eşim kapalı bir kutu yoruldum artık

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
..........................................................................................................

Son düzenleme:
Neredeyse 2 haftadır konuşmuyorsunuz yani ve ortada bir neden yok mu?
Hiç mi birşey söylemiyor eşiniz ya da birden nasıl konuşmamaya başlıyorsunuz?
Akşam eve geliyor hiç konuşmuyor mu, hiç mi konuşacak birşey olmuyor hayatnızda, çocukla ilgili bile olsa.
Tuhaf bir durum gerçekten.
İnsanın aklına ister istemez birşeyler gelir, sizle ilgili bir sıkıntısı mı var ya da başka biri mi var acaba?

konusmama durumu ilk olarak bana soguk davranması ile oldu.nedne böyle yapıyorsun sorunumuz ne dedim o da sorun yok dedi ben böyleyim dedi bende rahatsız oluyorum bu durumdan diyince istemiyorsan gidersin dedi.yani bir sürü biriken şey.dün bu konusmamızı hatırlatıncada küçük seylere takılıyorsun dedi.bana git demesi küçük bir şey sanki.

başka bir kadın işini becerecek bir adam değil.ya bensiz yapmaz bunu biliyorum sadece neden böyle davrandığını çözemiyor yıllardır böyle.ama bunaldım iyice

ilginç size olan ilgisi kaybolmuş gibi üzerine gitmeyin kendinize özen gösterin geçicektir eminim .

an geliyor bende ona dokunmak bile istemıyorum böyle böyle soğuyorum ondan..normalde cok iyidir bana sevgisinden şüphem yok sadece onun bendne başka kimsesi yok benimde ondan bu sehırde yalnızız buna üzülüyorum birde böyle geçen günlerime üzülüyorum.

eşinizin mesleği nedir?
ben sizin yerinizde olsam en kısa zamanda bir uzmana danışır yardım alırdım.
eşimin durumunu anlatır ne yapmam gerektiğini sorardım uzmana.
Allah yardımcın olsun canım. zor ve tuhaf bir durum...

Yorum yapamıyor insan malesef, size en doğru cevabı verecek olan yine eşiniz.
Davranışları anlamsız, ama mutlaka bir nedeni vardır.
Ya da senelerdir böyle diyorsanız , hep böyleyse arada bunalıma girdiği zamanlar oluyor demek ki.
Eşiniz genel olarak içine kapanık, insanlardan uzak ve sizle de iletişimi kısıtlı heralde.

Yorum yapamıyor insan malesef, size en doğru cevabı verecek olan yine eşiniz.
Davranışları anlamsız, ama mutlaka bir nedeni vardır.
Ya da senelerdir böyle diyorsanız , hep böyleyse arada bunalıma girdiği zamanlar oluyor demek ki.
Eşiniz genel olarak içine kapanık, insanlardan uzak ve sizle de iletişimi kısıtlı heralde.

evet malesef tamda böyle

eşinizin mesleği nedir?
ben sizin yerinizde olsam en kısa zamanda bir uzmana danışır yardım alırdım.
eşimin durumunu anlatır ne yapmam gerektiğini sorardım uzmana.
Allah yardımcın olsun canım. zor ve tuhaf bir durum...

eşim askeri personel.ben psikiyatriste gittim 2 gün önce çünkü bu durum istemeyerek cocuga yansıtıyordum antidepresan başladı.eşimle beraber bi terapiste gitmeyi düşünüyorum artık çığıırndan çıktı..

eşim askeri personel.ben psikiyatriste gittim 2 gün önce çünkü bu durum istemeyerek cocuga yansıtıyordum antidepresan başladı.eşimle beraber bi terapiste gitmeyi düşünüyorum artık çığıırndan çıktı..

umarım eşiniz terapiyi kabul eder. bu sayede çabucak aranızı düzeltmiş olursunuz. ve bu durumu daha az yıpranarak atlatmış olursunuz. ben bazı durumlarda bekleyip sabretmenin o duruma çözüm getirmediğini aksine bekleyip sabredeni yıprattığını yorduğunu düşünürüm. bu nedenle direkt uzmana gidin diye yazdım ki siz zaten yardım almışsınız. ne diyim Allah yardımcınız olsun... inşallah tez zamanda düzelir.

Son düzenleme:
umarım eşiniz terapiyi kabul eder. bu sayede çabucak aranızı düzeltmiş olursunuz. ve bu durumu daha az yıpranarak atlatmış olursunuz. ben bazı durumlarda bekleyip sabretmenin o duruma çözüm getirmediğini aksine bekleyip sabredeni yıprattığını yorduğunu düşünürüm. bu nedenle direkt uzmana gidin diye yazdım ki siz zaten yardım almışsınız. ne diyim Allah yardımcınız olsun... inşallah tez zamanda düzelir.

bende sorunları hemen çzme taraftarıyım ama bazen pek mümkün olmuyor insan yıprandığı ile kalıyor bazen

Back
X