Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.
Neden zamanla sevmesini bekleyesiniz ki?Bir de ona boyun egdikce degil de,esasli bir kaybetme korkusu yasarsa anlar gercekten bir duygusu olup olmadiğıni.Senin o deli saçması kagıdın beni baglamiyor deyip cekin resti.Neden korkuyorsunuz su erkeklerden bu kadar bilemedim :(

Arkadaşlar şöyle yapalım mı! Belliki psikolojik olarak yıkılmış bir karakter düşünün ki hakareti uğradığı halde yinede aynı platforma gelip derdini anlatacak kadar da yalnız. Eski konularından biliyorum annesi ile arası ciddi açık, aileden kimsesi yok, babası yok, çocukken babası terketmiş bircok travma yaşamış, hala da yaşıyor, aranızda psikolog bir arkadaş vesaire varmı? Bu arkadaşa özelden yazıp yardımcı olabilecek. Uzman kişilerin ancak yardım edebileceği pozisyonda kendisi, burdan söylenen aynı cümleler tatimin etmiyor, keşke aramızdan biri yardımcı olmaya çalışsa, kk olarak destek olsak, hakaretvari konuşulmayı haketmeyecek kadar travmatik ilşkiler yaşamış. Kınamayın destek olalım diyorum. Kk da bu konuda destek verceğinnden eminim

Vallahi de billahi de yazdıklarım gerçek ve ergen değilim
Yemin etmeyin zira hadi şimdiye kadar anlattıklarınızı kabul edelim eşinizden boşanmışsınız, artık bir eşiniz yokken eşimde eşim diye konular açıp sanki evliymiş gibi anlatmanız normal mi sizce?
Boşandım, boşanmanın travmasını atlatamıyorum diye konular açmak varken sanki ortada hala evli olduğunuz biri varmış gibi konu açmanıza hayal ürünü denir başka bir şey değil.
Üstelik "Zalim Kazen" dediğiniz adamın sitesine, sayıp sövdükleriniz için kendisinden özür bile dilemeden paldır küldür girerseniz her seferinde atarım dedim değil mi? Sözümün arkasındayım, kusura bakmayın ama bir de utanmadan bir daha ki üyeliğimde burada konu açmayacağım özelden yazacağım diyorsunuz, özeller de şikayet edilebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X