• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Aynı şeyi söylüyorum"tepenize çıkardınız erkek milletini,şimdi uğraşıyorsunuz" diyorum:))
Ben eşime haksızsa "haksızsın"derim,o da olağan karşılar.Babam bu sözü nadir duydu hayatında,o yüzden şimdilerde küçük şoklar yaşıyor annemden duyunca:)
Ay cok fenaymis :) kocayla ne alakasi var ben haksiz olan herkese haksizsin derim gayet rahatlikla :)

Eklemek istediğim bir şey geldi aklıma, G greengirll bu sanırım senin sorduğun tarz bir ilişki.
Bir arkadaşım ve eşi. Kız oldukça güzel, çok havalı, bakımlı, kıyafetine her şeyine çok özen gösterir. Hastayken bile makyajlı, ojelidir. Eşi ondan yşça büyük ve görüntü olarak çirkin ve bakımsız diyebileceğim biri( kendisi çok iyidir sadece görüntüden bahsediyorum)
Bir ara çift olarak sık görüşürdük, kız hiçbir şeye aldırmıyor, bizim yanımızda çocuk azarlar gibi eşini azarlayıp komutlar veriyor. Ben eşime kızsam da topluluktaysak büyük tepkiler vermem mesela küçük düşürmemek adına, keza bana yapılmasına da katlanamam. Ama bunlarda öyle bir şey yok, adam gık demiyor. Eşim sırf bu sebeple görüşme sıklığını azalttı, ben rencide oluyorum artık nerdeyse bu durumdan dedi.
Ve kız asla saçını süpürge eden biri değildir, temizliğini başkası yapar, yemeği çoğu zaman dışardan söyler. Tek başına tatillere gider vs vs.
Ben bu şekilde bir evlilik istemezdim zaten ama yapan nasıl beceriyor onu gerçekten bilmiyorum
Bayan kendine köpek almış herhalde:)
Kişiliksiz koca benim ağzımın içine baksa ne olur bakmasa ne olur

Yooo çekilir böyle tipler var...Adamda kompleks var ve kadının onunla birlikte olduğuna inanamıyor ve kaybetmemek için herşeyi yapıyor. Belki de adamın kadına karşı açıkları var ve kadın alttan alıyor ama herkesin içinde intikamını alıyor gibi.
Şey gibi,hani güçleri nispetinde en pahalı telefonu alıp kendilerini değerli hissedenler var ya,onun gibi bence.
Ben bir yaşlıdan şu sözü duymuştum"Tavuğum güzel olsun da varsın yumurtlamasın"
Böyle sırf güzellik delisi olanlar var.Tabii ki bir artıdır,fakat daha başka artılar varsa.

Ay cok fenaymis :) kocayla ne alakasi var ben haksiz olan herkese haksizsin derim gayet rahatlikla :)
Kötü tabii,fakat bu alıştırmayla ilgil biraz da,bu annemin tercihiydi,bunu saygı sanıyorlardı,aysbergin görünen yüzü haline gelebileceğini düşünemediler:)
Babam çok fedakar fakat son derece alıngandır,dünyayı kendi çevrelerinde döndüren kadının yorgun düşebileceğini hesaba katmıyorlar:)

Kötü tabii,fakat bu alıştırmayla ilgil biraz da,bu annemin tercihiydi,bunu saygı sanıyorlardı,aysbergin görünen yüzü haline gelebileceğini düşünemediler:)
Babam çok fedakar fakat son derece alıngandır,dünyayı kendi çevrelerinde döndüren kadının yorgun düşebileceğini hesaba katmıyorlar:)
Evet eski iliskiler bana hep enteresan gelmistir , onlarin bakis acisi bambaskaymis hayata

Yooo çekilir böyle tipler var...Adamda kompleks var ve kadının onunla birlikte olduğuna inanamıyor ve kaybetmemek için herşeyi yapıyor. Belki de adamın kadına karşı açıkları var ve kadın alttan alıyor ama herkesin içinde intikamını alıyor gibi.
Tabi belki de adamda da vardır bir şeyler, işin bu tarafını bilemiyoruz

Şey gibi,hani güçleri nispetinde en pahalı telefonu alıp kendilerini değerli hissedenler var ya,onun gibi bence.
Ben bir yaşlıdan şu sözü duymuştum"Tavuğum güzel olsun da varsın yumurtlamasın"
Böyle sırf güzellik delisi olanlar var.Tabii ki bir artıdır,fakat daha başka artılar varsa.
Bu örneği verdim ama belki evlerinde çok mutlulardır onu bilemiyorum tabiki.
Ama başkalarının yanında bile rahatlıkla azarlanan bir adamın evdeki hali nasıldır, bu da ayrı mesele .
Atalarımızın lafına gelince, evet tavuk gerçekten çok güZel :)

Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?

Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.

Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)

Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Başlık çok saçma geldi eşim agzimın icine niye baksin ki niye pesimde kossun ki ben zaten kukla adam istemem kendi fikirleri olsun bir ağırlığı karakteri olsun benim kölem degil vazgecilmezim de degil..Herkes herkessiz yaşar elbette..illa beni surekli onaylamasin her dedigimi yapmasin her kararima uymasin belki kararım yanlış bu kafada evlilik mi yurutmeye calisiyorsunuz?

Valla kadınlar hep erkekleri tek çeşit olarak nitelendiriyor ama erkeklerde cok farklı karakter mizaç a sahip .erkeğin karakterine bağlı olarak değişiyor bu ilgi meselesi. Ama şu da bir gercek ki;

Hiçkimse kendisine muhtac, ağlak, sürekli mutsuz , sürekli ilgi isteyen birine hayranlık , merak yada istek duymaz. Kadın da erkek de kendine yetebilen ( en azından dışarıdan öyle görünen) kişiyi ister.

İlgisiz bir eş için merak konusu olmaktan cıkmışsınızdır da ondan ilgi duymuyordur. Herseyiyle aitlik hissettiren bir kadın için kendine ait olmayan kadına daha merak duyuyor erkekler.

Şuna benzetiyorum ben. Coğu kişi yanındaki şehre gidip gezmektense en uzak yerleri keşfetmeye meraklı oluyor.Neden? Yanındaki yanında da ondan .istese ulaşır hemen yakınında cepte zaten .

Bir ilşki de merakı isteği ayakta tutmak adına kişilerin özel alanları kendilerine ait bir dünyaları olmalı ve mutlu oldukları yerler dünyalar keşifler olmalı. Her insanın bir dünyası olmalı. Atıyorum edebiyat ve şiir meraklısısındır. En sevdiğin yazarın söyleşi seni heyecanlandırmalı , bir şiir bulduğunda yazmalı gözlerinde o heyecanı görmeli. Benden başka bir hayatı var bu kadının diyebilmeli erkek.

Sönük hiçbir zevki olmayan birü kime cazip gelir.

Böyle olanlar güçlü ayakları üstünde duranlar cazip geliyor . Çünkü herkes güçlüye hayran olur, başarı elde edene ilgi duyar. Arkasını dönen her kadın yoluna bakan her kadın acaba dedirtir erkeğe? Benden daha ilgi duyduğu şey ne! Biraz bunu dedirtmek lazım.

Bir kadının mutlaka bir hobisi severek yaptığı bir işi olmalı. Arkadaş çevresi olmalı onlarla vakit geçirmeli , eve yada erkeğe bağımlı olanlar hiçbir zaman mutlu olamıyorlar. O tüm vakitlerini harcadıkları erkeklerden bir güzel söz duyamıyorlar. Hayata bağlı olan gözleri gülen kişi etrafına poxitif enerji yayıyor ve cekiyor adete..
Umursamaz ol sana umursamaz olana ..valla bunları yapıp işe yaramayan da var yok mu ? Var bal gibi de var. Sevmiyor işte o erkek . Sevmeyen erkeğe ağzınla kuş tut ııhhh olmaz. Bu dediklerim çöp. Öyle de bişey işte bu ilşki ...

Ayy eşim asla böyle biri değil ama ben romantizmi ilgili alakayı seven biriyim bence o da tam tersi sarılırken bile sıkı sıkı sarılmaz ha benı sevmıyomu tabıkı kendı canından cok sever buna emınım ama adamın kalıbı bu

Başlık çok saçma geldi eşim agzimın icine niye baksin ki niye pesimde kossun ki ben zaten kukla adam istemem kendi fikirleri olsun bir ağırlığı karakteri olsun benim kölem degil vazgecilmezim de degil..Herkes herkessiz yaşar elbette..illa beni surekli onaylamasin her dedigimi yapmasin her kararima uymasin belki kararım yanlış bu kafada evlilik mi yurutmeye calisiyorsunuz?

Öyle bir cümlem olmadı benim

Ben bilincli birsey yapmiyorum
Hayatim boyunca boyleydim , ben tek basima olmayi seviyorum , tek iken cok mutlu huzurlu ve gucluyum
Karsima cikan erkeklerde hep esim gibiydi bu arada , belki de karsimdaki erkekten beklentimin fazla olmamasi onlara cazip geliyordur , acikcasi pek ustunde durdugum bir mevzu degil bu
Ilk evlebdigim yillarda adama resmen yalvarirdim lutfen disari cik gece arkadaslarinla bulus diye , ne isim var benim sensiz disarda derdi , bende biraktim artik soylemiyorum hic , evde baska odada olsam bile pesimden gelir yada beni goremezse duyarim sorar milana nerde diye , o da bi nevi cocugum gibi
Ya aksamlari koltukta oturutken bile 2 cocugum tepemde , kocam da yan koltukta ama elini uzatir mutlaka bi yerime dokunarak oturur
Bazen ciglik atip kacasim geliyor :deli:

Tıpkı ben ve benim eşim. Bilhassa son 2 senedir :))

Back
X