- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar sizce benmi çok abartıyorum yada eşimi anlayamıyormuyum şu an öyle sinirliyimki... şu anda işyerindeyim kızım bakıcıda. sabah afedersiniz babası götürmeden kusmuş. bakıcıda kahvaltıdan sonra yine kusmuş. az önce yine.... yavrum benim yine hastalandı. bu arada 2010 temmuz doğumlu. eşimse eczacı kalfası. kendisi aile hekimiyle görüşüyor ona göre burnu tıkanıksa bir şurup ateşi varsa başka birşey yada antibiyotik başlıyor. hafif balgamı vardı öksürüyordu şimdi beni aramış ben doktorla görüştüm hafif bi antibiyotik başlıycaz diyor izin alsan gelsen ılık bir duş aldırsın sıcakta çarpmış olabilir diyor doktor diyor. iyide bi çocugu götürsen görse dedim bende dedim ama anlattıgımdan anlıyor getirmene gerek yok dedi diyor
ya sen bi çocugu uzman doktora götürsene dedim gerek yok oda aynı ilaçları yazar diyor içinizde sağlıkçı varsa yada daha tecrübeli anneler nolur yorumlayın çok saçma değilmi yaaaa olurmu böyle birşey izin alıp gitmek bile istemiyorum bizi eve bırakacakmış şurubunu verecekmişim duş aldıracakmışım iyide çocugun ateşi yokkiiii sizce ne yapayım eşimde ikna olmuyor. doktora götürme yok daha geçen ay antibiyotik verdi. en son 15 gün önce asist verdi 3 günden fazla vermek iyi olmaz diye 3. gün kesmişti. çok kötü değil kızım beni üzen o değilde eşimle birbirimizi anlamayıp kavga etmek.....