- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Qumru_hanne
Oral tecavüzü espri mahiyetinde dedim ama konu sahibinin zorladı demesi bana zorla yapılan bir cinsel saldırıyı ifade ediyor.Yok artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oral tecavüzü espri mahiyetinde dedim ama konu sahibinin zorladı demesi bana zorla yapılan bir cinsel saldırıyı ifade ediyor.Yok artık :)
Zorluyor derken nasıl zorluyor sen istemediğini söylemediysen nasıl bilecek.Tam olarak demedim yani istiyor diye biliyorum ama yaparmiyim bilmiyorum
O ne gıı odamı çorap markasıniye ya monica ve oval odayida mi duymadin![]()
Bende sana inanamıyorum onu napcezAa inanmam.
Ortada zorlama yok bence zorlama nedir?konu sahibinin yapmasam benden soğur mu demesi de çok enteresan
o kadar tiksinince insanın gözü bir şey görmez böyle ayrıntılar düşünmez tepkisini verir yani
direk iğrenç ,istemiyorum yapmam demeliydi
bunun üzerine
adam daha da zorlarsa sapkın demek ki
Başlığında zorluyor diyor bizde ona göre yoeum yapıyoruz. Yoksa konu sahibiyle veya sizinle bi derdimiz yok.Ortada zorlama yok bence zorlama nedir?
Konu sahibi istemediğini söyler adam hayir yapacaksin diye zorlar zorla yaptirir ki bence bu tecavüze girer.
Konu sahibi eşinin isteğine boyun eğmiş istemediğini söylememiş buna zorlamak diyemeyiz.
Derdiniz olduğunu hiç düşünmedim zaten nerden çikardiniz bunu? Konu eksik yazilmiş herkes gibi bende düşüncemi yazdim.Başlığında zorluyor diyor bizde ona göre yoeum yapıyoruz. Yoksa konu sahibiyle veya sizinle bi derdimiz yok.
Aman hiç birşeyi sevmeyin bu iş uzanıp hop bitti kalkmı yanibide tiksindiğin adamla neden evlendin
![]()
bende böyle düşünüyorum.Bana ilginç geliyor bu kocam bunu yapmamı istiyor tiksiniyorum olayları.
Birininde eşi mastürbasyon yapmasını istemiş ona karşı çıkıyordu.
Kocan yani sen ona yap o da sana yapsın ne olacak sanki...
Neyse istemediğin bir şeyi yapması yanlış. Söyle, istemiyorum de.
oral arkadandı dimi ya
ıy her ikiside cirkinAhahahoral ağız yolu ile olan canım.
Anal arkadan