EŞİM NEDEN YABANİ:(

emiselbek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
54
6
86
Isparta
Merhaba bayanlar ben 13 senelik evliyim birde kızım var.evimde mutluyum Elhamdülillah. Ama dışarıda eşim yüzünden mutsuzum. Eşim Allah ın selamını vermez,konuşmaz kimseyle.Saçma sapan hareketler yapar beni utandırır. İşi icabı telefonda konuşur mırıl mırıl.Ben zor duyarım.Pazara ,dükkana girsek ben önde olur esnafla ben muhatap oluyorum.HİÇBİR konuda bilgi sahibi değil boş bir kafa.Apartmanda yeni gelin var bizden başka herkes gitti.Ben eşim istemiyor diye gidemiyorum mahçup oluyorum:(Dün yürüyüşten gelirken alt komşu kapıda imiş.Geçti gitti.Kadın halimle ben slm versem yanlış kaçacak.Bir Allah ın slmı yaaaa.Sanki eşim sırtımda yük.Onun yaptığı yanlışlar yüzünden ben üzülüyor mahçup oluyorum.Ben de övünmek amaçlı değil yanlış anlamayın sevecen konuşan misafirperver biriyim.Derdim bazılarına göre küçük biliyorum ama yük bana...Ne yapsamda eşimi girişken konuşan misafir seven bir adam yapsam. Toplulukta konuşmak yerine kızımla ilgileniyor.Bende çildıriyorum ...

Merhaba bayanlar ben 13 senelik evliyim birde kızım var.evimde mutluyum Elhamdülillah. Ama dışarıda eşim yüzünden mutsuzum. Eşim Allah ın selamını vermez,konuşmaz kimseyle.Saçma sapan hareketler yapar beni utandırır. İşi icabı telefonda konuşur mırıl mırıl.Ben zor duyarım.Pazara ,dükkana girsek ben önde olur esnafla ben muhatap oluyorum.HİÇBİR konuda bilgi sahibi değil boş bir kafa.Apartmanda yeni gelin var bizden başka herkes gitti.Ben eşim istemiyor diye gidemiyorum mahçup oluyorum:KK43:Dün yürüyüşten gelirken alt komşu kapıda imiş.Geçti gitti.Kadın halimle ben slm versem yanlış kaçacak.Bir Allah ın slmı yaaaa.Sanki eşim sırtımda yük.Onun yaptığı yanlışlar yüzünden ben üzülüyor mahçup oluyorum.Ben de övünmek amaçlı değil yanlış anlamayın sevecen konuşan misafirperver biriyim.Derdim bazılarına göre küçük biliyorum ama yük bana...Ne yapsamda eşimi girişken konuşan misafir seven bir adam yapsam. Toplulukta konuşmak yerine kızımla ilgileniyor.Bende çildıriyorum ...

tatlım sen de yeni evli değilsin ki fikir versek.. 13 yıllık evlilikte hiç oturup konuşmadınız mı bunu usturuplu bir biçimde??
ya da konuştuysanız tepkisi ne oldu?? tamam yapıdır dicem de bir iki sene içinde uyum sağlar genelde diye düşünüyorum.. başka bir sıkıntı olabilir mi??
bir de kendi ailesine de mi böyle??

aynı babam:KK47::KK66:
bazılarının huyu suyu bu
siz o vermese de slm verin,
o gitmese de gidin oturun,

o değişmez bizim ki 52 yaşında değişmedi böyle kabul ettik ona kalsak hiç komşumuz olmazdı, ölsek ölümüzü kaldıracak kimsemiz öldünüz mü kaldınız mı diyenimiz olmazdı... hatta şöyle diyeyim cimriliği de hat safhadadır bu yüzden annem komşu falan çağıamazdı boşa para harcama dediği için biz çalışmaya başlayıonca kadın komşuya gitmeye çağırmaya başladı beterin beteri var yani:KK66:

Adamın karakteri bu her insan aynı değil ki tamam görgü kuralı fln ama selam vermedi diye ölmüyor ya kimse bende çoğu kişiye selam vermem aslında vermek lazım ama içimden gelmiyor içimden gelmediği halde selam verince yapmacık gibi geliyor bence selam konusunu değil ama sorumluluk olarak alış veriş vs gibi şeyleri kocana yüklemelisin.

Annemlerin bi komşusu var kadını çok severim konuşkan girişken yardımsever güleryüzlü bir kadın. Ama kocası anlattığınız gibi selam vermez konuşmaz insanın yüzüne bakmaz hatta annemede denk gelmiş bende bir seferinde aşure götürmeye gittim evden ses geliyor tv sesi ama kapıyı açan olmadı akşamına tekrar gittim kadın kapıyı açtı söyledim sabah geldim ama kapıyı açmadınız dedim 'eşim evdeydi açmaz o' dedi şaşırdım annemde birkaç kere gitmiş kadın yokmuş kocasıda açmamış hani acil bir şey olsa yardıma gel desek karşımızda insan yok! Bu kadın bu adamı nasıl almış diyorum öncesinden bilmiyormuydunuz 13 yıl geçmiş aradan bu saatten sonra ne yapılırki

Huyu oyle demekki biraz zor degisir oyle kabul edeceksin.

