- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
- Konu Sahibi nomoresorrov
ben bu konuda cok kotu hisediyorum. kimseyle konusmadigim icin bu seyleri buraya yazmaya karar verdim. kızlar moralim çok bozuk akşamları eşimle bir güzel vakit geçiremiyorum evleneli 8 ay olduk ilk zamanlar evde çok güzel vakit geçirirdik 3 ay sonra aksamlari isten eve geldigimizde ve yemegimizi yedigimizde oyun oynamaya basladi. minumum 2 saat ama ortalama 3 saat
yani saat 8 den 11 e kadar. eşim benimle hiç ilgilenmiyor. var yok oyun beni gözü görmüyor
bir hafta sonu sabah oturdu başına aksam da kalkti. çalıştığı yerde tatilde yok anca izinli günleri evde....
izah ettim ``sanki cok oynuyorum canim dikkat ediyorum ya`` dedi. evet cok oynamiyor cunku evlenmeden once her gece sabah 5 e kadar oynardi. gel disari gidelim gel film seyredelim dersem gelir ama niye soylemem gerekiyor
ben birlikte vakit gecirmek isterken o sadece oyun oynamak istiyor ama ben soylersem de red etmiyor bu nedir peki.
siddetli kavgalar gecirdikten sonra bu hala devam etti...
kavga ediyoruz agliyorum deliriyorum sonra cozuyoruz ertesi gun yine oynuyor. yani benim onunla oturup aksam kahvesi icmem icin ya film seyretmem gerekiyor ya bir plan yapip eve misafir almam gerekiyor ya biyere gidelim demem gerekiyor. yan yana oturup sohbet edip bisi izlemeden biz aksam oturmuyoruz.
biz daha 1 yilllık bile evli değiliz ve bu olanlar 3 aylik evlilik sonrasi meydana geldi.ama sadece beynimdeki dusuncelerde bu
herkes peri masali gibi bir evlilik yasadigimi saniyor
ki gercekten cok tatlidir kendisi ama bu oyun beni kahrediyor
kızlar lütfen bana yardımcı olun eşimi bu huyundan nasıl vazgeçirtebilirim artık oyunu değil beni görsün istiyorum
yani saat 8 den 11 e kadar. eşim benimle hiç ilgilenmiyor. var yok oyun beni gözü görmüyor

izah ettim ``sanki cok oynuyorum canim dikkat ediyorum ya`` dedi. evet cok oynamiyor cunku evlenmeden once her gece sabah 5 e kadar oynardi. gel disari gidelim gel film seyredelim dersem gelir ama niye soylemem gerekiyor
ben birlikte vakit gecirmek isterken o sadece oyun oynamak istiyor ama ben soylersem de red etmiyor bu nedir peki.
siddetli kavgalar gecirdikten sonra bu hala devam etti...
kavga ediyoruz agliyorum deliriyorum sonra cozuyoruz ertesi gun yine oynuyor. yani benim onunla oturup aksam kahvesi icmem icin ya film seyretmem gerekiyor ya bir plan yapip eve misafir almam gerekiyor ya biyere gidelim demem gerekiyor. yan yana oturup sohbet edip bisi izlemeden biz aksam oturmuyoruz.
biz daha 1 yilllık bile evli değiliz ve bu olanlar 3 aylik evlilik sonrasi meydana geldi.ama sadece beynimdeki dusuncelerde bu
herkes peri masali gibi bir evlilik yasadigimi saniyor
ki gercekten cok tatlidir kendisi ama bu oyun beni kahrediyor