esim kikaclik yapip beni kiriyor. siz olsaniz ne yapardiniz?

yarenHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
205
0
26
Almanya
evlenmeden önce esim beni cok kiskaniyordu. kiskancligi yüzünden okulu birakmak zorunda kaldim. arkadaslarimdan koptum.. 5 yil sonra evlendik. kiskancligi gecti biraz. arada bi sacmaliyordu ama. en son bi olay yasadik. ne yapacagimi bilemiyorum...

kizimiz var. beni bi erkekten kiskandi. bana aranizda ne var diye soruyor. sonrada kizimizi ona benzetiyor. ne demek istedigini anlamissinizdir.. bu olaydan sonra ben ayrilmak istedim. yalvardi yakardi gercekten öyle düsünmedigini söyledi. sinirle söyledigini söylüyor. baristik.. beni kendisinden cok uzaklastirdi ama. sevgim bittimi diye onu bile düsündüm. cok kirildim. bi cok sey söylüyordu kiskaninca ama böyle bi suclamayi kabul edemedim. sonra özür diledi ama benim icin cok bisey ifade etmiyor.

siz olsaniz ne yapardiniz..

keşke okulunuza devam edipte mesleğinizi elinize alsaydınız..

ilk hatanız burada bana göre.. ilk taviziniz belkide bilemiyorum.. tavizler yeni tavizleri doğrurur herzaman..

söyledikleri gerçekten onur kırıcı doğruyu söylemek gerekirse.. paronayaklaşmış derecesinde bir kıskançlık..bir doktora filan görünse iyi olur..

siz kendi istediğiniz hayatı değil eşinizin sınırları çerçeversindeki bir hayatı yaşıyorsunuz.. sanırım bu sizi bunaltmaya başlamış artık..

eşinizin size yakıştırdığı erkekle olan kıskançlığını bi kenara koyup şunu sormak istiyorum size; eşinizin sosyal hayatı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
en büyük pismanliklarimdan bitanesi zaten okulu birakmis olmam.

ilk hata esime ilk taviz verdigim zamandi. taviz tavizi dogurdu ve böyle devam etti. aklim basima cok gec geldi malesef.

evet onurum o kadar cok kirildiki söyledigine pisman ettim zaten. paranoyaligin en ileri seviyesindeydi hemde. evlenmedeen önce gitmis doktora aslinada ama ilac almis sadece.

eskiden onun istedigi bi hayati yasiyordum dogru ama simdi artik kendime laf söyletmiyorum ve kendim yapmak istersem biseyleri yapiyorum istemezsem yapmiyorum. artik cok kiskanmasada son yaptigi gecirdigimiz o güzel günleri silmeye yetti.

esim doktor ama cok fazla sosyal diyemem. orta derecede diyelim.

bence de okulunuzu bırakmanız çok büyük hata ama olan olmuş bitmiş artık...

söylediği kabul edilebilecek bişey değil, ben olsam aklını başına toplaması gerektiğini ve bir uzmandan yardım alması gerektiğini söylerdim...pek kolay geçiştirmezdim sanırım

disardan okumak icin kaydolmustum ama hamile olunca sonra okurum dedim insallah.

bende dedim aile danismanina gidelim diye ama bana ayril demelerinden korkuyor. son bi sans verdim ve bu olaylarin benzeri yasanirsa bu evlilik biter dedim.

en büyük pismanliklarimdan bitanesi zaten okulu birakmis olmam.

ilk hata esime ilk taviz verdigim zamandi. taviz tavizi dogurdu ve böyle devam etti. aklim basima cok gec geldi malesef.

evet onurum o kadar cok kirildiki söyledigine pisman ettim zaten. paranoyaligin en ileri seviyesindeydi hemde. evlenmedeen önce gitmis doktora aslinada ama ilac almis sadece.

eskiden onun istedigi bi hayati yasiyordum dogru ama simdi artik kendime laf söyletmiyorum ve kendim yapmak istersem biseyleri yapiyorum istemezsem yapmiyorum. artik cok kiskanmasada son yaptigi gecirdigimiz o güzel günleri silmeye yetti.