Keske bazi erkekleri esya gibi degistirebilsek. Ay bu diger esyalara uymadi diye atip yerine yenisini alip koyabilsek :)) tovbe tovbeee

13 seneden sonra değişmez bizim gelin abimi açtı baya bir sene içinde şimdi bizle gayet sohbet muhabbet ama dışarı hayatı nasıl bilmiyorum

40 yaşında vardır sanırım, karakteri bu artık değiştiremezsin. yeni geline niye gitmeni istemiyo

Merhaba bayanlar ben 13 senelik evliyim birde kızım var.evimde mutluyum Elhamdülillah. Ama dışarıda eşim yüzünden mutsuzum. Eşim Allah ın selamını vermez,konuşmaz kimseyle.Saçma sapan hareketler yapar beni utandırır. İşi icabı telefonda konuşur mırıl mırıl.Ben zor duyarım.Pazara ,dükkana girsek ben önde olur esnafla ben muhatap oluyorum.HİÇBİR konuda bilgi sahibi değil boş bir kafa.Apartmanda yeni gelin var bizden başka herkes gitti.Ben eşim istemiyor diye gidemiyorum mahçup oluyorum:KK43:Dün yürüyüşten gelirken alt komşu kapıda imiş.Geçti gitti.Kadın halimle ben slm versem yanlış kaçacak.Bir Allah ın slmı yaaaa.Sanki eşim sırtımda yük.Onun yaptığı yanlışlar yüzünden ben üzülüyor mahçup oluyorum.Ben de övünmek amaçlı değil yanlış anlamayın sevecen konuşan misafirperver biriyim.Derdim bazılarına göre küçük biliyorum ama yük bana...Ne yapsamda eşimi girişken konuşan misafir seven bir adam yapsam. Toplulukta konuşmak yerine kızımla ilgileniyor.Bende çildıriyorum ...

Ben babvamda ayni kac huy bu degismez malesef bizimki telefonlara bile cikmiyo baba seni ariyorlar diyorum evde yok de diyor sonra ben teli verincede evde yok diyemiyormusun ne diye babam evfe diyorsun diye baa bagiriyor beterin beteri var yani

Canim benimde esim oyle :KK43: ama bende tam tersi konuskan sicak kanli biriyim ben de cok uzulurdum ama bi sure sonra kabullendim benim insanlarla konustugumu gordukce o da yavas yavas basladi artik evimize gelen misafirlerle ya da yolda karsilastigimiz arkadaslarla konusur selamlasir :KK48: degistirmeye calismadiginda hersey yoluna giriyo artik ugrasmadigini gorup degistiryolar kendilerini :KK48:

tatlım sen de yeni evli değilsin ki fikir versek.. 13 yıllık evlilikte hiç oturup konuşmadınız mı bunu usturuplu bir biçimde??
ya da konuştuysanız tepkisi ne oldu?? tamam yapıdır dicem de bir iki sene içinde uyum sağlar genelde diye düşünüyorum.. başka bir sıkıntı olabilir mi??
bir de kendi ailesine de mi böyle??
Hiç konuşmaz olurmuyuz canım kaç defa:(((Kaç defa küstüm ağza alınmıyacak laflar söyledim ama yokki. Bu gibi sebeplerden de kavga edince insan üzülüyor.Kendi ailesiyle de böyle.Annesi babası öldü.Kendi abisi ablasıyla ben konuşurum o dinler sadece.13 sene oldu evet ama belli bir yaştan sonra iyice çekilmez oluyor....

aynı babam:KK47::KK66:
bazılarının huyu suyu bu
siz o vermese de slm verin,
o gitmese de gidin oturun,

o değişmez bizim ki 52 yaşında değişmedi böyle kabul ettik ona kalsak hiç komşumuz olmazdı, ölsek ölümüzü kaldıracak kimsemiz öldünüz mü kaldınız mı diyenimiz olmazdı... hatta şöyle diyeyim cimriliği de hat safhadadır bu yüzden annem komşu falan çağıamazdı boşa para harcama dediği için biz çalışmaya başlayıonca kadın komşuya gitmeye çağırmaya başladı beterin beteri var yani:KK66:
Allah var, gelene, yenilip içilen laf etmez.Benim de aklıma geliyor cenazesine gelen olmaz diye.Bir insanın hiç mi arkadaşı olmaz yok:(

Hiç konuşmaz olurmuyuz canım kaç defa:KK43:((Kaç defa küstüm ağza alınmıyacak laflar söyledim ama yokki. Bu gibi sebeplerden de kavga edince insan üzülüyor.Kendi ailesiyle de böyle.Annesi babası öldü.Kendi abisi ablasıyla ben konuşurum o dinler sadece.13 sene oldu evet ama belli bir yaştan sonra iyice çekilmez oluyor....
sizinle muhabbeti var mı peki? ailece sohbetiniz flan var mı?

Back
X