eşim kızımı ve beni görmeye gelmiyor

konu sahibi buradaki konulari okuduysaniz lohusalik doneminde bosananlar cok oluyor...

sebebi kaynana kaynata dirdirlari yuzunden cildirip evde olay ciktiktan sonra baba evine donen esini birakan kocalari da yardimci olmayip anlayissizlik yapip kendi anne babasina yonelen insanlar hep durumlarini yazmislar okursan anlarsin...

benim bu olaylardan ibret aldigim cok oluyor... siz de okursaniz asagi yukari yasananlarin ayni seyden kaynaklandigini goreceksiniz...

oncelikle siz bir annesiniz... bir bebege bakmak o kadar da zor degil... hemen olmez bir sey olmaz... ablam da aynisini yasadi lohusaliktan dolayi cok duygusaldi ve evhamliydi...

annenizden evinize donun... esinize sarilin... opun onu baba oldugunu hissettirin... seni cok ozledik babasi deyin... neden donmedin derse korktum bakamam sandim kendime guvenemedim babasi ama sen yanimizdasin artik seni cok ozledim deyin cok mu zor?

ne gururu allahaskina buyuyemediniz mi hala siz? coluk cocuk sahibi olmussunuz.. su an en onemlisey sizin bebeginiz...

kaynananiza kapiyi sonuna kadar acin... KUFUR bile etse bebeginizle sakalasin...SARKI SOYLEYIN BEBEGINIZI OPUN... HAHA TAMAMA ANNE YAPARIM DEYIN KENDI BILDIGINIZ YAPIN... evinizi silin supurun yuvanizda HER SEYE RAGMEN mutlu olmaya calisin

evinizi benimseyin.. KIMSE ICIN HUZURUNUZU BOZMAYIN SABREDIN SIZ KAZANACAKSINIZ... ALLAH ICIN SABREDIN...

konuyu nerden nereye getrmşsn
yapma o kadar da aciz değilim!!
kmseye de muhtaç değilm çok şükür
eşimle aramda çok ince bir konu var
onu anlayamamşsın

Niye saldiriyorsunki hemen ben gayet kibar bir uslupla yazmaya calistim,
yani haksizmiyim simdi ?
Maddi durumumuz kötü diyorsun, elbet rizki veren allah ama insan biraz düsünüp hareket eder,
Esimin annesi babasi arada bi maddi yardim yapiyordu simdi onuda yapmiyor diye sikayetlenmissin, istersen alintida yaparim yazdin yani bunu,
e yapmak zorunda degillerki ?
Madem cok sIkintidasin evinde isitici yok, kendi annen babandan iste, yada kayinvalide kayinbabana rica et, bir isitici alsinlar, sanirim fiyatlari cok yüksek degil,
olmadi esine rica et, evimiz soguk de, gelsin oda senin ailenin yaninda kalsin, hani ücünüz bi arada olun diye diyorum,
ama sen hemen saldirmayi sectin, kendin bilirsin ne diyim

tabiiki annenize kimseye muhtac degilsiniz...

esinize bir seyler anlatmaya calismissiniz guya kendinizce...

ama yanlis cok yanlis bir yol tercih etmissiniz...

erkekler bizim kadar ince olamazlar... ince dusunemezler...

onlar biraz daha cocuksu ve afedersiniz kaba saba dusunen istisnalar var tabii.. boyle ozel durumlarda anne babasinin tesirine girebilen yaratiklar maalesef...

siz meydani kaynananiza kaynataniza birakmissiniz resmen...

esinizle yanyana onu hic birakmadan inadina ona baglanip dediklerinizi sabirla yavas yavas yaptirmaniz gerekiyordu....

o da baba olmus yani evladi da karisi da yok evinde... bir de burdan dusunun... meydani bombos birakmis gurur yapiyorsunuz kusura bakmayin...

evlilkte gurur murur sokmez...

benim kaynanam bogazima bicak bile dayadi...

ama simdi her haftasonu hic bir sey yokmus gibi hal hatir soruyorum esim telefon acinca ona...

kendisini cok seviyormus gibi yapiyorum esimin yaninda...

