ?