eşim kızımı arabadan düşürmüş çok kızgınım

kız kardeşimin çocuğu oda alışmış babasının kucağından inmiyor hadi baba beraber sürelim diyor ama hep öyleler nerdeyse bebekliğinden beri aynı ama anlamadığım trafiğede çıkıyor hiçmi polis görmüyor bunları bi ceza yeseler belkli vazgeçer .

Ben bu manzarayi gorunce aklima su geliyor hemen. Kaza oldugu zaman kendine birsey olmasin diye cocugu kalkan yapmis. Mesela cam patladigi zaman kendine az cocuga fazla saplansin! Kendilerine güvensinler güvenmesine de karsidan gelen alkollü, dikkatsiz, asiri sürat yapanlai, ehliyetsiz arac kullananlari nasil durduracaklar? Yazik günah, cahil bile denemez bunlara.

Her cocukta ön koltuk takintisi oluyor. Kizimi trafik polisinin yanina götürüp kendin sor demistim öne oturabilir misin diye. Polis sagolsun acikladi niye oturamayacagini ve laf dinlemeyip oturursa da kendisini görüp bize ceza yazacagini soyledi. O günden beri yok bizde ön koltukta oturma derdi.

benimki de çok meraklı. benden daha meraklı araba kullanmaya. eşime sordum kendi koltuğuna oturdumu diye hiç sorgusuz sualsiz kendi koltuğuna gitmiş oturmuş.:)))

kızımı değil de kızımızı deseniz daha iyi, siz tek başınıza o çocuğun sahibi değilsiniz..
demek ki eşiniz dikkatsiz ya da dikkatsiz zamanına denk gelmiş.
bir süre çocuğu emanet etmeyin.

çok panik bir yapınız var, arkadaşlara cevabınızdan bunu çıkardım.
ve de çok çabuk kızıyorsunuz galiba..

kendimi eşinizin yerine koydum da şimdi, Allah ona da sabır versin. ona fazla yüklenmiyor musunuz?

verilmis sadakaniz varmis bnce hemen fakir fukara veya camiye yardimda bulunun allah korumlus melegini....

bnde zannediyordumki sadece bnm esim bu kadar sorumsuz olanlarda varmis bilemedim sevineyim mi uzeliyimmi...
tatlim esinde cok pisman yaptigi tabikide iyi bir sey degil allah korumus ki bir sey olamamis kizina esine bnce cok
iyi bir ders olmustur....cook cok gecmis olsun

Ben bu manzarayi gorunce aklima su geliyor hemen. Kaza oldugu zaman kendine birsey olmasin diye cocugu kalkan yapmis. Mesela cam patladigi zaman kendine az cocuga fazla saplansin! Kendilerine güvensinler güvenmesine de karsidan gelen alkollü, dikkatsiz, asiri sürat yapanlai, ehliyetsiz arac kullananlari nasil durduracaklar? Yazik günah, cahil bile denemez bunlara.

Her cocukta ön koltuk takintisi oluyor. Kizimi trafik polisinin yanina götürüp kendin sor demistim öne oturabilir misin diye. Polis sagolsun acikladi niye oturamayacagini ve laf dinlemeyip oturursa da kendisini görüp bize ceza yazacagini soyledi. O günden beri yok bizde ön koltukta oturma derdi.

aynen canım bende öyle düşünüyorum ve çoookkk sinir oluyorum :20::20::20: benim iki tane oğlum sürekli arka koltukta oturdular öyle gördükleri içinde hiç kucak veye ön koltuk istemediler şu anda büyük 23 küçük 18 yaşında hala ailecek biyere giderken hemen arkaya otururlar :1: arabayı eşim kullanır büyük oğumun ehliyeti var arabada kullanır ama ben varsam hiç anne ben oturayım öne demez direk arkaya oturular :34:

Geçmiş olsun .... Şu olsaydı , bu olsaydı diyerek eşinize sinirlenmene gerek yok , içinde büyütme bu mevzuyu bence. Hem eşinde çok üzülmüş doğal olarak. Sonuçta bundan da ders çıkarılıyor..

kızımı değil de kızımızı deseniz daha iyi, siz tek başınıza o çocuğun sahibi değilsiniz..
demek ki eşiniz dikkatsiz ya da dikkatsiz zamanına denk gelmiş.
bir süre çocuğu emanet etmeyin.

çok panik bir yapınız var, arkadaşlara cevabınızdan bunu çıkardım.
ve de çok çabuk kızıyorsunuz galiba..

kendimi eşinizin yerine koydum da şimdi, Allah ona da sabır versin. ona fazla yüklenmiyor musunuz?

başlığı attığımda sadece benim kızım mantığıyla atmadım. ikimizin kızı doğru. eşim kızını çok sever ama başına hiçbirşey gelmeyecek gibi hareket etmesine kızıyorum. bu olaydan sonra arabadaki hareketlerine dikkat etmeye başladı. bu olaydan önce araba sürüşüyle ilgili kaç kez tartıştım allah bilir.

doğru farketmişsiniz çok çabuk kızarım. ama kavga çıkarmam. ve olaylar karşısında panik yapmam sakinim.tam tersine eşim çok paniktir.

siz beni tanımıyorsunuz. eşimide tanımıyorsunuz. o yüzden kimin kime sabır vermesi gerektiğini ortak arkadaşlara sormak gerekir.bunu siz bilemezsiniz. eşime bugüne kadar sadece bir konuda yüklendim. bu olaydan ötür sandığınız gibi eşime kızıp bağırıp çağırmadım yüklenmedim.bunu hangi yazımdan çıkardınız onuda anlayabilmiş değilim açıkçası.

yoksa sizde ihmal yüzünden kazara sevdiğiniz birine zararmı verdiniz onun için mi hassasınız anlamadım

başlığı attığımda sadece benim kızım mantığıyla atmadım. ikimizin kızı doğru. eşim kızını çok sever ama başına hiçbirşey gelmeyecek gibi hareket etmesine kızıyorum. bu olaydan sonra arabadaki hareketlerine dikkat etmeye başladı. bu olaydan önce araba sürüşüyle ilgili kaç kez tartıştım allah bilir.

doğru farketmişsiniz çok çabuk kızarım. ama kavga çıkarmam. ve olaylar karşısında panik yapmam sakinim.tam tersine eşim çok paniktir.

siz beni tanımıyorsunuz. eşimide tanımıyorsunuz. o yüzden kimin kime sabır vermesi gerektiğini ortak arkadaşlara sormak gerekir.bunu siz bilemezsiniz. eşime bugüne kadar sadece bir konuda yüklendim. bu olaydan ötür sandığınız gibi eşime kızıp bağırıp çağırmadım yüklenmedim.bunu hangi yazımdan çıkardınız onuda anlayabilmiş değilim açıkçası.

yoksa sizde ihmal yüzünden kazara sevdiğiniz birine zararmı verdiniz onun için mi hassasınız anlamadım

Buradaki kimse seni kocanı çocuğunu tanımıyor. Kimse yorum yapmasın o zaman.
Kimseye bir zararım dokunmadı şükür, konu da ben değilim zaten.

Buradaki kimse seni kocanı çocuğunu tanımıyor. Kimse yorum yapmasın o zaman.
Kimseye bir zararım dokunmadı şükür, konu da ben değilim zaten.

vala ben kimse yorum yapmasın demedim. senin yorumuna cevap verdim.

sen allah eşine sabır versin demişsin. bunu sadece konumu okuyarak yargılayarak vermişsin. bir insanı tanımadan hakkında bu tarz bi yorum yapmak ne derece doğrudur bunu da sana bırakıyorum

konu sen değilsin. ben olayı kimseye anlatamadığım için rahatlamak amacıyla yazdım. kimseyle tartışmaya girmek için değil.

Nedense erkeklerin genelinde "ne olabilir ki" mantığı var. Ne olduğunu yaşayarak görmeleri kötü tabii sonuçta küçücük bir can var ortada. Konu sahibi eşine tepki göstermekte haklı bence, (Allah korusun) bebişe bişey olsa "onun da çocuğu üstüne gitmiyim yine yaparız" mı diyecekti? Tepki görünce durumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıştır umarım.

Geçenlerde arabayla eve dönerken motor solladım, bir erkek ve bayan binmişti. Bayanın kaskının olmadığını görünce dedim, ne sorumsuz insanlar var. Ama motoru geçtikçe gördüm ki süren adamın önünde kim olsun? Küçücük bir çocuk. :53: Nasıl aileler var yarabbim...

Çok geçmiş olsun, gerçekten insanın asabını bozacak türden bir talihsizlik yaşamışsınız,Allah kormuş yavrunuzu, ama eşiniz de artık dersini almıştır eminim, sonuçta o da çok üzülmüş, çok üstüne gitmeyin bence, maalesef çoğu arkadaşımızın da dediği gibi bazen erkekler sorumsuzca davranabiliyor, tekrar geçmiş olsun:34:

yüklenme eşine,dalgınlığına gelmiştir ben bile okurken ağladım,o da baba olarak üzülmüştür...

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Çok şükür şuan iyi evladınız.
İhmalkar davranmış eşiniz, anne gibi olamaz babalar zaten ama sizde olabilirdiniz onun yerinde.
Arabadan düşürmez başka kazaya sebep olurdunuz Allah korusun.
Bazen alabildiğin kadar tedbir alıyorsun ama oluyor olan yine.

Back
X