esim doktor ama cok fazla sosyal diyemem. orta derecede diyelim.

benden size tavsiye bu yaptığını yanına bırakmamak adına yeniden üniv sınavlarına hazırlanın ve meslek edinilecek bir bölüme girin kızınız olduğu için ya aöften yada 2.öğretim olan akşam ders görebileceğiniz bir okula kaydınızı yaptırın.. yüksekokulda olabılır hani şimdi çocukla okadar puan alamam derseniz.. önce önlisans diplomasını alın sonrada kpss için çalışın .. bu söylediklerim belki size çok uzak görünebilir ama eğer yapacağınıza inanırsanız devamı gelir..

eşiniz içinde ilaçla değil belli seanslarla geçirilebilecek bir durumdur bu bana göre.. eşinizin sosyal hayatını sormamdaki amacım,o size belli yasaklar getirmişya erkekler görüşmeyeceksiniz diye.. sizde ona kıstas yapabilirsiniz ,eşinize madem sende kadın doktorlarla görüşmeyeceksin diyebil,rsiniz ozaman sizi anlar sanırım.. yada sosyal hayat olarak birlikte gideceğiz..tek başına göndermem gibi.. hani size yaptıklarını eğer ona karşı kullanırsanız empati yapmasını sağlamalısınız kısaca.. sizi anlaması için.

maalesef her meslekte böyle dedikodular ayyuka çıkmış vaziyette o yüzden eşiniz fena etkilenmiş olabilir.. yada arkadaşlarının gazınamı geldi kendi aklının oyununamı geldi Allah bilir orasını...

kızınıza kadar o erkeğe benzetmekte neyin nesi arkadaş yaa!!! :53::47::47: eşinizin bir an önce aklını başına almasını söyleyin.. bu arada sizde boş durmayın ayağınız sağlam basması için üniv hazırlık yapın..yada sermayeniz filan varsa gelir elde etmenizi sağlayacak bir dükkan vs açın...

böyle bir adamla allah yardımcınız olsun

kesinlikle okul hayatim burda bitmis degildir. mutlaka devam edecegim kendim icin ve kizim icin. ayrilma söz konusu olsa ne okul var ne meslek var kalirim öyle ortada. uzak olsa bile gidebildigim yere kadar gidecegim..

seanslara gitmeyi teklif ettim ama net bisey söylemedi. erkeklerle konusmayacaksin dedigi icin okulu biraktim zaten. kisitliyorum bende esimi ama cok sikayet etmedi.. diyordum tek basina biyere gidemezsin beraber gidecegiz diye..tek başına gönderdigim nadir yerler vardi. empati yapiyor bence ve cok pisman gibi. beni anliyor o yüzden yaptiklarindan her seferinde pisman oluyor..

neyden etkilenmis olabilirki yani hangi dedikodulardan. bence kendi aklina uydu diyebilirim...

benide en cok kizdiran olay kizimi isin icine katmasiydi. aklini basina al yoksa beni kaybedeceksin dedim. kesinlikle ayagim yere saglam basmasi icin elimden geleni yapacagim. sermayem yok ama elimden gelen herseyi yapacagim.

Allah kimseye böyle kiskanc bi koca vermesin.

kesinlikle okul hayatim burda bitmis degildir. mutlaka devam edecegim kendim icin ve kizim icin. ayrilma söz konusu olsa ne okul var ne meslek var kalirim öyle ortada. uzak olsa bile gidebildigim yere kadar gidecegim..

seanslara gitmeyi teklif ettim ama net bisey söylemedi. erkeklerle konusmayacaksin dedigi icin okulu biraktim zaten. kisitliyorum bende esimi ama cok sikayet etmedi.. diyordum tek basina biyere gidemezsin beraber gidecegiz diye..tek başına gönderdigim nadir yerler vardi. empati yapiyor bence ve cok pisman gibi. beni anliyor o yüzden yaptiklarindan her seferinde pisman oluyor..

neyden etkilenmis olabilirki yani hangi dedikodulardan. bence kendi aklina uydu diyebilirim...

benide en cok kizdiran olay kizimi isin icine katmasiydi. aklini basina al yoksa beni kaybedeceksin dedim. kesinlikle ayagim yere saglam basmasi icin elimden geleni yapacagim. sermayem yok ama elimden gelen herseyi yapacagim.

