eşim niye dısarda benden uzakta

Sempatik hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
154
5
118
İstanbul
dün aksam dısarı cıktık esimin arkadaslarıyla arkadasının esi vardı ama onlar tatlı canim iken biz ise iki yabancıydık esim neden benden uzakta yurur anlamıyorum cok moralim bozuk çirkin bi bayan degilim aksine.acaba o yuzden mi aksam saat1 de eve geldik hic onunla konusmadım tepki göstermelimiyim bilmiyorum /yardım edin ne banaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
suratını asarak bu sorunu çözemezsin bence. eşine dışarda nasıl olmak istediğini açıkla. biz de samimi olalım dışarda de. ne diyecek bakalım. belki farkına bile varmıyordur.

hesap sorar ya da suclar tarzda konusmak yerine bu durumdan hoşlanmadığını yanyana elele gezmek istediini fln söle istersen cnm diger türlü ters tepebilir

o da farkında aksam böyle davrandıgı icin konusmadım onunla öglen işten gelip gönlümü almaya calısıyo ama yüz vermedim

Bu konuyu oturup surat asmadan niye böyle şeklinde enine boyuna konuşun bence.:ssz: Neyden çekiniyorda böyle davranıyor.:19: Benim sevgilimde dışarıda biraz mesafeli davranırdı bana bende evde cafede sokakda bi yemekde olsun tek surat ol bana istemiyorum ben öyle tansiyona göre şerbet dedim peki dedi şimdi normal davranıyor

biraz acıklar mısın lütfen

canım benim benimkide böyledir.dışarda mesafeli elimi tutmaz bazen olur karşıya geçerken önden o geçer.çoook üzülüp mutsuz ettim kendimi ama 9.yılım alıştım artık.elini cebine sokar yolda yürürken.ailesinin yanında da böyle sankim komşu kızı başkası gibi mesafeli.ama dedim ya yapacak bişeyim yoktu benim öyle alıştım artık.amaaaaaaa eğer kavgalıysak hatalıysa vb. durumda elimi tutmaya kalkar.haydaaaaa bende anlamadım adamın tarzı bu diyo düşündüm artık çok ta sallamıyorum..sen kaç senelik evlisin cnm?

Ailesinden öyle görmüş olabilir.Ailesindeki evli çiftler,el ele veya sarmaş dolaş yürümüyordur.
Daha önce el ele gezdiği kızarkadaşı olmamışsa,bu konuda bir sosyal fobisi olabilir.Etraf ne der,ayıptır,kötü bakarlar vs...

Bence öncelikle evde yakınlaşmalarla başlayabilirsin.Eşinin yanına otur,elini dizine koy,onun kolunu omuzuna al.Seks harici temas ve yakınlaşmalarınız olsun.
Sokağa çıktığınız zaman,koluna girebilir veya gidip sen elini tutabilirsin.

Ailesinden öyle görmüş olabilir.Ailesindeki evli çiftler,el ele veya sarmaş dolaş yürümüyordur.
Daha önce el ele gezdiği kızarkadaşı olmamışsa,bu konuda bir sosyal fobisi olabilir.Etraf ne der,ayıptır,kötü bakarlar vs...

Bence öncelikle evde yakınlaşmalarla başlayabilirsin.Eşinin yanına otur,elini dizine koy,onun kolunu omuzuna al.Seks harici temas ve yakınlaşmalarınız olsun.
Sokağa çıktığınız zaman,koluna girebilir veya gidip sen elini tutabilirsin.

verdigin cevap cok hosuma gitti ama ev ortamım müsait degil

Back
X