Eşim kaynanamı bize getirecekmiş:(

1neden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
24
0
36
Düzce
kaynanam 6.ayından sonra kızıma bakmak için!!!! bizde kalmaya başladı.arada benim annemle dönüşümlü olsada. nedense eşime göre hep kendi annesi baktı kızıma.neyse mart başı gibi kaynanam memlekete gitti annem geldi ve1.5 ay kaldı ve o da gitti.şimdi çocuğumuza biz bakıyoruz ve sorunda yaşamıyoruz. bu hafta sonu memlekete gidicez ve eşim annesini yeniden getirmek istiyor neymiş vefa borcumuz varmış.ben gelmesini istemiyorum evde biraz yanlız kalmak kendi küçük ailemle vakit geçirmek istiyorum.bunu söyledim ama bir kere daha düşün deyip duruyor.(bu arada eşim kafasına koymuşsa yapar yani ailesi ne derse onu yapar).bana yardım edim eşimi nasıl vazgeçirebilirim.

çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz? eğer çocuğunuza kendiniz bakabiliyorsanız niye büyüklerden birinin yanınızda kalması gerekiyor anlayamadım?

Keşke öyle demeseydin de...
Anneni yormayalım,evinden barkından olmasın bizim yüzümüzden,babanı yalnız bırakmasın deseydin.

Keşke öyle demeseydin de...
Anneni yormayalım,evinden barkından olmasın bizim yüzümüzden,babanı yalnız bırakmasın deseydin.

kayınpederim vefat etti ve yapacak işi yok.

İkiniz de çalışıyorsanız çocuğunuza kim bakıyor? Bir de istemiyorum demek yerine başbaşa kalalım daha rahat oluruz vs şeklinde yaklaşsan daha yapıcı ve ikna edici olur.

İşte bu yüzden bebeğim olduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum.
Benim annemin karşı komşusu çocuğuna bakması iin kayınvalidesi geldi ve eve yerleşti. Kadıncağız kendi evinde sığıntı gibi, oğlunu da istediği gibi yölendiriyor. Boşanmak üzereler.
O kadar üzülüyorum ki... Neden böyle yapar bu kayınvalideler. Haddini biseler ne olur sanki...

içim şişti bu kaynana görümce eş muhabbetlerinden valla evlilik düşünmüyorum artık resmen:31:

ama sadece kayınvalide değil kendi anneside dönüşümlü kalmış hatta en son 1,5 ay kendi annesi ordaymış

bence eşi bundan dolayı annemde gelsin diyor olabilir

soru sorduk ama cevaplamadı eğer çocuğa bakacak birisi varsa iki ailede uzun süreli kalmayacak misafir gelip gidecek kesin kararlı olacak ben kimseyi istemiyorum kendim bakabilirm diyecek

peki çalışıyorsanız bebeğe kim bakıyor? biz bakıyoruz demişsiniz de ben anlayamadım BİZ kim?

Bende merak ettım şimdi. Cidden çocuğunuza kim bakıyor şu anda.

eşimde bende öğretmeniz yarım gün çalışıyoruz ayrıca bazen bizimle okula geliyor anasınıfında oyun oynuyor.havalar ısındığından böyle idare ediyoruz.
vefa borcu derken bu kadar bakmış şimdi gelmezse benimle işiniz bitti çocuğunuz artık büyüdü diye düşünürmüş.

haklısın tabiki insan çekirdek ailesinin tadını çıkarmak ister ne biliyim sıkıntıları olsa güzel günleri de olsa onları kendi içinde yaşayıp çözmek ister. eşine istemediğini bu şekilde uygun bir dilde açıkla istersen sanırım annesi yalnız kaldığı için de üzülüyordur kayinvalide biraz sorunlu mu peki yani herşeye karışan tipik kayınvalidelerden mi? (hoş öyle olmayan varmı ki)

Back
X