15 gün oldu miniğim dünyaya geleli teyzeleri,ablaları.
10 gün annem bnde kaldı.
hem evim soğuktu hem de ameliyatım çok zor geçti iyileşemedim diye son 5 gündür ben annemlere geçtim.
yalnız uzak oturuyoruz,30 dklık bi mesafe var araba ile.
eşim,sağolsun kaynpederin işlemeleryle başta taparcasına sevdiği annemden babamdan şimdi nefret ediyor.
bizi bırakırken bana kırgındı,sen gelene dek görmeye gelmycem dedi.
dün gece de seni çok özledim nolur gel dedi.gelseydi,dönerdm kızımla ama daha çocuk bakmasını öğrenemedim gelme dedim.
ve kızım 1 aylk olana dek gelmycem dedim.ikimizde çok gururluyuz ve inatçıyız.
bebeğimle yalnz kalmaya korkuyorum,hem kayınpederle kaynanayla aynı binadayız.onlar canımı sıkıyor diye de kaçtm biraz.
hem abimle babam burda perişan oldular annemn yokluğunda diye de buraya gelmeyi tercih ettim.
eşim bu hafta sonu hep gezdi tozdu,ben kızımn emmemesiyle,pişiğyle,kucakçılığı ile uğraştm durdum.
onu deli gibi özledim
ne yapıcam ben..
şimdi dönsem,kaynanam 3 öğün gelip beni deli ediyor.
kaynatam zaten çok fena bir insan.
hayır o değil o sinire,strese sütüm azalır diye de korkuyoum.
zaten emmiyor kızım,sağıp veriyorum ne çıktıysa.
eşime gel al beni desem koşarak gelir ama bu sefer ailem gitmemi istemiyor arada da kaldm yani,napıcam blmiyorum
10 gün annem bnde kaldı.
hem evim soğuktu hem de ameliyatım çok zor geçti iyileşemedim diye son 5 gündür ben annemlere geçtim.
yalnız uzak oturuyoruz,30 dklık bi mesafe var araba ile.
eşim,sağolsun kaynpederin işlemeleryle başta taparcasına sevdiği annemden babamdan şimdi nefret ediyor.
bizi bırakırken bana kırgındı,sen gelene dek görmeye gelmycem dedi.
dün gece de seni çok özledim nolur gel dedi.gelseydi,dönerdm kızımla ama daha çocuk bakmasını öğrenemedim gelme dedim.
ve kızım 1 aylk olana dek gelmycem dedim.ikimizde çok gururluyuz ve inatçıyız.
bebeğimle yalnz kalmaya korkuyorum,hem kayınpederle kaynanayla aynı binadayız.onlar canımı sıkıyor diye de kaçtm biraz.
hem abimle babam burda perişan oldular annemn yokluğunda diye de buraya gelmeyi tercih ettim.
eşim bu hafta sonu hep gezdi tozdu,ben kızımn emmemesiyle,pişiğyle,kucakçılığı ile uğraştm durdum.
onu deli gibi özledim

ne yapıcam ben..
şimdi dönsem,kaynanam 3 öğün gelip beni deli ediyor.
kaynatam zaten çok fena bir insan.
hayır o değil o sinire,strese sütüm azalır diye de korkuyoum.
zaten emmiyor kızım,sağıp veriyorum ne çıktıysa.
eşime gel al beni desem koşarak gelir ama bu sefer ailem gitmemi istemiyor arada da kaldm yani,napıcam blmiyorum