• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim koluma vurdu

Nmat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
93
-3
3
37
yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm

yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
Çok abartmışsınız gerçekten insanlık hali herşey olabilir, eşiniz de suçlu ama siz onu buna resmen teşvik etmişsiniz...

Adam haklı
Sizin zerre kadar haklı yanınız yok
Ayrıca herşeyi çok abartmissiniz ve haliyle bence bu adam size vurmadı bence siz onu da abartiyorsunuz
Zaten defalarca koluma vurdu demişsiniz abartı buradan belli

Yani vurmanın hiç mantıklı savunması olamaz ama, bir hesabı ödemek için çatır çutur masadan kalkmak sonra sizin beceriksizliğinizi eşinize yıkmak falan çok aşırı hareketler. Her konuda böyle abartı mısınız acaba? Neden sordum belki şöyle bir kolunuzu tutup saçmalama kendine gel demiştir siz de vurdu diye anlamışsınızdır ondan diyorum.

Eşinizin yerinde olsam bidaha sizi yemeğe çıkarmam bu arada 😅

Yani vurmanın hiç mantıklı savunması olamaz ama, bir hesabı ödemek için çatır çutur masadan kalkmak sonra sizin beceriksizliğinizi eşinize yıkmak falan çok aşırı hareketler. Her konuda böyle abartı mısınız acaba? Neden sordum belki şöyle bir kolunuzu tutup saçmalama kendine gel demiştir siz de vurdu diye anlamışsınızdır ondan diyorum.

Eşinizin yerinde olsam bidaha sizi yemeğe çıkarmam bu arada 😅
sanırım zor şeylerden sonra düzelemedim tedavi olmam lazım düzenli Bir şekilde

zor zamanlardan geçtik en ufak şeye tahammülüm kalmadı evet çok öfkeliyim son zamanlarda
Zor zamanlardan geçtik diyorsunuz, dikkatinizi çekerim. Sadece siz değil beraber geçtiniz sanırım zor zamanlardan. Biraz kendinize davranışlarınıza ve ilişkinize çekidüzen verin yoksa sonu hayırlı gözükmüyor.

Bir hesap yüzünden bu öfke kalpten götütür adamı öde dedi öde ne olmuş
yada ödesin ne büyük bir sorunmuş gibi bu kadar kasmışsınız
kırılan telefon olsun tamiri var ama kalp kırılınca tamiri zor hee ayrıca da şaka maka neyse de eşimde sinirlenip koluma felan da vuramaz bende ona çemkirmem hele dışarıda saygı önemli. (şahsi tercihim)

Zor zamanlardan geçtik diyorsunuz, dikkatinizi çekerim. Sadece siz değil beraber geçtiniz sanırım zor zamanlardan. Biraz kendinize davranışlarınıza ve ilişkinize çekidüzen verin yoksa sonu hayırlı gözükmüyor.
haklısınız ikimiz de kötüyüz iyileşmek zaman ve sabır alacak

Ayrıca umarım bu hesap olayı parayı kim verecek değil de, kim kasaya gidecek tartışmasıdır. Gerçi her iki şekilde de tuhaf ama neyse

Çok gereksiz yükselmişsiniz eşinize. Hesabı kimin ödediği neden bu kadar önemli açıklarsanız daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz aslında
para olarak düşünmedim o hafta zaten çok gergindim o ana denk geldi galiba patlamam Bi anda fevri yükseldim o da şey dedi zor şeyler yaşadın saçma şeylere dahi tahammülün yok her basit şeye bile aşırı tepki veriyorsun dedi haklı galiba tedavi olmam lazım

para olarak düşünmedim o hafta zaten çok gergindim o ana denk geldi galiba patlamam Bi anda fevri yükseldim o da şey dedi zor şeyler yaşadın saçma şeylere dahi tahammülün yok her basit şeye bile aşırı tepki veriyorsun dedi haklı galiba tedavi olmam lazım

Eşiniz hesabı neden sizin ödemenizi istedi? Evli olduğunuza emin misiniz? Ne yaşarsanız yaşayın, ne tepki verirseniz verin eşinizin kolunuza vurması onu haklı yapmaz. Yardım alması gereken biri varsa o da eşiniz. Kendinize boşuna yüklenmeyin.

Evli insanlarsınız neden hesabı sen öde tartışması yapıyorsunuz ki? Aşırı çocukça geldi, eşiniz de hatalı siz de. O kadar öfkelenecek hışımla cüzdan arayacak ne var?
Canıma minnet öderim üstüne daha fazla tuttu der alırım parayı ondan 😅😅😅

Eşiniz hesabı neden sizin ödemenizi istedi? Evli olduğunuza emin misiniz? Ne yaşarsanız yaşayın, ne tepki verirseniz verin eşinizin kolunuza vurması onu haklı yapmaz. Yardım alması gereken biri varsa o da eşiniz. Kendinize boşuna yüklenmeyin.
evet o da farkında yardım alması gerektiğinin

Back
X