• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim külotlu çorap giymek istiyor ?

papatyakokulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
17
2
1
40
Bizim burda havalar baya soğuk tayt larını yıkamıştım havada çok soğuk olunca tayt felan bişeyler istedi benimkilerde hem çiçekli dantelli olunca en uygun siyah külotlu çorabı uygun gördüm bende kalın külotlu çorabımı verdim bi günlük idare etsin diye giydi sonra bu baya güzelmiş çorapla felan uğraşmıyorsun oh ne güzelmiş dedi hemde pantolunun içinde pot durmuyor dedi bende hep giyiyim dedi bende karşı çıkmadım giy dedim kilolarımız zaten hemen hemen aynı 1 haftadır külotlu çorabı mı giyiyor ne yapsam karşı çıkan mı yoksa ona külotlu çorap mı alsam sıcak sıcak giyse

Bizim burda havalar baya soğuk tayt larını yıkamıştım havada çok soğuk olunca tayt felan bişeyler istedi benimkilerde hem çiçekli dantelli olunca en uygun siyah külotlu çorabı uygun gördüm bende kalın külotlu çorabımı verdim bi günlük idare etsin diye giydi sonra bu baya güzelmiş çorapla felan uğraşmıyorsun oh ne güzelmiş dedi hemde pantolunun içinde pot durmuyor dedi bende hep giyiyim dedi bende karşı çıkmadım giy dedim kilolarımız zaten hemen hemen aynı 1 haftadır külotlu çorabı mı giyiyor ne yapsam karşı çıkan mı yoksa ona külotlu çorap mı alsam sıcak sıcak giyse
Kilolarınız aynı da olsa erkekle kadının anatomisi farklıdır.
Sizin çorap ona mümkün değil, ona uymaz.
Ama yarın sabah gidin, eşinizin bedenine uygun külotlu çorap alın, tabii.
Süper olur.

Bence gayet mantikli :ıslık:

Erkekler kirmizi, bordo kazak
Pembe, lila gomlek giyiyorlarsa kilotlu corapta giyebilirler ne var ki bunda ?

Içliklerini çoğaltın hergün kilotlu corap sıkar insani yani biz bayanlari sıkıyor erkekleri daha da sıkar diye düsünuyorum.

Belki reklamlarda görmussunuzdur termal mes ler var dalgıc kumaslarından benim eşim ayaklari icin onlari kullanir hem mes de eder rahat olur kullanimi.

Abdest olmuyor o meshle eğer onu kasdediyosan o reklam yanlış yönlendiriyor haberiniz olsun kızlar

Balıkçılarda külotlu çorap giyermiş diye biliyorum ;) bence git biraz kalın olanlarından al giysin ne var yani üşüyor hemde ince rahat ediyordur

Nekadar anlayislisiniz bende külotlu çorap giyiyorum yaz kış giyerim ama eşim bilmiyor bazen gizlice onun külotlu çoraplarını giyiyorum pantolon altına bende eşime desem nasıl karşılar

Nekadar anlayislisiniz bende külotlu çorap giyiyorum yaz kış giyerim ama eşim bilmiyor bazen gizlice onun külotlu çoraplarını giyiyorum pantolon altına bende eşime desem nasıl karşılar

Kaşındırmıyor mu merak ediyorum. 🙄

Back
X