• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim,kayınpederim ve ben

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
size danısmanın herzaman kı gıbı bana yararı oldugunu dusundugum ıcın bir sorunumu paylasmak istıyorum.yasadıgım bı olay var benı kırdı bıraz uzuldum.bana nasıl davranmam gerektıgı konusunda yardımcı olursunuz insallah...:)

mevlid kandılının oldugu gün hamıle oldugumu ogrendım.saskınlık mutluluk hepsı bı aradaydı aksamı zor ettım ınanın aksam esımle beraber yemek yedıkten sonra onun aılesını zıyaret etmek ıstedık ve kandıllesmek ıcın esımın aılesının yanına gıttık neyse muhabet ettık gulduk cay ıcdıldı bende esımın abılerı ve yengelerıyle kandıllesmeye gectım benden buyuk oldukları ıcın buraya kadar sorun yok tekrar kayınvalıdeme esımın yanına gıttıgımde odada oturacak yer yoktu baya bı kalabalık aıle esımın azcık kaymasını soledım bana kayınpederım sen oturma gıt mutfaga dedı( konu burda arkadaslar herkese cok basıt gelebılır bana kole mamelesı yaptı herkesın ıcınde gıt bılasık yıka demek ıstedı bende sok oldum o soklukla kuzu kuzu gıttım bılasıgı hem agladım hem yıkadım.ben calısıyorum ozel bır sırkette muhasebecıyım ve yoruluyorum asırı derecede caslısan bılır halıyle genelde kayınvalıdeme gıdınce ısını yapmaya calısırım bılasık bırakmam elımden gelenı yaparım ama ogun unuttum allah unutturdu heralde unuttum ben )o gecemı zehır ettı cok uzuldum arkadaslar ve 5 eltıyız hıcbırıne daha once bole bısey yapmamıs ben 3 aylık gelınım bana yaptı bunu sındıremedım esım kalkmıs bana dıyokı babamlara gıdelım abartma olayı ben bıraz gıtmek ıstemıyorum anlasın hatasını dıye ama yanlısmı bu karsımdakı kısı konusulacak bı ınsan degıl benı kırdıgını ıfade edıyım cok doluyum duygusalım lutfen kotu yorum yapmayın allah rızası ıcın ben hamıleyım dıyemı bukadar hassasım ne yapım ...:(((:43::43::43::43:

haklısın bence, kuzu kuzu her isteneni yaparsan işin zor bu insanlarla, hamile olduğunu söyledin mi eşine

K.pedere ne oluyo ki kadın işine ne karışıyomuş sinir oluyorum böyle insanlara ya

bende anlamadım canm nıye karıstıgını kayınvalıdem 60 yasında ama iş bıle dıkıyo kendı ısını yapmıyo beklıyokı hep gelınlerı yapsın bende yardım etmeye calısıyorum ama ınanın kendı evımı temızleyemıyrm zamanım kalmıyo 7 de ısten gelıyorum yemek bılasık camasır derken ben bıtıyorum zaten

eee sen kucuk gelınsın tabı bi sen yapmak zorundasın yaa adama bak bırak boşver bu saatten sonra hiç bişiye takılma bebegın var onuda etkılemıs oluyosun

bende anlamadım canm nıye karıstıgını kayınvalıdem 60 yasında ama iş bıle dıkıyo kendı ısını yapmıyo beklıyokı hep gelınlerı yapsın bende yardım etmeye calısıyorum ama ınanın kendı evımı temızleyemıyrm zamanım kalmıyo 7 de ısten gelıyorum yemek bılasık camasır derken ben bıtıyorum zaten

Hem 7ye kadar çalış hem de onların ev işini mi yapıyosun, ya bu insanlar gelin alırken sırf kendilerine hizmet edilmesini mi düşünüyolar anlamıyorum
Yapmasan ne olur canım, yavaş yavaş azalt bence

size danısmanın herzaman kı gıbı bana yararı oldugunu dusundugum ıcın bir sorunumu paylasmak istıyorum.yasadıgım bı olay var benı kırdı bıraz uzuldum.bana nasıl davranmam gerektıgı konusunda yardımcı olursunuz insallah...:)

mevlid kandılının oldugu gün hamıle oldugumu ogrendım.saskınlık mutluluk hepsı bı aradaydı aksamı zor ettım ınanın aksam esımle beraber yemek yedıkten sonra onun aılesını zıyaret etmek ıstedık ve kandıllesmek ıcın esımın aılesının yanına gıttık neyse muhabet ettık gulduk cay ıcdıldı bende esımın abılerı ve yengelerıyle kandıllesmeye gectım benden buyuk oldukları ıcın buraya kadar sorun yok tekrar kayınvalıdeme esımın yanına gıttıgımde odada oturacak yer yoktu baya bı kalabalık aıle esımın azcık kaymasını soledım bana kayınpederım sen oturma gıt mutfaga dedı( konu burda arkadaslar herkese cok basıt gelebılır bana kole mamelesı yaptı herkesın ıcınde gıt bılasık yıka demek ıstedı bende sok oldum o soklukla kuzu kuzu gıttım bılasıgı hem agladım hem yıkadım.ben calısıyorum ozel bır sırkette muhasebecıyım ve yoruluyorum asırı derecede caslısan bılır halıyle genelde kayınvalıdeme gıdınce ısını yapmaya calısırım bılasık bırakmam elımden gelenı yaparım ama ogun unuttum allah unutturdu heralde unuttum ben )o gecemı zehır ettı cok uzuldum arkadaslar ve 5 eltıyız hıcbırıne daha once bole bısey yapmamıs ben 3 aylık gelınım bana yaptı bunu sındıremedım esım kalkmıs bana dıyokı babamlara gıdelım abartma olayı ben bıraz gıtmek ıstemıyorum anlasın hatasını dıye ama yanlısmı bu karsımdakı kısı konusulacak bı ınsan degıl benı kırdıgını ıfade edıyım cok doluyum duygusalım lutfen kotu yorum yapmayın allah rızası ıcın ben hamıleyım dıyemı bukadar hassasım ne yapım ...:(((:43::43::43::43:

bence başta tavrını koymalısın.eşin daha çok desteklemeli mesela kayınpeder öyle dediğinde eşin kayıp gel otur birazdan yaparsın falan demeliydi ya bunlara gelinin yerini belli etmeyince özelliklede kocalarımız tarafından belli edilmeyince baştan bi veriyosun elini sonuna kadar bırakmıyolar hep öyle devam ediyo baştan koy bnce mesafeni ben yapamadım siz bari yapında ezilmeyin...benim gibi olmayın:(

bence başta tavrını koymalısın.eşin daha çok desteklemeli mesela kayınpeder öyle dediğinde eşin kayıp gel otur birazdan yaparsın falan demeliydi ya bunlara gelinin yerini belli etmeyince özelliklede kocalarımız tarafından belli edilmeyince baştan bi veriyosun elini sonuna kadar bırakmıyolar hep öyle devam ediyo baştan koy bnce mesafeni ben yapamadım siz bari yapında ezilmeyin...benim gibi olmayın:(

desteklemezler kii:43::43:benim eşim de aval aval bakar bana laf sokarlar allahtannn duymazz..sonra mesela ben bulşk yıkarken beni kmse sormaz nerde diye.ama görümcem bir süreliğine ortadan kaybolsun k.peder başlar nerde nerde:47::47:benm görevim çünküü yapmak zorundayım...sonra yne ben bulakşk yıkarken görümceme demezler kalk yardm et diye....ama görümcem mutfağa girsin hemen kvalidem napıyor yardım et diye başlar.....eşim de hiç farketmez..benim karımın ne mecburiyeti var diye..kızınız da yapsın diye..geçen gün meyve getirdi bitarafını kaldrmayı başarıp pamuk prenses,,kvalidem peçete de getirseydin dedi görümcem ne dese iyi niye bütün ayak işlerini ben yapıyorummmm ben şookkkk oldummmmm sesimi de çıkaramadım sen yokken hatta varken biel hep ben yapıyorum diye diyemedm ya diyemedimmmmmm...eşim de herzmanki gbi işitme duyularını kapamıştı.kvalidem bana diyor ankesenamon kalk sen geitr diye duymaza geldm valla tv bakmaya devam ettim delireceğimmmmmmmmm:47::47::47:

canım ne söleyebılırzkı gerckten uzucu bır olay yasamıssın

hamılesın takma bukadr dusnmemeye calıs mubarek gundeee o gunah ıslemıs allah hatası olan herkese hesap soracak gunu gelınce...

ama ben olsaydım öle dedıklerınde bıan patlrdım heraldeee...

ama işte bazen olece kalabılıyoruzdaa. yasamadan bilemeyızz:(

söylem tarzı ve karışması yanlış olduğu gibi anladığım kadarıyla oda kalabalıktı dediğine göre eltilerden bir yada birkaçı da mı vardı odada o lafı işittiğinde..eğer öyleyse ne acı kiii hiç biri de diyememiş sen otur biz hallederiz yada gel birlikte yıkayalım....ama eşlerimize çok büyük görev düşüyor..bizi köle gündelikçi almış gibi düşünüyor aileleri zaten,eşlerimiz de buna çanak tutuyor ....içim acıyorrrrrrr:43::43::43:ailelerimiz bizi böyle üzsünler ezsinler laf sokuşturup dursunlar diye büyütüp evlendirmedi....sanki bizler ağaç kovuğundan çıktık,,kimsenin kıymetlisi değiliz,,tepe tepe kullanabilirler gönül rahatlığıyla sanıyorlar:47::47:

Sen de bundan sonra her gittiğinde midem bulanıyor, başım dönüyor, bu hamilelik beni mahvetti, çayımı karıştıracak gücüm yok de, otur bir köşede.

Hassaslıkla ilgisi yok sinirlenmen çok normal.
Ne demek sen oturma , hiç kaldıramam ben böyle şeyleri.
Ben olsam o an kaynanamı çağırır babam ne yapmaya çalışıyor diyip büyütürdüm olayı.
Onu ne ilgilendiriyor bulaşık yıkanması , sen zaten yapıyormussun.
Kesinlikle bir süre gitmezdim ben , ya da gitsemde muhatap olmazdım özür dileyene kadar.

Niye gittiniz kuzu kuzu acaba?Sizin sucunuz.Ben olsam kayinpederi duymazdim tekrarlardim"hayatim hadi kayarmisin biraz"diye...

Son düzenleme:
kızlar yorumlar ıcın tesekkur ederım esımın dedıgıne gore sok oldum dıyo mutfakta bısey var gıdıp onu ye dıye yaptı sandım dıyo onun demesıne gore ama bugun kalkıp caya gıdelım olayı buyutme demesı benı uzdu telefonu yuzune kapadım aradı acmadım anlasın hatasını bıde agrım oluyo sımdı aglamaktan yazamıyorum ay cok duygusallastım ya:((((

kızlar yorumlar ıcın tesekkur ederım esımın dedıgıne gore sok oldum dıyo mutfakta bısey var gıdıp onu ye dıye yaptı sandım dıyo onun demesıne gore ama bugun kalkıp caya gıdelım olayı buyutme demesı benı uzdu telefonu yuzune kapadım aradı acmadım anlasın hatasını bıde agrım oluyo sımdı aglamaktan yazamıyorum ay cok duygusallastım ya:((((

valla hiç üzülme bebeğine yazık...tavrını koy eşin de gerekeni yapsın bu nedir yaa...

Back
X