Allah kimseye böyle kiskanc bi koca vermesin.

öncelikle şunu belirteyimki okul tek erkeklerden ibaret değil, kaçıncı sınıftan terksiniz bilemiyorum ama keşke ozamanlar eşinize sırada tek oturacağım kimseyle konuşmayacağım gibi hani bir taviz vermişsiniz ama bu şekilde savunma yapabilirdiniz.. neyse artık geçmişe değil geleceğe bakalım..

pişman olan seanslara gider sizede söylerdi.. aranızdaki soğukluğun geçmesini bekleyecektir ,kıskançlığı olacaktır ancak bu şekilde tekrar ileri gitmeyeceğini umuyorum.

benim çok yakın 2akrabam var ikiside doktor ne zaman bir araya gelsek konu hep aldatma ama hep aldatma yani.. kadın akrabamda çok korkuyor eşi onu aldatacak diye..hatta oda kendince yasaklamalar koymuş eşine ..işte daha önce eşini aldatma vukuatı olan kişilerle asla görüştürmüyor.o kadın akrabamın avantajı eşiyle aynı hastanede olmaları yani gözü sürekli eşinin üzerinde demek bu..

sizin dezavantajınız hiçbişeyden haberdar değilsiniz yani olayların içinde değilsiniz aslında bu avantajda denilebilir.insan kafayı yer bee! her ne kadar içinde olmasanız da bu tür şeylerin ucu bi şekilde dokunmıuş size maalesef :50: kısaca eşiniz hüsn-ü kuruntu yapmış ama bedeli ağır olmuş.

öncelikle şunu belirteyimki okul tek erkeklerden ibaret değil, kaçıncı sınıftan terksiniz bilemiyorum ama keşke ozamanlar eşinize sırada tek oturacağım kimseyle konuşmayacağım gibi hani bir taviz vermişsiniz ama bu şekilde savunma yapabilirdiniz.. neyse artık geçmişe değil geleceğe bakalım..

pişman olan seanslara gider sizede söylerdi.. aranızdaki soğukluğun geçmesini bekleyecektir ,kıskançlığı olacaktır ancak bu şekilde tekrar ileri gitmeyeceğini umuyorum.

benim çok yakın 2akrabam var ikiside doktor ne zaman bir araya gelsek konu hep aldatma ama hep aldatma yani.. kadın akrabamda çok korkuyor eşi onu aldatacak diye..hatta oda kendince yasaklamalar koymuş eşine ..işte daha önce eşini aldatma vukuatı olan kişilerle asla görüştürmüyor.o kadın akrabamın avantajı eşiyle aynı hastanede olmaları yani gözü sürekli eşinin üzerinde demek bu..

sizin dezavantajınız hiçbişeyden haberdar değilsiniz yani olayların içinde değilsiniz aslında bu avantajda denilebilir.insan kafayı yer bee! her ne kadar içinde olmasanız da bu tür şeylerin ucu bi şekilde dokunmıuş size maalesef :50: kısaca eşiniz hüsn-ü kuruntu yapmış ama bedeli ağır olmuş.

erkeklerle konusmayacagim dedim zaten. ama yaptiklari bitmediki. okul dönüsü burnumdan getirdi. yasamadan kimse anlayamaz. simdiki aklim olsa okulu birakmazdim tabiki. iliskiyi bitirirdim ama okula devam ederdim. cahillik iste. o zaman net düsünemedim...

ileri gitmesi gerekmiyor artik. onada söyledim ufak bi kiskanclikta beni kaybedecek.

kiskanclik dozunu asinca evlilik cekilmez oluyor..

Back
X