Benim babam, kızım doğduğunda çok heyecan yapmıştı, mutlu olmuştu. Ve her dakika görmek istediğinden (emekli de olduğundan zamanı boldu) sürekli bize gelirdi. Geldiğinde bazen kızım uyuyor olduğunda, ben de yanına yatardım, lohusayım sonuçta.
Daha bulaşığın duruyor, sen yatıyorsun. "Çocuğun uyurken kalk da işini yap" falan diye sinirlerimi zıplatırdı.. :bbo::bbo:
Bir gün dayanamadım. "uyumayınca sütüm olmuyo baba, kusura bakma yatmaya gidiyorum ben" dedim, kırıldı falan ama bir daha da karışmadı. :umursamaz:
Çok nadir 40 yılda bir eşimin ninesi gelir kalmaya. Severim de kadını, ağzı var dili yok. Ama tüm iyi niyetime rağmen 2 gün sonra ruhum sıkılmaya, içim daralmaya başlar.. laelaelaelaelae
Sürekli bir arada oturan veya çok yakın oturup da (karşı taraf mesafeyi korumadığı için) sıkıntı çeken herkese Allah kolaylık versin.. Özel alanları korumayı başarmak gerek.
Konu sahibi arkadaşım.. Kiraya çıkmadan çözemiyor musun durumu, babanla-annenle konuşarak. Ama son çare, onların ne düşündüğünü umursamayacak, kendi aileni ön planda tutacak ve taşınacaksın tabii. Bu arada sen çalışmıyor musun? Gerçekten geçinmek çok zorlaştı, eşin tek maaş ile kiradan korkabilir tabi. :hulya: