eşim kızımı ve beni görmeye gelmiyor

lovepinkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
215
0
0
İstanbul
15 gün oldu miniğim dünyaya geleli teyzeleri,ablaları.
10 gün annem bnde kaldı.
hem evim soğuktu hem de ameliyatım çok zor geçti iyileşemedim diye son 5 gündür ben annemlere geçtim.
yalnız uzak oturuyoruz,30 dklık bi mesafe var araba ile.
eşim,sağolsun kaynpederin işlemeleryle başta taparcasına sevdiği annemden babamdan şimdi nefret ediyor.
bizi bırakırken bana kırgındı,sen gelene dek görmeye gelmycem dedi.
dün gece de seni çok özledim nolur gel dedi.gelseydi,dönerdm kızımla ama daha çocuk bakmasını öğrenemedim gelme dedim.
ve kızım 1 aylk olana dek gelmycem dedim.ikimizde çok gururluyuz ve inatçıyız.
bebeğimle yalnz kalmaya korkuyorum,hem kayınpederle kaynanayla aynı binadayız.onlar canımı sıkıyor diye de kaçtm biraz.
hem abimle babam burda perişan oldular annemn yokluğunda diye de buraya gelmeyi tercih ettim.
eşim bu hafta sonu hep gezdi tozdu,ben kızımn emmemesiyle,pişiğyle,kucakçılığı ile uğraştm durdum.

onu deli gibi özledim :14:
ne yapıcam ben..
şimdi dönsem,kaynanam 3 öğün gelip beni deli ediyor.
kaynatam zaten çok fena bir insan.
hayır o değil o sinire,strese sütüm azalır diye de korkuyoum.
zaten emmiyor kızım,sağıp veriyorum ne çıktıysa.

eşime gel al beni desem koşarak gelir ama bu sefer ailem gitmemi istemiyor arada da kaldm yani,napıcam blmiyorum:50:

10 gün annem bnde kaldı.
hem evim soğuktu hem de ameliyatım çok zor geçti iyileşemedim diye son 5 gündür ben annemlere geçtim.
eşim,sağolsun kaynpederin işlemeleryle başta taparcasına sevdiği annemden babamdan şimdi nefret ediyor.
dün gece de seni çok özledim nolur gel dedi.gelseydi,dönerdm kızımla ama daha çocuk bakmasını öğrenemedim gelme dedim.
bebeğimle yalnz kalmaya korkuyorum,hem kayınpederle kaynanayla aynı binadayız.onlar canımı sıkıyor diye de kaçtm biraz.
hem abimle babam burda perişan oldular annemn yokluğunda diye de buraya gelmeyi tercih ettim.
eşim bu hafta sonu hep gezdi tozdu,ben kızımn emmemesiyle,pişiğyle,kucakçılığı ile uğraştm durdum.

ne yapıcam ben..

eşime gel al beni desem koşarak gelir ama bu sefer ailem gitmemi istemiyor arada da kaldm yani,napıcam blmiyorum:50:

boyle bır konuda ınat ve gurur olmamalı bence suanda sızın ıcın en onemlı sey kızınız olmalı 3. kısılerı bence ıkınızde gormemelısınız. senın bu donemde yardıma ıhtıyacın oldugu kadar eşinede ıhtıyacın var.

Arkadasim yeni bebeginiz olmus hayirli olsun

lutfen olaylar sarpasarmadan evinize donun
esinize ceza vermek istiyorsunuz ama bebeginizden ve kendinizden mahrum birakarak ceza verilmez

yaziktir gunahtir kendinizi gectim bebeginizden mahrum etmeyin babasini

inatla evlilik yurumez

Allah aşkına bu tarz bencilliklerle evliliğinizi yıpratmayın. Adam size çok özledim dön demiş daha ne istiyorsunuz. O çocuğu tek başınıza mı yaptınız? Adam babalık sevgisini tatsın bi, kayınpeder, kayınvalideden dertliyseniz yaşamayacaktınız o apartmanda.

aman diyim uzatma arkadaşım,
bu senin uzatmalarını kullanır bak kv kp, sonra çıkmazsın işin içinden. anneni eşin gündüzleri getirsin akşamüstü bıraksın kendi evine, 30 dk mesafe ne ki.
inatlaşma, neyin inadı bu. annenler de rahatmış ya, 1 ay sıkıvercekler canlarını, kaç kere çocuk doğuruyosun.
aklını başına al, ben sana söliyim.
evini de ısıt, elektrik sobası mı yakarsın, kombi mi taktırırsın.

ara eşini gelip alsın sizi...
eşinin ailesiyle aynı binadasın diye nereye kadar kaçacaksın...
arada kalınacak bi durum yok...
senin ve bebeğinin yeri kendi eviniz...

10 gün annem bnde kaldı.

ne yapıcam ben..

bırakın inadıda evinize dönün çünkü kayınvaldenizin eline yeni bi koz geçmiş kullandırtmayın yoksa olan evliliğinize olur o boşlukta eşiniz yeni bi uğraş bulur bilmem nalatabildimmmi bi halttlar karıştırır sora DA PİŞMAN OLUR ama iş işten geçer eğer seviyosan gel beni götür de

canım sen anne oldun artık..
bebeğine tek başına yetersin emin ol...
en önemlisi artık siz bi aile oldunuz...
kayınvalidem hergün gelecek diye, eşim ailemle görüşmüyor diye kendini geri çekmeye çalışma lütfen...
birbirinizi özlemişsiniz, daha neyi bekliyosun...

Eviniz soğuksa alırsınız bir elektrik sobası yatak odanıza ısıtırsınız.
Şuan kesinlikle haksız konumdasınız,annenizin yanında 2 ay kalsanızda tek başınıza kalmadan bebek bakmayı öğrenemezsiniz.En mutlu olmanız gereken,eşinizle bir aile olmanız gereken dönemde siz kendi ailenizle,o ailesiyle kalırsa evliliğiniz ciddi zarar görür.

haklısınız kzlar =(((((
dönmem gerek..
burda herkese güveniyorum da rahatım..evde başım sıkıştıkça öğrenicem bir başına bebeğime bakmayı.
kaynpedere de kaynvalideye de gerektikçe vericem cevaplarını.her zaman yaptığım gibi.

Kış boyu ailende kal o zaman ? Bu çözüm mü..

Arkadaşım sen artık evlisin hatta anne olmuşsun ne güzel.. Allah bağışlasın..
Bırak şimdi onun ailesi benim ailemi de 'biz' demeyi bil..
Al çocuğunu geç evine, koşa koşa seni almaya gelecek olan eşin ısınmanız içinde bi çözüm bulur..

Ailem gitmemi istemiyor ne demek ? O zaman en baş Allah'ın emri dedikleri zaman vermeyeceklerdi seni..
Onlar torununu düşünmüyor madem sen çocuğunu düşün , evine git..

Annen isterse gelir yardım eder, istemezse de sen pek ala bakabilirsin yavruna..

Annen anneanne ise eşinin annesi de babaanne, gelsin torununu arada bir görsün birşey derse de duymazsın olur biter.. Çok yüz vermedikçe de her an gelmezler zaten..

Son düzenleme:
haklısınız kzlar =(((((
dönmem gerek..
burda herkese güveniyorum da rahatım..evde başım sıkıştıkça öğrenicem bir başına bebeğime bakmayı.
kaynpedere de kaynvalideye de gerektikçe vericem cevaplarını.her zaman yaptığım gibi.

Yapma böyle... Bizim annelerimiz de bizi tek başına büyüttü. Bize bişey mi oldu, yooo. Yavas yavas öğrenirsin, Allah da yardım eder. Ara eşini gelip alsın sizi. Kayınvalide cok yüklenirse de, müdahale edersin.

......Her şeyden önce eşini bebeğinin bu güzel anlarından mahrum etmeye hakkın yok ortada büyütecek bir şey yokken..

senin yerin esinin yani
evine dön
bebek bakmasini ögrenirsin annesin artik
kv kp esinle konus
senin moralini bozmasinlar
ve takma onlarida
keyfine bak
bu güzel günlerinin tadini cikar
esinle iyi ol bebegine iyi bak yeter

hatalı olan taraf sensin
ev soğuk olabilir çaresi bulunur

sanırım kv durumdan dolayı gitmek istemiyorsunuz
bebeğine kendi bakamayacağınız için mecbur yardım isteyeceksiniz ve size müdahale edecek diye düşünüyorsunuz

sınırlanırızı çizerseniz kimse ileri gidemez
eşin gelip alayım demiş

hele bu zamanda ayrı kalmak hemde ortada sorun yokken
eve bebeğiniz gelmiş
tam bebeğe alışma döneminde evinizde değilsiniz
eşiniz nasıl alışsın ki

Son düzenleme:
öncelikle Allah analı babalı büyütsün...
bazı durumlarda gururu inatı bırakmak lazım.bence sizin durumunuzda inatı bırakmanız gerelen bir durum..eşinize de yazık..artık siz bir ailesiniz..bırakın kendi ailenizi eşinizin ailesini..siz kendi yuvanızı düşünün..inanın insan zorda kalınca öyle güzel çocuk bakıyor ki..kendimden biliyorum..

Sanırım sen eşinin annen ve babanla arasının eskisi gibi olmamasına üzülüyorsun.
Ama bu yaptığın kp ve kv ni haklı çıkartır onlara prim veriyorsun farkındamısın sanki bizim annelerimiz biliyor muydu çocuk bakmasını ki annem abimi kucağına aldığında 16 yaşında imiş.
Bence biran önce evine dön adam çok özledim nolur gel demiş daha ne yapsın hem çocuğunundan uzak tutmaya hakkınız yok oldu olacak bahar gelene kadar gitmeyin bari kış daha yeni başlıyor böyle neden mi olur alın bir elektrikli soba yakın yani

hatalı taraf görünmüşüm ama şöyle bir durum var ki evimi 60-70 de yaksam dai ısınmıyor malesef.kızımın 10 gün elleri,ayakları,burnu yüzü heryeri buz gibiydi.camlarımdan vuuuu diye soğuk giriyor,kapılarım kendi kendine titriyor.ayrıca maddi durumumuz çok zor.eşimin babası yardm ederdi eskiden,şimdi elini cebine atmıyor.kızımı üşütücem diye de korktum,hep hapşırıyor çünkü ki bi ara burnu da aktı.

yerim eşimin yanı tabi.
burda son msjımı yazdıktan sonra eşimle konuştum ama sağolsun neden aramakla uğraştı.
neden dönmek istiyormuşum,ne olmuş,ne bitmiş falan..
ben uçarak gelir sanıyordum o ise ne öğrensem de babama yetiştrsem diye çırpındı resmen.
boğazım düğüm düğüm oldu,çok kırıldım ve küstüm ona.
şimdilik durum bu..

Son düzenleme:
bebeğime bakamam sanıyordum ama burya gelnce hemen hemen hep ben yaptım hele şu son 2 gündür herşeyini ben yapar oldum.
uyutmak,giydirmek,altını değiştirmek,beslemek,gazını çıkarmak falan hep bana ait.
sadece yıkamayı annemle yapıyoruz.
kayınvalidem de hastalık hastası ve de çok uyanık biri.
hamileyken bile katlanıyordum o hallerine ama artk bunaldım.
gelip oflayıp poflaması,ağlayıp şikayet etmesi bizi öldürdü 10 gün.
ne bi tab ak yemek getiren oldu ne birşeye ihtiyacınız var mı diye soran.
bu arada eşimin abileri ile de aynı apartmandayız he...
annemle bi başımıza kaldık.
maması bitti annem koştu,göğüs pompam bozuldu annem koştu.
evim de çarşıya çok uzak..
eşim anneme çok soğuk davrandı ne hal hatır sordu ne ihtiyacın var mı birşeye diye sordu.
kayınpederm de bi haber...bebeğimn ismini okumaya bile zar zor indi..
rezilliğimiz dizboyuydu yani.
hemen uzaklaşmak istedim binadan.çok stres oldum,sütümün azaldığı dönem oldu.kendimi tutamayıp ağladığm falan.

aile meselelerine giriyoruz bizde yavaş yavaş..çok kötü bir durum.umarım daha fazla uzamaz böyle şeyler.
yok senin annen böyle yaptı yok bnm babam bunu dedi falan..çok çirkin şeyler bunlar.

Back
X