- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
gecenin bu saatinde o kadar mutsuzum ki...
ben evliliğim birazcıkta olsa huzura girsin,mutlu olalım diye çırpınırken,adam resmen benim açığımı arıyor
kendime olan güvenim sıfır..sagolsun bana bunu zaten hissettiriyordu dün gece iyice beynime kazıttı
(afffınıza sığınarak yazıyorum )
dün gece birlikte olmak istediğni söyledi..
bende regldim olmaz dedim
ama ısrar ettii
bende kabul ettim,sadece kendisi tatmin olacakmış,benden yardım istedi bende ne yapabilirim yaa diye tepki verdimm
tutttu kolumda attı yataktan,
defol git,kadınmısınki sen zaten,insan biraz arzulu olur,iyice kendinden soğuttun,lanet olsun sana,istemiyorum seni,yanıma bir daha sakın gelme..dedi
artık sonlardayım ,ne yapacagımı hiç bilmiyorum
çocuklarıma bakıyorum,birde kendime,
elimden hiç bişe gelmiyor..
ağlıyorum sadece..
sadece dertleşmek istiyorum ..çok bunaldım artık..anlatamıyorum ..insan yaşadıklarını yazarken bile yorulurmu..
ruhen yoruluyorum
ben evliliğim birazcıkta olsa huzura girsin,mutlu olalım diye çırpınırken,adam resmen benim açığımı arıyor

kendime olan güvenim sıfır..sagolsun bana bunu zaten hissettiriyordu dün gece iyice beynime kazıttı

(afffınıza sığınarak yazıyorum )
dün gece birlikte olmak istediğni söyledi..
bende regldim olmaz dedim
ama ısrar ettii
bende kabul ettim,sadece kendisi tatmin olacakmış,benden yardım istedi bende ne yapabilirim yaa diye tepki verdimm
tutttu kolumda attı yataktan,

defol git,kadınmısınki sen zaten,insan biraz arzulu olur,iyice kendinden soğuttun,lanet olsun sana,istemiyorum seni,yanıma bir daha sakın gelme..dedi

artık sonlardayım ,ne yapacagımı hiç bilmiyorum
çocuklarıma bakıyorum,birde kendime,
elimden hiç bişe gelmiyor..
ağlıyorum sadece..

sadece dertleşmek istiyorum ..çok bunaldım artık..anlatamıyorum ..insan yaşadıklarını yazarken bile yorulurmu..
ruhen yoruluyorum