eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?

Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.

Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)

Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.

Kendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem
Romantik ve gercekten pesimden ayrilmayan bir kocam var
Adam yurtdisindayken ozleminden ucak biletini iptal edip yeni bilet alip sabahin dordunde eve geldi gecen hafta
Ilk evlendigimde cok sikayetciydim bu durumdan ama artik alistim

Tamamen yapı meselesi bu. Romantik bir insan hep el üstünde tutulmak ister hep romantik sözler duyayım çiçekler yemekler mumlar olsun dizdize oturalım falan. Dünya öyle bir yer değil. Her gün bunlar olmaz. Olursa da kıymeti olmaz yani. Kendinize nefes alacak bir yer olmalı. Sürekli birinden ilgi beklemek zor bir şey.

Kendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem
Romantik ve gercekten pesimden ayrilmayan bir kocam var
Adam yurtdisindayken ozleminden ucak biletini iptal edip yeni bilet alip sabahin dordunde eve geldi gecen hafta
Ilk evlendigimde cok sikayetciydim bu durumdan ama artik alistim

Allahım hayalimdeki eş:( Nasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?

Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?

Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.

Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)

Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.

Tamamen yapı meselesi bu. Romantik bir insan hep el üstünde tutulmak ister hep romantik sözler duyayım çiçekler yemekler mumlar olsun dizdize oturalım falan. Dünya öyle bir yer değil. Her gün bunlar olmaz. Olursa da kıymeti olmaz yani. Kendinize nefes alacak bir yer olmalı. Sürekli birinden ilgi beklemek zor bir şey.

Yani ne bileyim akşam eve gelince duvar gibi suratla değil en azından bir gülümsesin öpsün istiyorum. Uyardım biraz şimdi zorla gülümsüyor :) Ben de sonuçta tüm gün çalışıyorum gerginim ama eşime yansıtmamaya çalışırım. Bunun gibi ufak şeyler aslında beklentim.

Çiçek gönderir özel günlerde, her gün çiçek vs istemem zaten.

Eşimin ilgisinden bazen aşırı derecede bunalıyorum. Ben sevmiyorum devamlı sarmaş dolaş olmayı sarılmayı filan. Ama o gece boyu elini üzerimden indirmiyor.
Oysa ben gece yabancı dizi ilemeyi, kitap okumayı, tek takilmayı ya da hemcinsim kuzenlerimle sohbet etmeyi ccooook seviyorum .

Herkes kendine yetebilmeli bence. Mutlu olmak için kendini sevmekten başlamak gerekiyor bence.

Bu erkeğin yapısına bağlı. Çok kaprisli kadının da , kendi kendine mutlu olan kadının da ağzının içine bakan romantik erkekler var.

Bazen kendi kendin yeten, küçük şeylerle mutlu olan, romantiklik beklemeyen kadinlarinda onun kıymetini bilmeyen eşleri var yanlarında. Hatta bunu fırsat bilen , iyice boslayan , sorumluluk almayan kişiler oluyorlar.

Erkeğin yapısına bağlı tamamen..

Eşimin ilgisinden bazen aşırı derecede bunalıyorum. Ben sevmiyorum devamlı sarmaş dolaş olmayı sarılmayı filan. Ama o gece boyu elini üzerimden indirmiyor.
Oysa ben gece yabancı dizi ilemeyi, kitap okumayı, tek takilmayı ya da hemcinsim kuzenlerimle sohbet etmeyi ccooook seviyorum .

Herkes kendine yetebilmeli bence. Mutlu olmak için kendini sevmekten başlamak gerekiyor bence.

Allah allah ben de böyle eş istiyorum :) İstemedikçe mi oluyor acaba:)

İlk evlendiğimizde eşim eşiniz gibiydi, ben oturur bilgisayarımda takılırdım eşim kızardı sonra tamamen bıraktı şimdi ben ilgi ister oldum :)

ağzımın içinde değil hep dışında duruyor sağolsuno_O,etrafımda çok gördüm bazen diyorumki bu kadınlar nasıl bu adamları bu hale getiriryorlar anlamıyorum

Bir kitap var erkekler marstan kadınlar venüsten, orda okudum bunları, meğer böyle olunca erkeklere kıymetli oluyormuşsun :)

Allah allah ben de böyle eş istiyorum :) İstemedikçe mi oluyor acaba:)

İlk evlendiğimizde eşim eşiniz gibiydi, ben oturur bilgisayarımda takılırdım eşim kızardı sonra tamamen bıraktı şimdi ben ilgi ister oldum :)
Keyfine bak deli misin. Insan bunalıyor nedir devamli devamli ay yeter ya diyorum. Bu sefer küsüyor.

