Eşim neden böyle, evli bayanlar yardım

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
35
İstanbul
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
Bir sıkıntım var, biz eşimle çocuk düşünüyoruz ve çalışmalara da başladık. en başında ona anlatmıştım gün aşırı beraber olmamız gerekmekte diye peki neden hep ben bunu düşünüyorum? Ben söyleyince de sende zaten sürekli istiyorsun dedi geçenlerde çok zoruma gitti. Dün akşam mesela ikimizde duş aldık gece öncesinde pekala olabilirdi.
Sizce neden böyle yapıyor? Gerçekten üzülüyorum, acaba istemiyor mu diye düşünüyorum. Çocuk içinde zaten ben ikna etmiştim.

Bazı şeyleri akışına bırakmak gerek bence.Ne bileyim yıllarca çocuk olmaz da bu kadar plan program yapılır anlarım.Ama yeni karar verdiyseniz eşinizi de çok kasmayın derim.Bir de çok müdahaleci davranmışsınız gibi.Yani bebeğe siz ikna ediyorsunuz, birlikte olma programlarını siz yapıyorsunuz.Eşiniz de bunalmasın bence.Dilerim hayırlısıyla hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

Hayatta planlı programlı birlikte olmak kadar itici birşey yok.

Bunu yıllarca yaşadım ve cinsellikten midem bulandı, şimdi bitti bir daha cinsellik yok deseler hiç umurumda olmaz.

Biraz açık olacak ama sen orgazm olmasan da birliktelik sağlanır ama eşin orgazm olmadan boşalamaz. Boşalmazsa sen nasıl hamile kalacaksın ? Bunun bir odaklanma olduğunu asla unutma.

Yumurtalama günlerini ovülasyon testiyle takip et, 30 gün için 2 gün üst üste ilişki yeterde artar. Körlemesine sürekli 2 günde bire hiç gerek yok.

Planli birliktelik hic hos degil, hergün bi görevmis gibi olmasi insani kasar, isteksiz yapar... Esinizde muhtemelen bunlari yasiyor... Zaten böyle cok akliniza takarsanizda tutmaz gebelik... Rahat olun, zaten yeni baslamissiniz, kafaya illaki olcak acaba tuttumu, bugün yapamadik kesin tutardi alan gibi düsünceler sokmayin..,oluruna birakin, arzuyla istekle birlikte olun... Hayirlisiyla olur insallah...

görev edasıyla olunca olmuyo 2 taraf içinde kotu oluyo akışına bırak ve eşinle bi konuş belki çocuk için aceleci davranıyosundur bak bide sen ikna etmişssin cocuk için bi taraf ikna edilmemeli ortak bi karar alınmalı bence bi daha konuşun bu konuyu derim ben

Burada öyle sanki her şeyi ben planlıyor muşum gibi değil, eşimde istiyor. Erkekler normalde cinsel anlamda daha istekli olmazlar mı? Yani bu eşim hiç istemiyor gibi algılanmasın evet ama ne bileyim.
Yinede herkese teşekkürler.

görev edasıyla olunca olmuyo 2 taraf içinde kotu oluyo akışına bırak ve eşinle bi konuş belki çocuk için aceleci davranıyosundur bak bide sen ikna etmişssin cocuk için bi taraf ikna edilmemeli ortak bi karar alınmalı bence bi daha konuşun bu konuyu derim ben

Yok yok konuştuk zaten. oda istiyor. Konu konuşulup halledildi yani. Yorumun için teşekkürler.

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
Bir sıkıntım var, biz eşimle çocuk düşünüyoruz ve çalışmalara da başladık. en başında ona anlatmıştım gün aşırı beraber olmamız gerekmekte diye peki neden hep ben bunu düşünüyorum? Ben söyleyince de sende zaten sürekli istiyorsun dedi geçenlerde çok zoruma gitti. Dün akşam mesela ikimizde duş aldık gece öncesinde pekala olabilirdi.
Sizce neden böyle yapıyor? Gerçekten üzülüyorum, acaba istemiyor mu diye düşünüyorum. Çocuk içinde zaten ben ikna etmiştim.

Merhaba canim..
Ne guzel konusmusunuz beraber karar almissiniz.. ama daha yenisiniz bu kadar plan, programa gerek yok..
erkekler bizim gibi dusunmuyor onlar ne zaman olursa olur diyor.. eskiden annelerimiz hesap mi yapiyodu diyor.. (mesela benim kocam hep oyle der) bizimde ikinci ayimiz.. ilk ayda ikimizde cok calistik.. ama sonunda kirmiziyi gordum ve uzuldum.. bu isler nasip kismet.. oyle hesap kitapla olmuyo..
oyle iliskileride otomatige baglamayin canim.. oyle hic hos olmuyo gorev gibi.. birbirinizi arzuladiginiz icin beraber olun.. :54::54:

Merhaba canim..
Ne guzel konusmusunuz beraber karar almissiniz.. ama daha yenisiniz bu kadar plan, programa gerek yok..
erkekler bizim gibi dusunmuyor onlar ne zaman olursa olur diyor.. eskiden annelerimiz hesap mi yapiyodu diyor.. (mesela benim kocam hep oyle der) bizimde ikinci ayimiz.. ilk ayda ikimizde cok calistik.. ama sonunda kirmiziyi gordum ve uzuldum.. bu isler nasip kismet.. oyle hesap kitapla olmuyo..
oyle iliskileride otomatige baglamayin canim.. oyle hic hos olmuyo gorev gibi.. birbirinizi arzuladiginiz icin beraber olun.. :54::54:

Demek benim eşim beni o kadar arzulamıyor.
Bak sizde ilk sene çok çalışmışsınız sizin eşiniz sorun çıkarmamış yani.
Tabii ki kısmet haklısınız burada.
İnşallah sizinde en kısa zamanda olur.

Yok canim oyle dusun biz gecen ay cok calistik adamin pesinde dondum durdum... yok olmuyo oyle ama.. ne hallere dustuyoruz.. simdi olursa olur o yanima gelecek..
Insallah canim senin de en kisa zamanda olur

Yok canim benim oyle dusunme.. herseyin hayirlisi biz daha yeni basladik sizin gibi.. gecen ay calistik cok.. hep pesinden kosuyordum ama haklilar oylede olmaz ki.. aman simdi biraktim vallahi kendisi gelecek bana yoksa yok ..

Back
X