Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba eşim kemoterapi tedavisi alacak 5 haftalık hamileyim acaba bana zararı olur mu refakatçisi ben olacağım ama kesin bilgi alamadım bir türlü..
Kızlar merhaba eşim kemoterapi tedavisi alacak 5 haftalık hamileyim acaba bana zararı olur mu refakatçisi ben olacağım ama kesin bilgi alamadım bir türlü..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben size bi zararı olacağını düşünmüyorum bulaşıcı bi hastalık değil sonuçta. Şu an hamileymişsiniz ama doktorunuza bi danışın isterseniz ve eşinizin spermlerini dondururun kemoterapiye başlaman önce. Belki doktorunuz söylemiştir ama spermleri öldürüyor kemoterapi. Bi tanıdığım da yeni evliyken kemoterapi aldı ve doktoru da uyarmadı, henüz 2 aylık evlilerdi. Şimdi iyileşti çok şükür ve çocuk istediler ne yazıkki spermleri sıfır olmuş. Herşeyin önlemini almak gerekiyormuş malesef. Allah tez zamanda şifa verir inşallah