Allahım hayalimdeki eş:KK43: Nasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?

Ben bilincli birsey yapmiyorum
Hayatim boyunca boyleydim , ben tek basima olmayi seviyorum , tek iken cok mutlu huzurlu ve gucluyum
Karsima cikan erkeklerde hep esim gibiydi bu arada , belki de karsimdaki erkekten beklentimin fazla olmamasi onlara cazip geliyordur , acikcasi pek ustunde durdugum bir mevzu degil bu
Ilk evlebdigim yillarda adama resmen yalvarirdim lutfen disari cik gece arkadaslarinla bulus diye , ne isim var benim sensiz disarda derdi , bende biraktim artik soylemiyorum hic , evde baska odada olsam bile pesimden gelir yada beni goremezse duyarim sorar milana nerde diye , o da bi nevi cocugum gibi
Ya aksamlari koltukta oturutken bile 2 cocugum tepemde , kocam da yan koltukta ama elini uzatir mutlaka bi yerime dokunarak oturur
Bazen ciglik atip kacasim geliyor :deli:

Kendi kendine mutlu olmak baska ilgi beklemek, romantizm baska.
Mutlulugum tamamen esime bagli degil ama ilgi, aşk gormeyeceksem, birlikte gezmeyeceksem süs olsun diye mi evlendik?

ilgisiz, asksiz beklentisiz evlilik mutlu evlilik degildir. Sadece ümidini kesmis kadinin evliligi yurutme ve kendini duruma alistirmasidir.
Ben ilgisiz evlilikte devam edemem.

Keyfine bak deli misin. Insan bunalıyor nedir devamli devamli ay yeter ya diyorum. Bu sefer küsüyor.

Eşim inatçıdır bir şeyi yapar mı tam yapar. Şimdi mesela gittim sarıldım, az dur noluyor der ben küserim :) Yanına yatarım kıpır kıpırsın az rahat dur der ben küserim :) Sonra gene bilgisayara devam.

Sanırım tüm teması cinsellik olarak algılıyor ve gerisi gelmeyince sinirleniyor, bense klasik bir kadın olarak o an sadece sarılmak istiyorum.

mutluluk insanın kendi iç dünyasındadır..ne ilişkiler, ne para, nede mal mülk mutluluk kaynağı değildir...bizim kadınlarımız, sadece sorun üretmeyi beceriyor. evde yapılan iş, tutumlu olmak, bunlar erkeği çok fazla ilgilendirmiyor. ilişkimiz olan erkeğe yada kocaya birey olarak değer vermiyoruz...sürekli bir dır dır, sürekli başka ilişkilere özenip aynılarını isteme vb. konularla adamları darlıyoruz...ayrıca evlendikten sonrada, kaç yaşına gelmiş adamı tekrardan eğitmeye, kendimize uydurmaya çalışıyoruz...tüm bunları bir tarafa bırakıp, önce kendimiz için yaşamalı, kendimiz mutlu olmalıyız ki, eşimize, çocuklarımıza mutluluğumuz yansısın...herkesi olduğu gibi kabul etmeli, sınırlara saygı duymalı, en önemliside karşımızdaki insana ( sen değerlisin) mesajı vermeli...

Ben bencil bi insanım, önce kendimi düşünürüm
Kendimle de mutluyumdur.
Eşimden tabiki beklentilerim var ilgi gibi, bunları yapmadığı takdirde benim de kendisine olan ilgimin azalacağını bilir. Çünkü ilişkiler başlayana kadar olan ilgi, sevgi, düşkünlük asıl ilişki sırasında devam etmeli ki ilişki sürdürmeye değsin diye düşünürüm. Eşimi çok çok severim, ilişkimiz için çok da fedakarlık yaptım, yaparım ama yanlış hareketlerinde ona eyvallahım olmayacağını bilir o yüzden dikkatli davranır.

Yani ne bileyim akşam eve gelince duvar gibi suratla değil en azından bir gülümsesin öpsün istiyorum. Uyardım biraz şimdi zorla gülümsüyor :) Ben de sonuçta tüm gün çalışıyorum gerginim ama eşime yansıtmamaya çalışırım. Bunun gibi ufak şeyler aslında beklentim.

Çiçek gönderir özel günlerde, her gün çiçek vs istemem zaten.
Aman o da öküzmüs ay. Güler yüze para mı istiyorlar sanki. Bizim evliliğin odunu benim sanırım. Eşim benden daha romantiktir. Yuvarlanıp gidiyoruz işte. Yorgun geldiysem kimse bana bulaşmasın kimse satasmasin isterim. Eşim de karışmaz. Şimdi ben sinirliyken etrafımda olmaması gerektiğini de öğrendi.

Back
X