eşim olmadan nasıl gecicek bu günler:(

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
simdi otobusteyim esimin yemin toreninden donuyorum.uc gun birlikteydik ama simdi donmek cok zor onu orda biraktim ustelik tek basimayim.simdi yanimda olsa omzuna yatardim yolda naz yapardim gak derdim su guk derdim yemek verirdi:) yalnizlik onsuz olmak cok kotu.cok ozlicem nasi gecicek gunler bilmiyorum.ilk gittiginde onu merak ettigimden kendi halime uzulmeye zaman bulamamisim.gittim gordum yeri rahat yuzu guluyor ya artik ozleyip de uzulcem goz acip kapayana kadar gecer 5 ay diyolar.aciyorum kapiyorum aciyorum kapiyorum gecmiyo ozledim cok herseyimi (kardesimin uyeligi uyelik almak cok zor suan)

Allah kavuştursun canım.Hayırlı tezkereler olsun inşallah:)

Sayılı gün çabuk geçer derler.Özlem olacak tabii ama güzel özlemler bunlar.
İleride birbirinize özleminizi anlatıp bugünleri yadedeceksiniz.Ne güzeldi diyeceksiniz aslında:)

bende senin gibiyim. denizliye atandım eşim ankarda kalacak ve bir yıl ayrı kalacağız yeni evliyiz. şimdilik yanımda ama sadece 15 gün sonrasının acısı şimdiden düştü. tek tesellim bir ay sonra bayram için yanına gideceğim

aynı durumdayım.
elim ayağımdı eşim.
yemeğimi önüme getirir, beni işe götürür, her şeyime koşardı.
sadece fiziksel destekçim değildi tabiki,
en iyi hatta şu anda tek arkadaşımdı.
her başıma geleni hemen ona anlatırdım.
iş yerindeyken günde 15 defa arardık birbirimizi.
öğle yemeklerinde bile buluşurduk özlemimizi gidermek için.
13 gün oldu gideli benim yüzüm hiç gülmüyor artık.
bir de 5 ay değil 15 ay.
Allah kavuştursun 5 ay diye teselli et kendini.
Ocakta dönüyor inşallah.
Beni düşün bir de şimdi 23 yaşındayım eşim geldiğinde 25 olacağım.
2 tane evlilik yıldönümümüz ayrı geçecek vs. vs.
5 ay çabucak geçer inşallah sizin için.
hem yeri de rahatmış.
bitirir gelir hemencecik.

Allah kavuştursun canım. Ben de bekledim asker yolu bilirim çok zor. Şimdi fark ediyorum da bu dönemde birbirinize karşı hissettiğiniz sevgi özlem nedeniyle çok daha yoğun olacak.kavuşmak da yaşayabileceğiniz en güzel mutluluklardan biri. bunları düşünün geleceğinize yönelik hayaller kurun zaman bir şekilde geçiyor. ben size mektuplaşmanızı tavsiye ediyorum.eşinden gelecek mektubu heyecanla beklemek, ellerin titreyerek o mektubu okumak ve ona mektup yazmak. inan o kadar zevkli ki yazarsan bana hak vereceksin. tekrar Allah kavuştursun.

Allah kavuştursun.
bende asker yolu beklemiştim,3 yıllık evliydik.Sadece acemi birliğinden dönüşte görüşe bilmiştik,üstelik teslim tarihi tam arefe
günüydü.Gittiğinin sonraki günü bayramdı yani
Usta birliği ise kıbrısa çıkmıştı.Sadece netten görüşebiliyorduk.O da çoğu zaman hatlar yada hava şartlarından dolayı aksıyordu.
Geri sayım sayacına her gün bakardım.
Son 1 ay zaman geçmek bilmiyordu.son 10 gün,son 1 hafta...şafak doğan güneş diyebilmek.
Beklemek çok zor ama kavuşması bir o kadar güzel,heyecanlı

Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler inşallah.Allahım hepsini korusun

tesekkurederim hepinize 3 eylul de bizim ilk evlilik yil donumumuz ama ayri olcaz o gun iyce kotu olcak.gecen sene ilk evlilik yildonumumuzu nasi kutlariz kim bilir diye gulerken ayri olcamizi hic dusunemezdim.okadar alistirmis ki beni simdi telefon faturasi kredi karti oderken icime oturuyo yoklugu.inat ettim otomatik odeme talimati vermiyorum artik eziyet olsun kendime diye mi yoksa hemen gelsin diye mi bilmiyorum:)

Oncelikle Allah kavustursun cnm Benim esim denizci 1kerede degil her yıl 6-7 ay gidiyo bırak gidip gormeyi interneti,10 gunde bi telefonla gorusebilirsek sukrederdim gemide hicbi iletisim aracı cekmiyo ustelik geldigindede cok sık goremezdim aynı sehirde yasamıyoruz daha dugunumuz bile olmadı cunku ustelik suan aile problemlerinden dolayı bosanmak uzereyiz denizde oldugu icin iletisim problemi var ne olcagı bile belli degil benim yıllardır cektigimi psikolojimi dusun...siz mutluysanız saglıgınız yerindeyse dert etmeye hic gerek yok.Zaman cabuk geciyo ve sadece 1kez olcak gecicek gidicek..Omur boyu birlikte olcaksınız...Bense daha esime kavusamadan ayrılıcam...

