Eşim pisss !!

Allah yardımcın olsun arkadaşım gerçekten zor bir durum insanın eşinden soğuması çok kötü bence daha çok üstüne düş bu konuların ama işte söylemeyle nereye kadar olur bilmiyorum.aile yetiştirmesi çok önemli dediğiniz gibi çocukluktan yetişmeyle alakalı bu temizlik işi

ilginize teşekkür ederim kızlar.2007 den beri bu foruma üyeyim. buranın yeri çok farklı bende. sığınacak bir liman gibi. kimseye açamadığım şeyleri çoğu zaan burada yazdım. hiç tanımadıım görmediğim insanlar gerekk hayatımdaki çoğu insandan daha yakın oldu burada.
şimdi eskiden açtığım konulara bakıyorum da ne kadar çocuksu çoğu ne kadar önemsizmiş.
evet eşimi pis olarak niteelendirebiliyorum.ki sigara içmesine ragmen fırçalamıyor dişlerini. eminim o beni karşısında öyle görmek istemezdi.dağınıklığı da aşırı derecede zaten. evde yaptığım temizlik 2 gün gitmez bile ki ben bir günümü harcıyorum.ben de onunla ynı saatlerde çalışıp eve geliyorum...
benim ona yaptığım biçok uyarı sağlığı için de önemli.kendisi bu yaşta 110 kilo.tanıştığımızda ise 88 idi. ne yemesine dikkat eder buna ragmen ne bir spor yapar.işyerinden arkadasların eşine bakıyorum. biraz kilo alsalar diyete girenler yürüyüş yapanlar...eşim gibisini görmedim. bu psikoloji ile rol yapmaktan o kadar yoruldum ki.insanlara imrenmekten yoruldum.

abim de babam da kişisel temizliğine dikkat ederdi. babam emekli 57 yaşında ve inanın deodorantını evdeyken bile eksik etmez. abim de öyleydi.ama ben balayında rahatsız oldum. deodorant aldım duştan sonra kullan dedim ama üzellikle söyledm. ben kokmam ki diyor. şişe öylece duruyor.

ilginize teşekkür ederim kızlar.2007 den beri bu foruma üyeyim. buranın yeri çok farklı bende. sığınacak bir liman gibi. kimseye açamadığım şeyleri çoğu zaan burada yazdım. hiç tanımadıım görmediğim insanlar gerekk hayatımdaki çoğu insandan daha yakın oldu burada.
şimdi eskiden açtığım konulara bakıyorum da ne kadar çocuksu çoğu ne kadar önemsizmiş.
evet eşimi pis olarak niteelendirebiliyorum.ki sigara içmesine ragmen fırçalamıyor dişlerini. eminim o beni karşısında öyle görmek istemezdi.dağınıklığı da aşırı derecede zaten. evde yaptığım temizlik 2 gün gitmez bile ki ben bir günümü harcıyorum.ben de onunla ynı saatlerde çalışıp eve geliyorum...
benim ona yaptığım biçok uyarı sağlığı için de önemli.kendisi bu yaşta 110 kilo.tanıştığımızda ise 88 idi. ne yemesine dikkat eder buna ragmen ne bir spor yapar.işyerinden arkadasların eşine bakıyorum. biraz kilo alsalar diyete girenler yürüyüş yapanlar...eşim gibisini görmedim. bu psikoloji ile rol yapmaktan o kadar yoruldum ki.insanlara imrenmekten yoruldum.

ama tatlım sen çok çabuk pes etmişsin.. biraz sabır sebat. her erkek dağınıktır, benim eşim de dağınıktır. artık anlaşma yaptık sadece tek bir odayı dağıtıyor, eşyalarını oraya döküyor, salonum da böylece toplu kalıyor.
kendini evin temizliği için çok yıpratma derim, hele bir de çalışıyorsan. ev ertesi güne yine kirlenir ama yıpranan senin tamiri olmaz bir daha.

eşinin ne gibi kirinden şikayetçisin mesela? sadece kilo mu sorun?

ama tatlım sen çok çabuk pes etmişsin.. biraz sabır sebat. her erkek dağınıktır, benim eşim de dağınıktır. artık anlaşma yaptık sadece tek bir odayı dağıtıyor, eşyalarını oraya döküyor, salonum da böylece toplu kalıyor.
kendini evin temizliği için çok yıpratma derim, hele bir de çalışıyorsan. ev ertesi güne yine kirlenir ama yıpranan senin tamiri olmaz bir daha.

eşinin ne gibi kirinden şikayetçisin mesela? sadece kilo mu sorun?

ben de salonu kapadım zaten. ona ayrı bir oda verdim kıyafetleri için orası zaten her daim savaş alanı gibi. ama evin heryerini dağıtıyor.gece geç yatıyor. dediğim gibi kola şişesini bittikten sonra asla çöpe atmaz. halının üzerinde devrilmiş şekildedir. sabah kakınca öyle bulurum oturma odasını.kol saatini mutfak masanına ya da tazgaha çıkarır. 1000 defa uyardım.
kişisel temizliğine kesinlikle dikkat etmiyor.diş fırçalamaz. tırnak uzatır. sık banyo yapmaz.
dağınıklığı o kadar ki bi keresinde araba anahtarını kaybetti. bir keresinde de 2 hafta önce o sabah işe geç gidecekti. ben de haliyle kapıyı kilitleyip çıktım ondan önce. sonra ben işe gidince beni aradı ve o dağınıklığının arasında ( her eşyası ayrı biyerde atılı olduğundan) kendi anahtarını evin içinde bulmadı ve kitli kaldı. ben de işyerinden çıkamazdım ki izin alabilecek bile olsam çıkmazdım çok sinirlendim çünkü. ve çilingir çağırıp dışarı çıkmak zorunda kaldı.
belki boşanmak için yeterli görülmeyebilir bu sebepler kimilerine göre ama şimdi bu insan bir ocugun sorumluluğunu alabilir mi...

