simdi otobusteyim esimin yemin toreninden donuyorum.uc gun birlikteydik ama simdi donmek cok zoronu orda biraktim ustelik tek basimayim.simdi yanimda olsa omzuna yatardim yolda naz yapardim gak derdim su guk derdim yemek verirdi:) yalnizlik onsuz olmak cok kotu.cok ozlicem nasi gecicek gunler bilmiyorum.ilk gittiginde onu merak ettigimden kendi halime uzulmeye zaman bulamamisim.gittim gordum yeri rahat yuzu guluyor ya artik ozleyip de uzulcem goz acip kapayana kadar gecer 5 ay diyolar.aciyorum kapiyorum aciyorum kapiyorum gecmiyo ozledim cok herseyimi (kardesimin uyeligi uyelik almak cok zor suan)
Benim esim denizci 1kerede degil her yıl 6-7 ay gidiyo bırak gidip gormeyi interneti,10 gunde bi telefonla gorusebilirsek sukrederdim gemide hicbi iletisim aracı cekmiyo ustelik geldigindede cok sık goremezdim aynı sehirde yasamıyoruz daha dugunumuz bile olmadı cunku ustelik suan aile problemlerinden dolayı bosanmak uzereyiz denizde oldugu icin iletisim problemi var ne olcagı bile belli degil benim yıllardır cektigimi psikolojimi dusun...siz mutluysanız saglıgınız yerindeyse dert etmeye hic gerek yok.Zaman cabuk geciyo ve sadece 1kez olcak gecicek gidicek..Omur boyu birlikte olcaksınız...Bense daha esime kavusamadan ayrılıcam...
Allah korusun bir araya gelip birbirinizi gorunce hersey duzelir kesin.uzak iliskilerde kopukluk oluyo biliyorum ben de.ama yanyana gelince sizi hic biseyin ayiramicani sen de esin de anlayacaksiniz.insallah.Allahim ayirmasin sizi
Allah kavuştursun,bu 5 ayın rahat geçmesi için kendine meşgale bulmalısın canım..bak zeytinağacı ne yapsın??tarihe bakmak bile istemiyorum..tez vakitte eşlerinize,sevgililerinize kavuşursunuz inşallah kızlar.
ögretmenim ben zaten okullar acilinca biraz oyalanabilirim diye dusunuyorum ama bi yandan da korkuyorum aksam olunca goremicem onu canimi sıkan olaylari anlatamicamyine de sukur halimize simdi okuyunca diger arkadaslarin durumlarina uzulup onlara dua etmeye basladim.hepimiz sevdiklerimize hemen kavusalim insallah.aradaki zamanlarda da Allahim bize sabir versin hmn gecsin unutalim gitsin bu uzuntuleri
Allah kavuştursun,bu 5 ayın rahat geçmesi için kendine meşgale bulmalısın canım..bak zeytinağacı ne yapsın??tarihe bakmak bile istemiyorum..tez vakitte eşlerinize,sevgililerinize kavuşursunuz inşallah kızlar.
Saol canım benim ama umut yok annesinin doldurusuna geliyo artık sevmedigini dusunuyorum ah erkekler konu baslıgında esim bosanmak istiyo diye baslayan konuyu okursan olayı anlarsın durumu((
Allah kavustursun insallah gozunuzu acip kapatirsiniz gecer bugunler ve esiniz ta yani basinizda sizinle birlikde olur insallah)simdi otobusteyim esimin yemin toreninden donuyorum.uc gun birlikteydik ama simdi donmek cok zoronu orda biraktim ustelik tek basimayim.simdi yanimda olsa omzuna yatardim yolda naz yapardim gak derdim su guk derdim yemek verirdi:) yalnizlik onsuz olmak cok kotu.cok ozlicem nasi gecicek gunler bilmiyorum.ilk gittiginde onu merak ettigimden kendi halime uzulmeye zaman bulamamisim.gittim gordum yeri rahat yuzu guluyor ya artik ozleyip de uzulcem goz acip kapayana kadar gecer 5 ay diyolar.aciyorum kapiyorum aciyorum kapiyorum gecmiyo ozledim cok herseyimi (kardesimin uyeligi uyelik almak cok zor suan)
tesekkur ederim senin durumunda uzucuymuskonunu okudum canim simdi daha bi uzuldum.benim de esimin ailesiyle bu gibi sorunlarim oldu hatta esim annesiyle iki yildir hic gorusmedi konusmadi.benimle evlenmesini istemedigi icin,olaylar vs.yalnizca ben varim esimin hayatinda annesi askere giderken bile konusmadi aramadi sormadi.ama bu okadar kotu biseyki annesini kardeslerini ozluyor biliyorum ama benimle evli oldugu icin gorusmuyo.bu cok buyuk bi vizdan azabi benim icin okadar cok uzuluyorum ki.o yuzden birak ailesinden kopmasin zaten onlarla iyi olsun ama seni de anlasin.keske!!! her turlusu zor es ailesiyle iliskinin malesef.Allah yardimciniz olsun.sabir versin insallah sana da
hakkaten ya sen söyleyince kafama dank etti, ben ne yapayım nerelere gideyim?
eşim de bitiremedi 4 senelik okulu bi türlü, kırıcam kafasını gelince
zor falan ama geçecek bir şekilde
zaman durmuyor, neler neler geçti bu mu geçmeyecek?
üzülme geri sayıma başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?