Son düzenleme:

Allah korusun bir araya gelip birbirinizi gorunce hersey duzelir kesin.uzak iliskilerde kopukluk oluyo biliyorum ben de.ama yanyana gelince sizi hic biseyin ayiramicani sen de esin de anlayacaksiniz.insallah.Allahim ayirmasin sizi

Allah kavuştursun,bu 5 ayın rahat geçmesi için kendine meşgale bulmalısın canım..bak zeytinağacı ne yapsın??tarihe bakmak bile istemiyorum..tez vakitte eşlerinize,sevgililerinize kavuşursunuz inşallah kızlar.

Allah korusun bir araya gelip birbirinizi gorunce hersey duzelir kesin.uzak iliskilerde kopukluk oluyo biliyorum ben de.ama yanyana gelince sizi hic biseyin ayiramicani sen de esin de anlayacaksiniz.insallah.Allahim ayirmasin sizi

Saol canım benim ama umut yok annesinin doldurusuna geliyo artık sevmedigini dusunuyorum ah erkekler konu baslıgında esim bosanmak istiyo diye baslayan konuyu okursan olayı anlarsın durumu((

ögretmenim ben zaten okullar acilinca biraz oyalanabilirim diye dusunuyorum ama bi yandan da korkuyorum aksam olunca goremicem onu canimi sıkan olaylari anlatamicam yine de sukur halimize simdi okuyunca diger arkadaslarin durumlarina uzulup onlara dua etmeye basladim.hepimiz sevdiklerimize hemen kavusalim insallah.aradaki zamanlarda da Allahim bize sabir versin hmn gecsin unutalim gitsin bu uzuntuleri

Okullar açılınca daha rahat edersin bence...şimdi biraz sıkıntı olabilir ama okul zamanı en azından akşamları,ders notları vs..zamanını geçirirsin..canını sıkan olayları kk hatunlarıyla paylaşırsın

hakkaten ya sen söyleyince kafama dank etti, ben ne yapayım nerelere gideyim?
eşim de bitiremedi 4 senelik okulu bi türlü, kırıcam kafasını gelince
zor falan ama geçecek bir şekilde
zaman durmuyor, neler neler geçti bu mu geçmeyecek?
üzülme geri sayıma başla

Saol canım benim ama umut yok annesinin doldurusuna geliyo artık sevmedigini dusunuyorum ah erkekler konu baslıgında esim bosanmak istiyo diye baslayan konuyu okursan olayı anlarsın durumu((

konunu okudum canim simdi daha bi uzuldum.benim de esimin ailesiyle bu gibi sorunlarim oldu hatta esim annesiyle iki yildir hic gorusmedi konusmadi.benimle evlenmesini istemedigi icin,olaylar vs.yalnizca ben varim esimin hayatinda annesi askere giderken bile konusmadi aramadi sormadi.ama bu okadar kotu biseyki annesini kardeslerini ozluyor biliyorum ama benimle evli oldugu icin gorusmuyo.bu cok buyuk bi vizdan azabi benim icin okadar cok uzuluyorum ki.o yuzden birak ailesinden kopmasin zaten onlarla iyi olsun ama seni de anlasin.keske!!! her turlusu zor es ailesiyle iliskinin malesef.Allah yardimciniz olsun.sabir versin insallah sana da

Allah kavuştursun,hayırlı teskereler..

kendinizi bir şekilde oyalamaya çalışın , ve mümkünse eşinizin fotosuna az bakın ki özleminiz tazelenip durmasın..

çünkü dayanmak daha da zorlaşıyor öyle olduğu zaman .

Allah kavustursun insallah gozunuzu acip kapatirsiniz gecer bugunler ve esiniz ta yani basinizda sizinle birlikde olur insallah)

tesekkur ederim senin durumunda uzucuymus benimde tam tersi iste

Benim erkek arkadaşım 4 senelik bitirdide noldu canım bu seferde asteğmen olarak alıyorlar yine 1 sene yapıyor : allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…