• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya calısıyor

Ikikuzununannesi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
31
15
8
40
Dün akşam eşimin whatsapp iş grubuna gayri ihtiyari baktım giderken yanında çalışan kızları da alıp işe götürüyor onlara siz siz ben neyaparım filan gibi şeyler yazmış sinirlerim bozuldu yani bir şarkı sözü mu neymiş bu da kızın biri de ayy bu bir şarkı sözuydu filan tarzı yazılar ben sinir oldum tabi acaba abartıyor muyum yoksa bunlar birbirine kur mu yapıyor ama grupta yazılması da acayip birşey yani

Dün akşam eşimin whatsapp iş grubuna gayri ihtiyari baktım giderken yanında çalışan kızları da alıp işe götürüyor onlara siz siz ben neyaparım filan gibi şeyler yazmış sinirlerim bozuldu yani bir şarkı sözü mu neymiş bu da kızın biri de ayy bu bir şarkı sözuydu filan tarzı yazılar ben sinir oldum tabi acaba abartıyor muyum yoksa bunlar birbirine kur mu yapıyor ama grupta yazılması da acayip birşey yani

saçma ve gereksiz olmuş
bence yazıştığı kişiyle olan iletişimini gözlemleyin derim ben
aralarında herhangi bir şey olma ihtimaline karşılık

Tek kelimeyle laubali bi iletisim sekli tabikide kur. kur olmayip ne olucak dha ne olsn suna baksana tavrini koy kocana krsi en gicik oldgm seylerdir bunlar ya

Bu ne böyle çok yanlış konuşun ve dikkat etsin konusmalarina. Kötü niyetle yazmasa bile doğru birsey degil

Acikcasi hos bir durum degil.

Gerçekten sinir bozucu birsey ..neden mesafesi yokk o kadar samimiyet ne alaka .bence uyar !!

eşin belki normal msj yazmıştırda kız yanlış anlaşmıştır. eşiniz esprilitüel bi kişilikse normal ama normal bi yapısı varsa hoş bi durum değil kızlar çok tehlikeli bence eşinizi uyarın

işyerindeki fazla samimiyetten hoşlanmam. samimiyet kurmam(kadında olsa) eşimin yapmasınıda istemem. whatsapp grubu niyeymiş? bu bile fazla samimi geldi bana. mail-telefon-normal mj duruken whatsapp gereksiz.

Aralarında oluşan bir espiri olabilir veya sizin bilmediğiniz bir diyalog içerisinde geçen bir konudur.
Bilemezsiniz ama durum hoş değil tabii ki.
Ben olsam tepki vermezdim, fakat yakın takibe alırdım.
Ne oluyor ne bitiyor diye dikkat kesilirdim.

Kur yapılsa gruba mı yazılır yahu. Özelden yürürlerdi birbirlerine.
Rahat bir çalışandır belki.
Büyütme, ama içinde de kalmasın. Sor eşine..

Benim dayimda böyleydi hatta yengem bu durumdan sikayetciydi yengem kiziyodu diyoduki onlar beni kardeslerim gibi falan diyodu sonra ben sosyal medyalarina telefinuna baktim butun kizlarla böyle icli disli anladimki yasadigi is ortamiyla alakali cogunluk kizdi ca
istigi yerin oda kizlarin icindecdura dura icli disli konusmsya baslamis bisey yoktur bence uzmeyin kendinizi ama bi atarda cekin bence oyle konusmak hic hos degil hatta caIistigi yere gidin ziyaret etmek icin bi gorsunler sizi hanikaridsi varmis gibicesine

Dün yine biriyle bu defa kendi aralarında konuşmuşlar o ayşecim şunu yapar mısın diyor kız da tamam canım yazıyor normal mi bu kızlar bizimkini fircalayaym mı yoksa gizliden takibe devam mı edeyim

Back
X