benim eşim de pis, dağınık, kendine bakmaz, sağlıksız beslenir, spor yapmaz vs vs.
öncelikle dırdırı kesmeyin, dırdır çekmektense toparlanmak kolayına gitti benim eşimin. ben de takdir ettiğimi belli ettim.
uzun süre kafayı yedim, baktım olmayacak, ben de toplamadım, temizlemedim, o napıyorsa onu yaptım. 1 ay kadar sonra elinde elektrikli süpürge, ev de çok kirlenmiş diyerek süpürmeye başladı.
çekmeceler gardrop 1 günde savaş alanına dönerdi, en alttakini alırken üsttekileri yıktığı için, ütülemeyi bıraktım, tıkıştırdım ben de kıyafetlerini o dağınık dolaplara.
ve bunun gibi neler neler, o napıyorsa ben de aynı şekilde karşılık verdim.
şu anda tam istediğim gibi olmasa da en azından kirli çamaşırlar haftalarca yatak odasında yerlerde sürünmüyor, ben sofrayı kurduysam o kaldırıyor, çöpleri döküyor. dolarlarında her şey katlanmış düzgün duruyor, ben de tekrar ütülemeye başladım.

belki benim yaptıklarımdan işinize yarayan olabilir :34:

ben de salonu kapadım zaten. ona ayrı bir oda verdim kıyafetleri için orası zaten her daim savaş alanı gibi. ama evin heryerini dağıtıyor.gece geç yatıyor. dediğim gibi kola şişesini bittikten sonra asla çöpe atmaz. halının üzerinde devrilmiş şekildedir. sabah kakınca öyle bulurum oturma odasını.kol saatini mutfak masanına ya da tazgaha çıkarır. 1000 defa uyardım.
kişisel temizliğine kesinlikle dikkat etmiyor.diş fırçalamaz. tırnak uzatır. sık banyo yapmaz.
dağınıklığı o kadar ki bi keresinde araba anahtarını kaybetti. bir keresinde de 2 hafta önce o sabah işe geç gidecekti. ben de haliyle kapıyı kilitleyip çıktım ondan önce. sonra ben işe gidince beni aradı ve o dağınıklığının arasında ( her eşyası ayrı biyerde atılı olduğundan) kendi anahtarını evin içinde bulmadı ve kitli kaldı. ben de işyerinden çıkamazdım ki izin alabilecek bile olsam çıkmazdım çok sinirlendim çünkü. ve çilingir çağırıp dışarı çıkmak zorunda kaldı.
belki boşanmak için yeterli görülmeyebilir bu sebepler kimilerine göre ama şimdi bu insan bir ocugun sorumluluğunu alabilir mi...

canım sen neden evden çıkarken içeride eşin olduğu halde kapıyı kilitledin anlamadım?
anladım, epey dağınık. dağınıklık neyse de kirli olması zordur eminim. bence kişisel bakımına dikkat etmesi için gerekli aksiyonlar almaya çalışabilirsin. ne bileyim al roll-onu sen sür zorla koltuk altına :)

canım onun da anahtarı var. uyuyrdu ben çıkarken ben de ne olur ne olmaz diye kitledim üstünden. kendisi anahtarını bulamayınca kitli kaldı.

konuşmayla anlamıyorlarsa sızde terleyin terleyin 1 hafta banyo yapmayın dişinizi fırçalamayın saçınızı taramayın ağda yapmayın dizi çıkmış pijamalarla evde dolaşın soğan yıyın yanına oturun öpmeye çalışın belki anlarlar.

bu ne sabır yahu hayran kaldım resmen

siz böyle bir hafta gezin o pis adamlar hemen sizi aldatmaya bile kalkarlar...

bu kadar torpil geçilemezdi herhalde erkeklere bunu da gördüm ya daha şaşırmam.

bence onu çok ciddi bişrey konuştuğunuzu belli ederek karşınıza alın, bu konu çok önemli ciddi ciddi konuşmamız lazım diyinve kesinlikle sırıtmayın, karşınıza alın ve bu durumu ciddi ciddi anlatın, cinsellikten soğuduğunuzu söyleyin, sonra düzelirse de onu ödüllendirin.

bence onu çok ciddi bişrey konuştuğunuzu belli ederek karşınıza alın, bu konu çok önemli ciddi ciddi konuşmamız lazım diyinve kesinlikle sırıtmayın, karşınıza alın ve bu durumu ciddi ciddi anlatın, cinsellikten soğuduğunuzu söyleyin, sonra düzelirse de onu ödüllendirin...

dışardan gelince kıyfetini çıkardıında direk makineye atın temiz çamaşır giymek için temiz olmasının gerektiğini biliyordurr heralde.kar beyaz atleti kirli vücuduna giymek onuda rahatsı edecektir.hatta biraz abartın atleti iç çamaşırını filan önünde ütüleyin.banyo yapıp giymeye çalışacaktır.tırnağınızıda siz onun yanında kesin sizden sonra ona verin kalkıp almaya üşeniyodur.yada ne biliyim kazara şeerli bişeyler dökün üzerine.kusura bakma haytım yanlışlıkla oldu deyin yapış yapış gezecek hali yok ya.bu aralar sakarmış gibi davranın.son çare bu allah yardımcınız olsun

ben kocama pissin derdim de seninkini okuyunca adamcagiza buyuuuk haksizlik ettigimi anladim arkadasim. :25::25: kirmamasi mi kalmis bu isin kirilirsa kirilsin acik acik soyle bence allah kolaylik versin

Back
X