esim kan kanseriymis...

petunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
179
59
98
39
İzmir
Esimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/

Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.

Yüzünüzü bir temizleyin su ile. Sivilceli kurutma için sürülür dış macunu sıkılan sivilce için değil varsa bir antibiyotikli Pomad kullanın.
Haklısınız çok zor hayat sizin için. Lösemi sanırım esiniz. Inşallah sağlığına hızla kavuşur.

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zor bir durumdadır ama yalnız değilsin birçok insan var böyle hayat devam ediyor... Tedavide moral çok önemli. Sen güçlü güler yüzlü ol ki eşin bi an önce düzelsin inşallah

bulunduğunuz mahallenin muhtarına durumu anlata bilirsiniz. Belli bir kredi karşılığında belediyenin marketinden alışveriş yaparsınız. . Eşiniz için işkurdan işsizilk maaşına başvurabilirsiniz yine yada kendiniz için . Durumunuz olmadığı için fakirlik yardımı alabilirsiniz . Aile ve sosyal politikalar baknlığından bir sosyal hizmet uzmanı ile konuşmanız siizn için çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum . Allah eşinize ve size şifa versin ...

Allah hayırlı şifa versin yardimciniz olsun insallah..
Bende sigara kullanıyorum ve bırakamıyorum en azından azaltmayı deneyin

Allah eşinize ve nezdinde tüm hastalara şifa versin.. Çocuğu birkaç saatliğine görümcenize bırakıp çakmakları siz satamaz mısınız?
Cok guzel bir fikir aslinda.musteriler hazir bekliyor.ariyorlar ama benim ehliyetim yok.
Boyle zamanlar icin kadinlar da is ehliyet gibi seylerden uzak kalmamli.daha once almadigim icin pismanim simdi :/

Keske sivilce kurutmak kadar kolay olsa hayat.
Sigara birakilir.Ben tam tiryakiydim biraktim.Istemen yeter.Para pul da dert degil.
Esin iyi olsun yeter ki.Guc ver ona destek ol .Atlatirsiniz insallah.

Çok geçmiş olsun.çok güçlü olmanız gerekiyor.hem maddi hemde manevi olarak hemde.keşke size yardım edecek birileri olsa.
Kafanız çok karışmış bu kadar derdin arasında sivilceyi dert etmenizin başka açıklaması yok.
Kaldıramayacağınız kadar büyük bir yük var omuzlarınizda belkide bu yüzden beyniniz bir kaçış yolu arıyor.
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

Merhaba öncelikle şifalar diliyorum, zor bir durum ama eşinize yansıtmamaya çalışın. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın,tez Zamanda hayırlısıyla sağlığına kavuştursun eşinizi inşallah . moral çok önemli onun için strese girmesin morali hep yüksek olsun .

911, member: 734300"]Çok geçmiş olsun.çok güçlü olmanız gerekiyor.hem maddi hemde manevi olarak hemde.keşke size yardım edecek birileri olsa.
Kafanız çok karışmış bu kadar derdin arasında sivilceyi dert etmenizin başka açıklaması yok.
Kaldıramayacağınız kadar büyük bir yük var omuzlarınizda belkide bu yüzden beyniniz bir kaçış yolu arıyor.
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm[/QUOTE]
Aynen oyle
ilk ogrendigimde oturup agliyordum surekli.sonra kendimi bu sekilde avutmaya basladim galiba

Sigara için devlet hastanelerinde çok iyi ilaçlar varmış . Benim de kan değerlerimdeki dengesizlikten dolayı kansere bakılıyor ,ordaki Prof doktor öksürüğümü ve sigara içtiğimi duyunca sigarayı bırakabilirsin devlet hastanelerinde çok güzel ilaçlar var artık , çok kolay bırakmak devlet ilaçları karşılıyor özel de almıyorsunuz gidin bırakın dedi ama dedim önce kafada bitirmem lazım :(
Kafanda bitirdiysen devlet hastaneleri göğüs hastalıkları bölümünden sigarayı bırakmak için gitmen gerekiyormuş Bilgin olsun Can'ım işine yarar inşallah bırakırsın .

911, member: 734300"]Çok geçmiş olsun.çok güçlü olmanız gerekiyor.hem maddi hemde manevi olarak hemde.keşke size yardım edecek birileri olsa.
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm
Aynen oyle
ilk ogrendigimde oturup agliyordum surekli.sonra kendimi bu sekilde avutmaya basladim galiba[/QUOTE]
Aglamanin,kendini yıpratmaktan başka bir şeye yaradığı yok.keşke çare olsa bu.
Eşiniz kaç yaşında?

Back
X