Eşim le kavgaliyiz

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
mrb bayanlar. Dün akşam eşim ile tartıştık. Daha doğrusu o bana sataştı. Tatilde iken oğlum hastalanmıştı ilaç almıştık. Dönüşte onları unutmuşum. Dün Laz'ım oldu yine . Eczane eczane gezdim senin yüzünden diyor. Unutmasaydın falan filan. Ben de sen alsaydın madem bana niye yükleniyor sun dedim. Bu da elimde gazete vardı aldı yırttı ve yere attı. Ben de okuz manyak dedim. Çok sinirli birisi. Daha önce de tartışmalarımızda vurduğu da olmustu. Ben de vurdum tabi buna. Şimdi ayrılmayı düşünüyorum. Oğlum da etkileniyor . Nsl en az zararla atlatırım. Oğlumun velayetini alabilir miyim. Bir de daha özür bile dilemedi. Ben de ona özür dilicekmisim. Geceleri de ayrı uyuyoruz. Ben klimada uyuyorum. O sevmiyormuş klimayı. Bunlar boşanma sebebi mi sizce. Ama eşim herkese karşı sınırlı tek bana degil. Ailesine de öyle. Burnunu surtsun istiyor yum biraz önerileriniz neler olur acaba

Vurma ve öfke kontrolsüzlüğü ayrılma sebebidir kesinlikle; burun sürttürme sebebi değil. Erkeklerin büyük çoğunluğu ayrılma durumunda çocuğu almakla tehdit eder kadını. İş ciddiye binince bu durumdan kaçar çünkü erkeklerin çok çok çok azı çocuğa kendi başına bakabilir. Üstelik çocuğunuz küçükse hâkim çocuğu size verir. Çocuğunuzu bu kadar seviyor ve düşünüyorsanız eşinizle boşanmalı ve çocuğunuzun bu tarz bir babayla büyümesine engel olmalısınız.

Niyetiniz boşanmak mı? Eşinizin burnunu sürtmek mi? Önce buna bir karar verin.
Eşiniz size fiziksel şiddet uygulamış siz de ona sözel şiddet uygulamışsınız.
Tavır ve davranışlarınızı her ikiniz de gözden geçirmelisiniz.

Valla sizede net olayım eşine manyak öküz diyen bir kadında böyle bir eşten eksik değildir
Al birini vur ötekine diyoruz biz buna
eskiden böyle değildim ben de. Yas ilerledikçe sanki herşeyi yutamiyor insan. Ama ilk kavgaları çıkartan hep o oluyor. Ben de altta mi kalayım yanı.

mrb bayanlar. Dün akşam eşim ile tartıştık. Daha doğrusu o bana sataştı. Tatilde iken oğlum hastalanmıştı ilaç almıştık. Dönüşte onları unutmuşum. Dün Laz'ım oldu yine . Eczane eczane gezdim senin yüzünden diyor. Unutmasaydın falan filan. Ben de sen alsaydın madem bana niye yükleniyor sun dedim. Bu da elimde gazete vardı aldı yırttı ve yere attı. Ben de okuz manyak dedim. Çok sinirli birisi. Daha önce de tartışmalarımızda vurduğu da olmustu. Ben de vurdum tabi buna. Şimdi ayrılmayı düşünüyorum. Oğlum da etkileniyor . Nsl en az zararla atlatırım. Oğlumun velayetini alabilir miyim. Bir de daha özür bile dilemedi. Ben de ona özür dilicekmisim. Geceleri de ayrı uyuyoruz. Ben klimada uyuyorum. O sevmiyormuş klimayı. Bunlar boşanma sebebi mi sizce. Ama eşim herkese karşı sınırlı tek bana degil. Ailesine de öyle. Burnunu surtsun istiyor yum biraz önerileriniz neler olur acaba

Şiddet ayrılık sebebi. Ama size vurmuyorsa bence en azından bi terapi psikolog gibi bi şeye gitsin şiddet sorununu çözmeli.

Tabi siz de. Siz de az değilsiniz malesef neden vuruyorsunuz adama? Çok çirkin bi davranış

eskiden böyle değildim ben de. Yas ilerledikçe sanki herşeyi yutamiyor insan. Ama ilk kavgaları çıkartan hep o oluyor. Ben de altta mi kalayım yanı.
Ben ilişkinizi bilemem ama kimsenin ağzına küfür yakışmaz heleki bu bir kadın eş ve anne ise
Bu sizi haklı bile olsanız haksız duruma düşürür
Ha olmuyor mu bununda çaresi var

Eşiniz amma abartmis kasıtlı mı bıraktınız sanki ilaçları?

Evladi için biraz kosturmasi ne yük olmuş. Siz 9 ay tasirken!

Siddet hem de siz de siddete basvurur olmussunuz.

Bu siddet kavgalari buyur ya da ölüm noktalarindan birine denk gelirse durduk yere biriniz katil biriniz mefta olursunuz ve olan cocugunuza olur.

Birinin beyninde küçük bir şey vardir yere duser ölür ustumuze kalabilir bir tokat bile olsa.

Sakaklar olum noktasi.Bir sinir davasinda komşu minicik tasi oraya denk getirmiş ve katil olmuş.

Şiddet olan yerde her şey olabilir ve siz de durum ilerliyor.

Acil çözüm bulun.

Cift terapisi evlilik danismanligi.

Belli bi süre verin iliskinize 1 yil falan duzelmiyorsa bitirin.

Sırf bana değil ailesine de böyle nasıl bir avuntudur? adam dövüyor ama anne babasını da dövüyor şahsi bi mesele değil yani diye düşünmek ciddi soruyorum içinizi rahatlatıyor mu

Back
X