Eşim resmen hastayken bile çalışmaya zorluyor

canım geçmiş olsun dinlen bence de eşine gelince de bebek gibi bakması gerekirken hiç olmamış tavrı hiç:25:

ne diceğimi bilemedim başka bir topiktede aynen yazmıştım erkeklerde gurur falan kalmamış hepsi kadın parası yeme derdinde.

Canım konu hakkında bi yorum yapmıcam ama geçmiş olsun demek istedim.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah,Allah her konuda yardımcın olsun.:78:

Yaşadıklarınızı okuyunca bu kadar şeye nasıl katlandığınıza şaşırdım. Eşinizi çok mu seviyorsunuz da bu tavırlarına katlanıyorsun. Bu tarzda rahat bir adama bu kadar taviz vermeniz yanlış. Bekar olduğum için bu lafı rahat söylüyorsunuz diyeceksiniz ama böyle karısının kazandığı para da gözü olan erkeğe tahammül edemezdim.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu yıl gripler çok ağır geçiyor ve genelde ciğerleri etkiliyor. Ben de zatürree başlangıcından döndüm, sizin bir de daha önceden geçirmiş olmanız nedeniyle daha dikkatli olmanız gerek.
Diğer konularınızı da okudum. Biraz ilginç bir evliliğiniz var sanki. Yani belki çalışma saatlerinizden kaynaklı bilemiyorum, tarif edemediğim bir his uynadırıyor bende. Örneğin eşinizin sizin kazandığınız parayla çok ilgilenmesi de ilginç (yani aile bütçesi ile ilgilenmesi haricinde işinize karışmak anlamında); sizin de "para kazanan benim" tavrında olmanız ilginç. Yani normalde evlilikte para kazanılır ve harcanır, ama kimin kazandığı çok konuşulmaz, çünkü önemli değildir.
Bir de daha önce bir konuda bir iki ay önce eşinizden ayrı yaşadığınızı yazmışsınız. O ayrılık da benzer nedenle mi gerçekleşmişti, nasıl barışmıştınız?

öncelikle geçmiş olsun kısa zaman içinde iyleşirsiniz inş..
eşiniz hastalık nedir bilmiyor heralde ..
iş yeride size aitmiş ve çalışanlarınız varmışş 1 hafta 10 gün gitmeseniz nolacak işyeriniz mi batacak o süre içinde hiç para kazanmayın nolacak ki saglıgınızdan daha mı önemlii...
kendinizi nasıl iyi hisediyorsanız öyle yapınn..
siz evin diregi olmuşsunuz eşinizde nasılsa sırtını yaslamışşş size kafası rahatt..

öncelikle geçmiş olsun. Bu yıl gripler çok ağır geçiyor ve genelde ciğerleri etkiliyor. Ben de zatürree başlangıcından döndüm, sizin bir de daha önceden geçirmiş olmanız nedeniyle daha dikkatli olmanız gerek.
Diğer konularınızı da okudum. Biraz ilginç bir evliliğiniz var sanki. Yani belki çalışma saatlerinizden kaynaklı bilemiyorum, tarif edemediğim bir his uynadırıyor bende. örneğin eşinizin sizin kazandığınız parayla çok ilgilenmesi de ilginç (yani aile bütçesi ile ilgilenmesi haricinde işinize karışmak anlamında); sizin de "para kazanan benim" tavrında olmanız ilginç. Yani normalde evlilikte para kazanılır ve harcanır, ama kimin kazandığı çok konuşulmaz, çünkü önemli değildir.
Bir de daha önce bir konuda bir iki ay önce eşinizden ayrı yaşadığınızı yazmışsınız. O ayrılık da benzer nedenle mi gerçekleşmişti, nasıl barışmıştınız?

canım ben para kazanan benim demedim.mantık olarak benim gelirim iyi olduğu için çalışmıyor dedim.ilginç değil bence,tam tersi bunlar yaşanan şeyler zaten.evet bu sebeplerden ayrı yaşadık bir dönem ama yapıcı olmak adına geri döndüm....

biz bayanlar özelliklede hastayken çok duygusallaşıyoruz..bende hasta olduğumda eşimden benle ilgilenmesini istiyorum ama nerdee..1-2 pış pışlama okadar..o da söyleye söyleye...çok dokunuyor insana bu durum..annesini istiyor kendi kendine ağlıyor işte..ama eşinin durumdan haberi dahi yok..kimbilir sen neler hissediyorsun oysa o eminm ki olayı basit olarak değerlendirip senin neler düşündüğünün farkında bile değildir..bence sende hiç takma durumu ne yazıkki eşin de olsa insanlar hep yalnız insana tek acıyan kişi böle durumlarda annesi..ailesi..
onun bu tavrını hiç düşünmeyip sen kendi sağlığını düşün biran önce iyileşmeye bak bence..birde bunun için kendini maneviyattan çökertme değmez..bu dünyada kendin için deüerlisin sadece unutma..

tanidgin güvendigin birisi yokmu onu biraz yollasan dükkaninada bir gün olsa calismasan dinlensen
esinin yaptigina gelince söylicek söz bile bulamiyorum
ama en azindan onun calismamasina olanak tanima sakin

Sımdı kızıcaksın bana herseydıe okuyamadım ama yanlsı lutfen duzelt benı ama sen neden onu tasıosun kı hanı desen ban abakıo yok ılgıdesen o da yok sevgı kalmamıs hastasın umru degıl sen neden tasıosun kı onu adam dayamıs sırtına senın oohhh....
Ne olur topla kendını farkına var kı sana fayda senden.. Umrun olmasın hasta ısen ısede gıtme omu keyfının kahyası yaaa..

canım ben para kazanan benim demedim.mantık olarak benim gelirim iyi olduğu için çalışmıyor dedim.ilginç değil bence,tam tersi bunlar yaşanan şeyler zaten.evet bu sebeplerden ayrı yaşadık bir dönem ama yapıcı olmak adına geri döndüm....

Anladım. Eğer tabi siz para kazanıyorsunuz diye çalışmasam da olur havaları varsa çok rahatsız edici. Ben ilginç derken tam olarak eşinizin ve sizin evlilikteki tavrınızı kavrayamadığımı ve o nedenle bazı şeylerin ilginç geldiğini anlatmak istemiştim. Yoksa sizin yazdıklaırnızla ilgili değildi. Yanlış anlama olduysa özür dilerim. Size kolaylık ve sabır dilerim. Belki de aldığınız ayrılık kararı dah doğru idi.

canım haklısın ama işyeri benim.yani kapatmam sözkonusu bile olamaz tabi ki.ama çalışanlarım var ve arada bir uğrarsam gün içinde yeterli olacak.fakat eşim sabah git akşam gel derdinde ki,ben yokken işler tıkır tıkır işlemiyor,bunu da çok iyi biliyor...biraz yatsam aslında iyileşip kalkınca ben herşeyi toparlarım.ama sürekli iyi misin,işe gidebilecek misin demesi çok sinirimi bozuyor...ben kalkmaya zorlasam da kendimi onun bana, gitme,biraz dinlen demesi gerekmez miydi?

Canım öncelikle geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Arada uğraman yetiyorsa evde kal ve dinlen canım ya senden daha mı önemli :S
Eşine de hayret ettim doğrusu...

İnsanın hayat arkadaşının böyle merhametsiz davranması çok iç acıtıcı. Seni anlayabiliyorum. Duygusal anlamda gelse sana sarılsa ve dinlen uyu dese dünyalar senin olacak..

Bu erkekler neden odun ya hu :43:

Back
X