- Konu Sahibi atessizprenses
merhaba arkadaşlar.daha önceki konumdan hatırlarsınız beni.hayatın müşterek olamadığından bahsetmiştim.ve sonunda olan oldu.1 haftadır hastayım,yatağa düştüm.doktor zatürree başlangıcı teşhisini koydu.bundan 3 sene önce geçirmiştim bu hastalığı ve iyileşmiştim.doktor çok dikkat etmemi,tekrarlamasının çok tehlikeli olduğunu söyledi.ama işte kahretsin ki tekrarladı.bu hastalık tedavinin yanında dinlenmeyi içeriyor ki iyileşebileyim.ama olmuyor.1 hafta önce bu teşhis kondu ama ben bu süre zarfında çalıştım.artık bugün gücüm olmadığı için işe gidemedim.dün sabah eşim beni işe bıraktı,dükkana girdim nerdeyse bayılmak üzereydim.hemen telefona sarılıp eşimi aradım,dinlen demez mi*o kadar kötü oldum ki anlatamam...adam eve götüreyim seni,iyileşmeden çalışma demedi yaa..
şöyle özetleyeyim.kazancım eşimden çok çok iyi.hatta öyle ki eşim son zamanlarda işi boşvermeye bile başladı.nasılsa benim kazancım yetiyor.dün dedim ki ona,ben bu eve ne kadar para sokarsam sokayım,sen 100lirada olsa getireceksin.herkes üzerine düşeni yapacak..ve gururlu numaralarından bıktım artık..
resmen bittim arkadaşlar.ve ben çalışmazsam bütün borç üzerimde,mahvolacağım.ve eşimin gerçek yüzünü yeni gördüm.bu sabah ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürürken eşim işe geç kalacaksın dedi bana.inanamıyorum.bir de ağlama krizine girdim,tansiyonum düştü.bu nasıl bir vicdan.uzun oldu ama anlatmak,paylaşmak istedim.daha anlatsam neler var bilemezsiniz.....

şöyle özetleyeyim.kazancım eşimden çok çok iyi.hatta öyle ki eşim son zamanlarda işi boşvermeye bile başladı.nasılsa benim kazancım yetiyor.dün dedim ki ona,ben bu eve ne kadar para sokarsam sokayım,sen 100lirada olsa getireceksin.herkes üzerine düşeni yapacak..ve gururlu numaralarından bıktım artık..
resmen bittim arkadaşlar.ve ben çalışmazsam bütün borç üzerimde,mahvolacağım.ve eşimin gerçek yüzünü yeni gördüm.bu sabah ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürürken eşim işe geç kalacaksın dedi bana.inanamıyorum.bir de ağlama krizine girdim,tansiyonum düştü.bu nasıl bir vicdan.uzun oldu ama anlatmak,paylaşmak istedim.daha anlatsam neler var bilemezsiniz.....