• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim mi hakli ben mi haklıyım

Esim mi hakli ben mi??

• Evet

OY: 17 77,3%
  • Hayir

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
Ben herşeyin farkındayım birakamadigininda diğer konulara gelince bende onunla her dk askermis gibi geçiyorum zamanımı bi sehit olduğunda milletin evinde 2 gün de unutulur ama biz askeriz asker ailesiyiz unutamiyoruz sigara meselesinde esim kavga etmemek için yalan söylemiş ben ona takıldım bırakmasının zor olduğunu biliyorum biraz daha özenle yapabilir 3 paketten 10 günde 1 2 taneye düşürdü buda yapabileceğini gösteriyor benim sinirim bu yüzden yani yoksa tartışma huzursuzluk olmadı aramızda sadece kiril dim ama bişey demedim yinede

evde icmedigi surece bence karismayin . evet cok zararli ama oda bunun bilincinde olacak kadar yetiskin bir insan. annemde babama sigarayi zorla biraktirdi. babamda onun yerine hergun icki iciyor. su an diyorumki icki icecegine keske aksama kadar sigara icse . siz zorladikca oda inadina yapacaktir.

evde icmedigi surece bence karismayin . evet cok zararli ama oda bunun bilincinde olacak kadar yetiskin bir insan. annemde babama sigarayi zorla biraktirdi. babamda onun yerine hergun icki iciyor. su an diyorumki icki icecegine keske aksama kadar sigara icse keske. siz zorladikca oda inadina yapacaktir.
Esim inadına bişey yapcak bu insan değil çok şükür ben tepki yaptilcada içmiyor disardaykende benim yanimda içmiyor sadece için istemiyorum ve sağlığına çok zararlı bebegimiz olmuyor onunda etkisi vardır diye düşünüyorum belkide bırakmasını bu yüzden istiyorum

ben zayıflayacaktim esim sigarayı bırakacaktı daha sevgiliyken ben zayıfladım o bırakamadı(ben istemedim o dedi bırakıcam diye)

evlenince sigarayı bırakacaktı,
hamile kalınca sigarayı bırakacaktı,
bebeğimiz doğunca sigarayı bırakacaktı kızımız 2 yaşına geldi vs vs.

bir ara çok denedi gerçekten hatta günde birkaç taneye düşürdü ama yok devamı gelemedi maalesef.
sigara içmiyorum, hiç içmedim de, kokusundan nefret ediyorum; ama annem, babam, esim iciyor. belki de o yuzden bu kadar nefret ediyorum.

içtigi miktar çok, bi anda kesmesi de zor olur ama en azından azaltabilir.

Bir insani bagimliliktan kurtarmak icin icersen ben oliyim demek fayda etmez o an tamam der ama adi ustunde sigara bagimliligi birakmasi icin yardimci olun baski kurmayin bu sekilde

ya evlenmeden önce sigara içtiğini bilmiyormuydun?
içersen ben öleyim ne demek?
ha deyince bırakılmaz ki bu meret.
bende evlenmeden içiyordum eşim içmiyordu başta söyledim hamile falan kalmadan bırakmam bak beni böyle kabul ediyorsan et dedim. arada çok kokarsa ufak surat asardı ama sadece sağlığım için bırakmamı istediğini sölerdi. hamile kaldım bıraktım. tekrar başlarmıyım bilemem ama kimseye ömür boyu içmicem garantisi vermedim. sigara konsuunda bu baskı neden anlamıyorum. heleki bile bile kabul ettiğin şeyi imza atınca değiştirmeye çalışmak da başka bir ego tarzı sanırım!

Bu ego degil canim bana soz vermişti tanistigimizda bırakacağı için bu yüzden tavrım

Bu ego degil canim bana soz vermişti tanistigimizda bırakacağı için bu yüzden tavrım

Şu anda iş şartları sıkıntılı mı? Çok bunalıyor mu? Morali nasıl?
Eğer ağır şartlarda çalışıyorsa belki iş hayatı daha dingin bir hale girene kadar bu baskıyı azaltsanız.
Şartlar müsait olduğunda önce azaltmasını rica edersiniz.

Şu anda iş şartları sıkıntılı mı? Çok bunalıyor mu? Morali nasıl?
Eğer ağır şartlarda çalışıyorsa belki iş hayatı daha dingin bir hale girene kadar bu baskıyı azaltsanız.
Şartlar müsait olduğunda önce azaltmasını rica edersiniz.
Suan rahat olduğu dönemde esim o yüzden istiyorum bırakmasını çok şükür kaldığımız yer iyi şimdilik bende anlıyorum onu ama inanın çok kötü migdem kalkıyor kokusundan

Suan rahat olduğu dönemde esim o yüzden istiyorum bırakmasını çok şükür kaldığımız yer iyi şimdilik bende anlıyorum onu ama inanın çok kötü migdem kalkıyor kokusundan

Anladım. Ondan bırakmasını istemek bir fayda sağlamayacak. Bırakmayı onun istemesini sağlamak gerekiyor. Bunu da nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum. Çünkü kendi isteği ile bırakmaya çalışan arkadaşlarım bile çok çok zorlandı. Ki günde 1 paket bile içmiyordu çoğu.

Soylede bişey var normalde 3 paket içerdi ben kızıyorum icim kalkıyor diye 10 günde 2 taneye düştü ve içmiyor evdeyken bırakmayı istiyorum diyor ama bide yalan söyledi baya kötü hissettim kendimi

Güneydoğu bölgesinin laylaylom yeri olmadığını biliyorsunuz, siz mecbur bırakmışsınız eşinizi. Biraz anlayış.

Bu nasıl bir anket evet desem ne hayır desem ne ? Kimin haklı olduğunu neye göre anlayacaksın ki ..
-Eşim mi haklı ben mi ?
-Evet

Anladın mı ?

Back
X