Eşim olmadan lohusalığım ve bebeğimde ilk günlerim:(

Sariodalar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
8
0
0
Çanakkale
İyi akşamlar herkese!
Ben saflık mı yapıyorum yoksa olması gereken mi bu anlayamıyorum:( çevredekiler özellikle ailem kayınvalidemin haksız olduğunu düşünsede sesimi çıkaramıyorum işte:( 15 Mart'ta doğum yaptım sezeryanla 2 gece hastanede zaten eşim yanımda kalmadı . Kayınvalidem bırakmadığı için. Ve şu anda kız kardeşimle beraber evimde kalıyorum . Eşim çalıştığı için huysuz bebeğimle uyumak zor oluyor.uykusunu alamıyor ve bu yüzden kayınvalidemde kalıyo. Eşime kıyamadığımdn bende sesimi çıkaramıyorum. Sonuçta o bize bakmak için çalışıyor ve. Her akşam değil ama kesin iki günde bir akşamları geliyor gece yatmaya annesine geçiyor . Saolsun hiç bişeyimiz eksik değil her gelişinde benim sevdiğim tatlılardan bile alır . Ve en azından lohusalığım bitene kadar ayrı evlerde kalcaz çok özlüyorum napıcam ben:(

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese!
Ben saflık mı yapıyorum yoksa olması gereken mi bu anlayamıyorum:( çevredekiler özellikle ailem kayınvalidemin haksız olduğunu düşünsede sesimi çıkaramıyorum işte:( 15 Mart'ta doğum yaptım sezeryanla 2 gece hastanede zaten eşim yanımda kalmadı . Kayınvalidem bırakmadığı için. Ve şu anda kızkardeşinde beraber evimde kalıyorum . Eşim çalıştığı için huysuz bebeğimle uyumak zor oluyor.uykusunu alamıyor ve bu yüzden kayınvalidemde kalıyo. Eşime kıyamadığımdn bende sesimi çıkaramıyorum. Sonuçta o bize bakmak için çalışıyor ve. Her akşam değil ama kesin iki günde bir akşamları geliyor gece yatmaya annesine geçiyor . Saolsun hiç bişeyimiz eksik değil her gelişinde benim sevdiğim tatlılardan bile alır . Ve en azından lohusalığım bitene kadar ayrı evlerde kalcaz çok özlüyorum napıcam ben:(

ben eşinin neden kv de kaldığını anlayamadım canım:26::26::26:

canim lohusasin seni üzmek istemem ama olurmu hic öyle sey :26:
ne yani bu cocuk 1 2 yasina kadar hep aglarsa ne olucak :26:
cocuk cok aglarsa alir odadan cikarsin esin yine uyur :26:
sacmalamislar resmen :ssz:

ben eşinin neden kv de kaldığını anlayamadım canım:26::26::26:

Eşim işe çok erken gidiyor vardiyalı olduğu için ve o yüzden iyi dinlenmesi gerekiyor . E evimizdede sürekli hareketlilik var . Bebek durmuyo gelen giden . Kayınvalidemin fikriydi eşime kıyamadığımdan başta mantıklı gelmişti ama pişman olmaya başladım :( artık bişeyde diyemem napıcam bu diktatör kaynanayla

uyuyamıyor diye mi yani:26::26:
canım bence eşini al karşına konuş,bu böyle gidemez siz ailesiniz :ssz::ssz:

böyle sacmalik mi olur ömrü hayatimda ilk defa böyle sey duyuyorum. bu cocuk kac yasina gelene kadar esin annesinde kalacak, lohusaligin cikinca cocugun gece uyanip aglayamacagini kim garanti veriyor.
hem calisip ise giden anneler napsin ne kiymetli ogullari varmis öyle sanki sahzede mustafa. yani okudugum seye inanamadim veya yanlis okudum herhal:44:

Eşim işe çok erken gidiyor vardiyalı olduğu için ve o yüzden iyi dinlenmesi gerekiyor . E evimizdede sürekli hareketlilik var . Bebek durmuyo gelen giden . Kayınvalidemin fikriydi eşime kıyamadığımdan başta mantıklı gelmişti ama pişman olmaya başladım :( artık bişeyde diyemem napıcam bu diktatör kaynanayla

bence senin kv le işin yok eşinle başbaşa konuşmalısın ve aynen burada yazdıklarını anlat baştan kıyamadım mantıklı geldi ama şimdi düşünüyorumda o bizim bebeğimiz her koşulda biz onun ebevenleriyiz beraber olmalıyız hem seni özlüyorum de anlayacaktır o da eminim

Niye kalıyor canım olur mu öyle şey.annesinde kalacagina çocuk huysuzlandıgında başka bi odaya geçebilir.hatta senin eşine çok iht iyacın olduğu dönemde.bilmiyorum ama ben olsam hoş karşılamaz dim.

bence senin kv le işin yok eşinle başbaşa konuşmalısın ve aynen burada yazdıklarını anlat baştan kıyamadım mantıklı geldi ama şimdi düşünüyorumda o bizim bebeğimiz her koşulda biz onun ebevenleriyiz beraber olmalıyız hem seni özlüyorum de anlayacaktır o da eminim

Yazarken böyle ifade edebiliyorum kendimi ama konuşurken özellikle eşimin karşısında susup kalıyorum. Ama nasıl konuşcam ki her eve geldiğinde çok yorulduğunu bi an önce yatıp dinlenmek istediğini söylüyor:(

Son düzenleme:

Allahhh Allahhhh ay sinir oldum ..
ne insanlar var ya :30:
canim bak benden sana tavsiye önce esinle konus ben sensiz kalamiyorum lütfen gel de tatli dille ikna et :34:
sonra eger esin evde ise dinleniyorsa misafir kabul etme
zaten oldum olasi dogum yapan hasta olan insanin evine hemen damlayan insanlari anlamam
bekleyin bi anne kendine gelsin bebek azicik büyüsün ama nerdee hemen damlarlar
o zaman sen söyliyeceksin esim calisacak uyuyor kusura bakmayin baska zaman gelin diyeceksin
hem esin ne zamana kadar orda kalacak ki
simdi bebegin sesi ne olacak asil ilerde daha cok agliyacak simdiden alismazsa ilerde daha zor gelir

Lohusalıkta koca şart hemde her zamankinden daha fazla yardım etmeli hassas olmalı. başka odada yatabilir. Zaten çok fazla yorulmuş adamın küçücük bebeğin ağlamasıyla uyanabilmeside çok ilginç. eşinle bire bir konuşursan belki faydası olur canım

Yazarken böyle ifade edebiliyorum kendimi ama konuşurken özellikle eşimin karşısında susup kalıyorum. Ama nasıl konuşcam ki her eve geldiğinde çok yorulduğunu bi an önce yatıp dinlenmek istediğini söylüyor:(

kıyamam ya.... izin gününde konuşsan o zaman. konuşmamız gerekenler var de sadece sonra gerisi gelir...biliyorum yoruluyorsun vs de ama hiç çevremde hayatımda böyle bir durum görmedim hem bebek bu lausalığım bittiğindede elbet ağlayacak o zaman diğer odaya gider kafanı dinlersin de..eşinde zaten seni özlüyordur bebeğini özlüyordur olmaz diyeceğinide sanmıyorum:26:

Allahhh Allahhhh ay sinir oldum ..
ne insanlar var ya :30:
canim bak benden sana tavsiye önce esinle konus ben sensiz kalamiyorum lütfen gel de tatli dille ikna et :34:
sonra eger esin evde ise dinleniyorsa misafir kabul etme
zaten oldum olasi dogum yapan hasta olan insanin evine hemen damlayan insanlari anlamam
bekleyin bi anne kendine gelsin bebek azicik büyüsün ama nerdee hemen damlarlar
o zaman sen söyliyeceksin esim calisacak uyuyor kusura bakmayin baska zaman gelin diyeceksin
hem esin ne zamana kadar orda kalacak ki
simdi bebegin sesi ne olacak asil ilerde daha cok agliyacak simdiden alismazsa ilerde daha zor gelir

Geçen gün kayınvalideme çıtlattım bu konuyu kocanı hiç düşünmüyor musuna getirdi. Sizin için çırpınıyor yoruluyor biraz anlayışlı ol ilk aylarda dedi. lohusalığında sinirli geçeceğe benziyor senn dedi. Dahamda sesimi çıkaramadım. Kayınpeder bile ne dese suç olur ki oğlu yada ben ne diyimki:( yinede kocamın beni ne kadar sevdiğini bilmek bile iyi aslında

Son düzenleme:

Ya eşin sonuçta pişmansan söyle ben anlamıyorum yaa nasıl eşinize hissettiklerinizi söyleyemezsiniz ben hayatta içimde tutmam..Konuş eşinle evine gelsin..yeni çocuğu olmuş eşinin eve gelmek için sabırsızlanması lazım.biraz fedakarlık yapsın evladı sonuçta..

Tabii zatehn çocuk sadece size ait. O büyüyünce sadece siz gururlanacaksınız, sadece siz çocuğum var diyeceksiniz. Böyle olacaksa normal tabii ki kalması.

Ya yemin ediyorum sinirden sakaklarim zonkladi !

Pardon esin BABA oldugunun farkinda mi?

Adama bak ya evladi dogmus ,
yeni anne olmus esini bebekle basbasa birakip anasina kaciyor !

Anasi da demiyor ki oglum esinin cocugunun yaninda kal diye

Tabi canim o calisiyor ,
uykusuz kalirsa, eskaza gece bebek pispislarsa oluverir mazallah!

Allah akil fikir versin

Sen ozlem kismindasin olayin ama
ben olsam cok daha baska seylere takardim!

Geçen gün kayınvalideme çıtlattım bu konuyu kocanı hiç düşünmüyor musuna getirdi. Sizin için çırpınıyor yoruluyor biraz anlayışlı ol ilk aylarda dedi. lohusalığında sinirli geçeceğe benziyor senn dedi. Dahamda sesimi çıkaramadım. Kayınpeder bile ne dese suç olur ki oğlu yada ben ne diyimki:( yinede kocamın beni ne kadar sevdiğini bilmek bile iyi aslında

aaa ne acımasız ne tuhaf bir kadın

bu ne bencilliktir
sinirlide olabilirsin,lohusasın o kadar kusurun olucak tabiki

siz ayrı bir ailesiniz bunu kabul etse iyi olur valide sultanın,burda bazı kv ler beni benden alıyor
bir de sezeryanlısın ne kadar cok yardıma ihtiyacın olur şu sıra senin

pess yani eşinin de vurdumduymazlığına da kvnin egolarına da pess

Fedakarlık yoksa bir evlilikte ne için evleniyoruz? Kv son derece abartmış, ciddi manada eşinle konuşman lazım, şuan senin eşinle bu zorlukları atlatman lazım, sizin en güzel en özel anlarınız bu bebeğinizin telaşı, yoruculuğu bulunmaz nimetken, eşin ve annesinin yaptığı saçmalık ötesi..

eşin uykusunu düşüneceğine azcık lohusa sezeryanlı karısıyla minicik bebegini düşünse zaten kvden bu kadar artislik yapamaz

canim sen birak onu git esinle konus
bak canim sen sen ol saygisizlik yapma ama aslada hakli oldugun yerdede bu kadarda sessiz kalma
bos ver ne derse desin git esinle konus
yoksa hata edersin

Back
X