kotulemiyprum... yoksa ters tepiyor inan bana..

isitici meselesine annenle baban size elektirikli soba alip getirseler be kardesim... bir cozum bulunur yani... ne bleyim....

ah sorma sormaaaaaaaaaaaaa
o kapı çalmalar beni deli ediyor.
evlendiğim günden beri yıkıyor kapıyı kaç kere söyledm yapma korkuyorum,demekki müsait değilm neden böyle yapıyorsun
abartısız dakikalarca çalıyor.bazen de yorulup merdivene oturuyor öyle devam ediyor çalmaya
gücü kuvveti yerinde,hastalak mastalk palavra kafayı can sıkıntısı ile bozmuş
hiçbir işe yaramadığı gibi bride gelip can sıkıyor,herşeye karışıyor
karı koca kaç kez uyardık hala aynı
en son bağırıcam bu sefer kötü gelin olucam

Seninki de amma ısrarcıymış be güzelim :9:
Kapı çalmayı bırakmıyor demek pes etmiyor yani ..
Eşine söyle o konuşsun.
Az rahat bırak desin.

konu sahibi buradaki konulari okuduysaniz lohusalik doneminde bosananlar cok oluyor...

sebebi kaynana kaynata dirdirlari yuzunden cildirip evde olay ciktiktan sonra baba evine donen esini birakan kocalari da yardimci olmayip anlayissizlik yapip kendi anne babasina yonelen insanlar hep durumlarini yazmislar okursan anlarsin...

benim bu olaylardan ibret aldigim cok oluyor... siz de okursaniz asagi yukari yasananlarin ayni seyden kaynaklandigini goreceksiniz...

oncelikle siz bir annesiniz... bir bebege bakmak o kadar da zor degil... hemen olmez bir sey olmaz... ablam da aynisini yasadi lohusaliktan dolayi cok duygusaldi ve evhamliydi...

annenizden evinize donun... esinize sarilin... opun onu baba oldugunu hissettirin... seni cok ozledik babasi deyin... neden donmedin derse korktum bakamam sandim kendime guvenemedim babasi ama sen yanimizdasin artik seni cok ozledim deyin cok mu zor?

ne gururu allahaskina buyuyemediniz mi hala siz? coluk cocuk sahibi olmussunuz.. su an en onemlisey sizin bebeginiz...

kaynananiza kapiyi sonuna kadar acin... KUFUR bile etse bebeginizle sakalasin...SARKI SOYLEYIN BEBEGINIZI OPUN... HAHA TAMAMA ANNE YAPARIM DEYIN KENDI BILDIGINIZ YAPIN... evinizi silin supurun yuvanizda HER SEYE RAGMEN mutlu olmaya calisin

evinizi benimseyin.. KIMSE ICIN HUZURUNUZU BOZMAYIN SABREDIN SIZ KAZANACAKSINIZ... ALLAH ICIN SABREDIN...

çok güzel ve çok dogru bir yorum olmuş bende bu tür şeyler yazacaktım gerek kalmadı
lütfen bu yazılanları dikkate alın sonra keşke deyip kendinizi üzüersiniz yapmayın..

sende zor zaman geçirmişsn.
ama inan hamilelkte okumadığm araştrmadığm şey kalmamıştı
bebek nasl emzirilir,nasl yıkanır,altı nasıl yapılır falan.
ama malesef bazı şeyler uygulama ile oluyor,okumakla değil.
daha dün gece pişiğine bakım yaparken çişini yaptı kızım ve canı yandı.
elim ayağm birbirine dolaştı,dokunamadm çocuğa öyle kaldm içim parça parça.
hala acemiyim yapa yapa öğrenicem artk.
canım pişik olmaması için bebeğin altını her değiştirişinde saf zeytinyağı sür.hem besler hem pişik olmasını engeller.:34:
dün gce öyle bir söyledi ki içime oturdu,nolur gel artk çok özledim artık yeter diye.
ben gurur yapmadım bugün ve gelip beni almasını söyledim.
o ise altından başka bişiler aradı.
bu durumu beni kırdı,kızdırdı.
asıl şimdi gurur yapıyor olacağm ve telefonlarını bile açmycam.
bana benim için gelme,ne zaman istersen o zaman gel dedi.
oysaki giderken söylemiştim.gönüllü gitmiyorum,ne olur böyle yapma diye.
ve çok üzülerek ayrıldım ondan.
ama ameliyatım çok zor geçti ve kızım emmediği için sürekli kalmak zorunda kaldm eğilip büklüm bi sağdan bi soldan emzirmeye çalıştım onu.annem sütüm artsn diye kompostolar içirdi,midemi bozdum habire wcden çıkamadım.1 hafta 10 gün süründüm.
annem ben gideyim diyince korkuma peşine takıldm işte.
ameliyatm zordu derken bebeğimi çıkaramadılar içimden,felaket baskılar hissettim inledim ameliyathane de.sigara geçmişim olduğu için damarlarmı falan bağlıyamamışlar mı ne.zaten uyanaktım ama hayal meyal hatrlıyorum olanları.

