EŞİM NEDEN YABANİ:(

herkesin değişik huyu var işte ,benim ki de selam vermekle kalmaz yarım saat konuşur her selam verdiğiyle ,her girdiği mağazada dükkanda dakikalarca konuşur konuşur deli eder bizi sürekli muhabebtinin bitmesini bekleriz,bende bu geveze hallerinden şikayetçiyim,öte yandan evde ya konuşmaz yada konuştumu tuhaf boş espirileri olur,herşeyin ortası ideal olanı demek ki,sizin ki hiç konuşmuyo benimkide aşırı konuşuyor dışarıdakilerle,ama sizin komşuya gitmenize neden engel onu anlayamadım,eşlerlemi gidiş geliş yapılıyor binada ,gündüz gidin gideceğiniz yere eşim yorgun oluyor falan kusura bakmayın diyin,adama ızdırap gibi gelir gidip gelmek ,çünkü konuşmayı sevmiyo başka bir insana ihtiyaç duymuyor ,siz nasıl konuşup anlaşıp evlendiniz merak ettim şimdio_O
Dediğiniz gibi herkesin huyu farklı.konuşmayan susmayan...Biz apartmanda gündüz hep bir aradayız bayanlarla. Akşam herkes eşli gitti bi biz kaldık.Lojmandayız eşim "gündüz hep bi aradayız ne konuşacağım" diyor.Beni diğerlerinin yanında eksik bırakıyor bir nevi...Biz nasıl tanıştık görücüye usulü oldu benle konuşmada sorunu yok evde konuşur bir haber için tartışır ..Evde ayrı dışarıda ayrı işte...

Zaten butun gun komsularla beraberseniz aksam esinizle vakit gecirin.
Ben de hic sevmem, gece gunduz hep beraber. Hic ozel yok hep toplu.
Esiniz bu konuda hakli bence. Selamsizlik durumu da herkesin bi kusuru var,
Evde kendi kendinizeyken mutluysaniz disaridaki tavirlarini gormezden gelmek sizin icin en iyisi.

kocanızın burcu kova mı acaba :KK70: aynı benle eşim gibisiniz fakat bizde durum tam tersi eşim selamlar konuşur ben kimsenin yüzüne bakmam (mecbur kalmadıkça) geçer giderim ^_^ neme lazım 'mesafe iyidir'
Eşimin burcu Koç soğuk mesafeli dir kendisi. Kızım Kova Burcu eşime çekecek diye korkuyorum inanın..bir slm dan ne çıkar verin bence.tebessüm sadakadır eşime hep dediğim gibi..

Zaten butun gun komsularla beraberseniz aksam esinizle vakit gecirin.
Ben de hic sevmem, gece gunduz hep beraber. Hic ozel yok hep toplu.
Esiniz bu konuda hakli bence. Selamsizlik durumu da herkesin bi kusuru var,
Evde kendi kendinizeyken mutluysaniz disaridaki tavirlarini gormezden gelmek sizin icin en iyisi.
Öyle yapıyorum artık evde iyi bir koca ya diyip oturuyorum ..

Eşimin burcu Koç soğuk mesafeli dir kendisi. Kızım Kova Burcu eşime çekecek diye korkuyorum inanın..bir slm dan ne çıkar verin bence.tebessüm sadakadır eşime hep dediğim gibi..
devir tebessüm devri değil ne yazık ki..tavrım tecrübeyle sabitlendi maalesef ve bence bırakın kızınızda içinden geldiği gibi davransın hatta mesafeli :)

Birak naparsa yapsin sen ne takiyosun ki herkesin huyu suyu farkli kac yillik evlilik deegistirmeye calisma sen uzulursun oyle kabul edip yaşa

evinize sık sık misafir kabul ederseniz belki biraz sosyalleşir.

Bi kere Ada'mın huyu bu. Kimse sizinle aynı olmak zorunda değil ve huyu dolayısıyla kocanıza yabani demeniz çok ayıp. İkincisi o sizinle aynı karakterde değil ve belki ona görene siz gereksiz hareketleri olan bir insansınızdır o sizin arkanızdan "bana yük" şeklinde konuşsa Nasıl hissedersiniz. Ayrıca madem kocan gitmek istemiyor sen gündüz kocan isteyen git komşuna misafir ol hayırlı olsun de çık gel.

Hiç sevmem böylelerini. Medeniyetten bihaber, hayatlarında hiç insan içine çıkmamış gibi davranırlar. Bizim bir komşunun oğlu öyleydi. Koskoca adam, odun gibi bir şeydi. Herkes arkasından ayı diye bahsederdi, yanlış anlamayın ama böylelerine bu isim çok takılıyor. Sizinkine de diyorlardır muhtemelen.
Kaç yıllık evliymişsiniz zaten. Bu saatten sonra değişmez. Evlenirken bilmiyor muydunuz böyle olduğunu? Neyse, ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen misali sizinki, değişmesini beklemeyin.

Back
X