Eşim olmadan yazlığa gitmeli miyim, fikirlerinizi bekliyorum lütfen

nedir şu kayınvalidelerden çektiğimiz:4::4:

benim kaynanada aynısı...oğlum pışpış...!

ben olsam gitmem.

neden mi?

kürtaj oldum 2 gün annemlerde kaldım...!

kaynanam eşimi bir doldurmuş ki bana ve aileme karşı anlatamam!

ailemde eşİme benden daha çok değer verir.

bie daha eşimsiz bir yerde kalmak mı ya da eşim kaynanamlara çıktığında onu yalnız bırakmak mı???*

eşimi 1 dk yalnız görmesin hemen bana karşı doldurur...!

GİTME!

işte beni düşündüren de bu.böyle bi durumda bunları bırakıp gıtmek...evt gitsemde burda takılı kalıcam onu biliyorum.

taşının ordan cok gereksiz davranışlar canım oğlum gülüm oğlum dedikçe ömür geçmez ki...ne kadar uzak o kadar iyi ben hep bunu söylerim..

bunu eşinizle konuşacaksınız.

kızınızın yazlığa gitmeyi çok istediğini söyleyin. o da gidin diyecektir. sizde kaygılarınızdan bahsedin bu yüzden istemiyorum deyin.
belki bir uzlaşma yolu bulunur.

Kayınvalidenizin eşinizi yalnız bırakmayacak düşüncenizle kısa soluklu bir tatilden uzak duracak değilsiniz sanırım.

Eğer uzaklaşmaya,nefes almaya ihtiyacınız varsa gidin derim ben.Kayınvalidenizi önemsemediğinizi gösterir bu davranışınız diye düşünüyorum.

Siz varken de çok yakın davranıyormuş siz yokken de öyle davranması muhtemel.Bunu biliyorsunuz az çok.

Hiç değilse biraz ondan uzak durmuş,oğluna karşı ilgi alakasını görmemiş olursunuz.Bu sayede uzaklaşarak kafanızı da dağıtmış olursunuz.

bu yorumu bir psikolog arkadaşımız yapmış
dikkate al derim ben

kendim böyle bir durumda ne yapardım bilemiyorum psikoloğun üstüne laf söylemek düşmez bize :1:

ama yine de söylemeden edemeyeceğim ben hangi durumda olursam olayım eşimden ayrı bir yere gitmemeyi tercih eden biriyim

bence de yazliga git, esini de pek arayip sorma. telefonda konustugunuzda oyle cok ilgili cok merak etmis gibi falan davranma, nasilsin iyi misin de o kadar.
birak o seni ozlesin merak etsin.
sen de kafani dinle guzel guzel, stress at.
hep kocanin ailesiyle mi ugrasacaksin canim bosver sen yokken ne yaparlarsa yapsinlar hic umursama...

Back
X