Eşim nefret ettiği bir kadını neden araştırır?

Phoiniks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
1
11
3
Esim Evli Patronunun Burcunu Arastirmis

X Burcu Kadınının Özellikleri

X burcu anlaştığı burçlar

X burcu kadını cinsel hayatı ve X burcu kadini sex ile facebook hesabini
2 sene boyunca her ay aramis

Ben bunu aramalarinda gördügümde bana söyledigi:

Okadar cok nefret ediyormus ki (Lafin gelisi) becermek istiyormus.

Yani öfkedenmis.(Duy Da inanma).

Erkeklerde sinirlenince böyle düsünceler olurmus, normalmis.

Sizce ne anlama geliyor

Ask mi Öfkemi ?
O kadar çıkmazdayım ki , yeminler ediyor bana neye inanacağımı şaşırdım.

Son düzenleme:
Siz bu adama hala koca mi diyorsunuz ?

Oha bunu sizin yüzünüze mi söylüyor sizdede maşallah otoban gibi mezhep var herhalde hoslanmadan da iğrenç nefret etsede iğrenç

Kocanız çok çirkin fikirlere sahip, iğrenç zihniyetli bir insanmış. Bu insanla(!) ortak çocuğunuz var mı ?

Misapasa iade-i ziyaret "beğenmedim" ifadeniz için teşekkür ederim. Yalnız keşke "beğenmedim" ifadesi vermek için başka bir mesajımı seçseydiniz.

Konu gerçekse ve bir yerlerde bu zihniyette bir adam varsa, böyle bir insanın "çok çirkin fikirlere sahip, iğrenç zihniyetli bir insan" olduğuna katılmıyorum demiş bulundunuz.

"Beğenmedim" ifadesi verdiğim mesajınız :
İki senedir araştırıyırmuş,bence tek taraflı değil

İki senedir araştırıyırmuş,bence tek taraflı değil
Bu sonuca iki senedir araştırmasından mı vardınız? Hay ben sizin zihniyetinize... Bu tip pis sapıklar sizin gibi aldatmayı, iğrençliği normalleştiren kadınları buluyor zaten şaşırmıyoruz artık. Birde diğer kadına b*k atmaya çalışmışsınız. Oldu olacak adamın avukatlığını da yapın.

o kadar nefret ediyormuş ki seks uyumlarını araştırmış.
adam düpedüz kadınla ilgili fantezi dünyasında yaşamış
üzgünüm ama sizle sevişirken bile onu düşündü muhtemelen. ve kadın patronu olduğu için de kendi içinde yanmış Ali Cabbar

Eşiniz iğrenç bir insan. Siz böyle bir şeye gerçekten inanıyor musunuz? Ya da inanmak mı istiyorsunuz bunu sormanız bile hata. Bunu siz yapsaydınız ve karşılığında da aynı cümleyle kendinizi savunsaydınız eşiniz ne yapardı?

Yerinizde olsam çoktan tekmeyi basmıştım. Benim bile burada gözüm döndü şuan.

Ayyy insan utanır eşine bunu söylerken ne arsız bir adammış eşiniz bildiğiniz süzme sapık

Açıklama zaten rezilde bazı erkekler neden kadınları salak zannediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…