bana yükleniliyor ama eşim zaten görüyordu durumumu,en azından haftasonları gelip görebilirdi.bu haftasonu gelmedi..inat etmiş kendince işte

sadece eşinin yukardaki sözü için kırıldınsa yanlış yapıyorsun.benim zorumla gelme,kendi istediğin de gel demiş.ne varki bunda:26:

ben konu sahibi arkadaşı çok iyi anlayabiliyorum ve ona hak veriyorum ,doğumdan sonra annede kalmak banada cazip gelirdi inanın ama anneme kıyamadım ben yoksa doğumdan sonra evim yerine annemlere giderdim..hayatta en aciz olduğum doğum sonrası dönemde annemin yanında kalmak kadar hiçbişey mutlu etmezdi beni...onun sevgisi ilgisi yeterdi bana ama ben annem yorulsun gelen giden misafir ve bizle uğrasmasın diye kendi evime annemle beraber gectim..erkek tarafları malesef kız ailesinin oğlullarının evlerine konuşlanmasını istemiyor( ben bunu yasamadım hiç bu arada)

arkadaşın annesi rahatsız olmuş olabilir ve kızınıda orda onlara o ameliyatlı haliyle teslim etmek istemeye yüreği dayanmamış olabilir..bende anneyim bırakmazdım kızımı o haliyle eşinin ailesi ne kadar iyi olsada...lütfen çok yüklenmeyin arkadaşlar...konu sahibi arkadaş artık tabiyki evine dönmeli sizin söylediğiniz gibi ama lohusalık dönemi psikolojisiyle o kaynanayı nasıl çeker onu bilemem..eşide düşüncesizce gel demesinin ardından farklı sebepler aramış..arkadaşım sen sadece bebeğini ve kendini düşün sağlığına bir an önce kavuşta herşey yoluna girer

arada bebeğiniz var böyle bi durumda inat etmeyin bence sizin aileniz yüzünden günlerce yanınıza gelmeyen adamda ailesini bi zahmet uzak tutuversin bu hassas dönemde okadar bencil olmayıversin...ben hamile kalmak için çabalıyorum 1 senedir...ve annemin evinde köpeğim var annme 5 dakikalık mesefade doktorum hamile kalınca ve hamilelikten bir süre sonrada gitmiyceksin köpeğin olduğu eve dedi...eee ben hamile kaldım diye köpeğimi başkalarına vermelerinide asla istemiyorum sıkıcam dişimi nerdeyse 2 sene gitmiycem annemin evine annemde ne alaka saçmalama diyor eşim asla olmaz gidemezsin diyor ben önce RABBİM'in bana verdiği mucizeyi düşünürüm annem anlamassa baa kırgın olsun yapıcak bişey yok eşinizle 3.şahıslar için kötü olmayın en güzel günleriniz bunlar çok ararsınız sonra eşinizde konuşsun ailesiyle lohusalık bunalımda fazla bulaşmayın falan desin yaa...benim başım ağrır eşim annesini arayıp gelme kız hasta der ben istemediği halde yapar bunu sizde eşinize bunu empoze edin bence nekadar çabuk evinize gidersiniz okadar çabuk alır bu sorumluluğu adam baba olduğunu anlayamamıştır inat ve gurur yüzünden onada yazık değilmi....

