öncelikle şunu belirteyimki okul tek erkeklerden ibaret değil, kaçıncı sınıftan terksiniz bilemiyorum ama keşke ozamanlar eşinize sırada tek oturacağım kimseyle konuşmayacağım gibi hani bir taviz vermişsiniz ama bu şekilde savunma yapabilirdiniz.. neyse artık geçmişe değil geleceğe bakalım..
pişman olan seanslara gider sizede söylerdi.. aranızdaki soğukluğun geçmesini bekleyecektir ,kıskançlığı olacaktır ancak bu şekilde tekrar ileri gitmeyeceğini umuyorum.
benim çok yakın 2akrabam var ikiside doktor ne zaman bir araya gelsek konu hep aldatma ama hep aldatma yani.. kadın akrabamda çok korkuyor eşi onu aldatacak diye..hatta oda kendince yasaklamalar koymuş eşine ..işte daha önce eşini aldatma vukuatı olan kişilerle asla görüştürmüyor.o kadın akrabamın avantajı eşiyle aynı hastanede olmaları yani gözü sürekli eşinin üzerinde demek bu..
sizin dezavantajınız hiçbişeyden haberdar değilsiniz yani olayların içinde değilsiniz aslında bu avantajda denilebilir.insan kafayı yer bee! her ne kadar içinde olmasanız da bu tür şeylerin ucu bi şekilde dokunmıuş size maalesef
kısaca eşiniz hüsn-ü kuruntu yapmış ama bedeli ağır olmuş.