tabiki evine git annenlerin de gitme demesini anlayamadım doğrusu.onlar git kızım evine deselerdi sen çoktan gitmiştin.bu konularda aileler de biraz anlayışlı olmalılar.
sen evine git de,bir de eşinle ailen arasındaki sorunu çöz.senin ailen çok kötü birşey yapmadıysa nefret etmeye de görüşmeye de hakkı yok.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebişiniz hayatınıza
huzur getirsin inşallah..
Ben başka açıdan yaklaşacağım kendim de dertli olduğum açıdan daha doğrusu:ssz:
Bu kadın eşinin ailesi ile aynı apartmanda yaşıyor,eşi için ses etmiyor.
Kv kp streslerine katlanıyor. Tüm bunlar fedakarlık değil midir?
Ama buna rağmen bu adam doğumundan sonra yardıma gelen eşinin annesine karşı
soğuk davranmış sebebi ne olursa olsun. Bir güler yüz vefa borcudur herşeyden evvel
karına bebeğine yardımcı oluyor,kendi evini bırakıp senin evinde hak hatır nasıl sormazsın?
İşte ben bu erkeklerin bencilliklerine sinir oluyorum kızlar.
Kadın her gün burun buruna.. Bu erkek milleti 10 gün,20 gün bile incelik gösteremiyorlar!
Benim hatrım için idare et karıcığım diyen adamlar niye idare edemiyor hani kadınların hatrı?
Ben böyle bencil sevgilere tepkiliyim.. İnat yapma,gurur yapma,evine dön iyi güzel
Nereye kadar kadınlar?
Biz de sevmiyoruz bayılmıyoruz yapmak zorundayız,görüşmek zorundayız.
Adam yeni doğmuş bebeği için sevmese bile haftasonu görmeye gidemez miydi?
Yok yok erkek=dert kadın=sabır evlilik= ? :ssz:

Son düzenleme:
haklısınız kzlar =(((((
dönmem gerek..
burda herkese güveniyorum da rahatım..evde başım sıkıştıkça öğrenicem bir başına bebeğime bakmayı.
kaynpedere de kaynvalideye de gerektikçe vericem cevaplarını.her zaman yaptığım gibi.

eve dönmen en iyisi kocanla aran sogumadan.
ama bidaha ben bebek bakmayı ögrenemedim deme kayınvaliden başından eksik olmaz..biliyorum diyip yollyabilirsin kaynananı..

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebişiniz hayatınıza
huzur getirsin inşallah..
Ben başka açıdan yaklaşacağım kendim de dertli olduğum açıdan daha doğrusu:ssz:
Bu kadın eşinin ailesi ile aynı apartmanda yaşıyor,eşi için ses etmiyor.
Kv kp streslerine katlanıyor. Tüm bunlar fedakarlık değil midir?
Ama buna rağmen bu adam doğumundan sonra yardıma gelen eşinin annesine karşı
soğuk davranmış sebebi ne olursa olsun. Bir güler yüz vefa borcudur herşeyden evvel
karına bebeğine yardımcı oluyor,kendi evini bırakıp senin evinde hak hatır nasıl sormazsın?
İşte ben bu erkeklerin bencilliklerine sinir oluyorum kızlar.
Kadın her gün burun buruna.. Bu erkek milleti 10 gün,20 gün bile incelik gösteremiyorlar!
Benim hatrım için idare et karıcığım diyen adamlar niye idare edemiyor hani kadınların hatrı?
Ben böyle bencil sevgilere tepkiliyim.. İnat yapma,gurur yapma,evine dön iyi güzel
Nereye kadar kadınlar?
Biz de sevmiyoruz bayılmıyoruz yapmak zorundayız,görüşmek zorundayız.
Adam yeni doğmuş bebeği için sevmese bile haftasonu görmeye gidemez miydi?
Yok yok erkek=dert kadın=sabır evlilik= ? :ssz:
çoğu yerde haklısın ama arkadaş yeni doğum yapmış.daha lohusa.o yüzden inat yapacak doğru zaman en azından şuan değil bence..

Back
X