- Konu Sahibi atessizprenses
canım geçmiş olsun dinlen bence de eşine gelince de bebek gibi bakması gerekirken hiç olmamış tavrı hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle geçmiş olsun. Bu yıl gripler çok ağır geçiyor ve genelde ciğerleri etkiliyor. Ben de zatürree başlangıcından döndüm, sizin bir de daha önceden geçirmiş olmanız nedeniyle daha dikkatli olmanız gerek.
Diğer konularınızı da okudum. Biraz ilginç bir evliliğiniz var sanki. Yani belki çalışma saatlerinizden kaynaklı bilemiyorum, tarif edemediğim bir his uynadırıyor bende. örneğin eşinizin sizin kazandığınız parayla çok ilgilenmesi de ilginç (yani aile bütçesi ile ilgilenmesi haricinde işinize karışmak anlamında); sizin de "para kazanan benim" tavrında olmanız ilginç. Yani normalde evlilikte para kazanılır ve harcanır, ama kimin kazandığı çok konuşulmaz, çünkü önemli değildir.
Bir de daha önce bir konuda bir iki ay önce eşinizden ayrı yaşadığınızı yazmışsınız. O ayrılık da benzer nedenle mi gerçekleşmişti, nasıl barışmıştınız?
canım ben para kazanan benim demedim.mantık olarak benim gelirim iyi olduğu için çalışmıyor dedim.ilginç değil bence,tam tersi bunlar yaşanan şeyler zaten.evet bu sebeplerden ayrı yaşadık bir dönem ama yapıcı olmak adına geri döndüm....
canım haklısın ama işyeri benim.yani kapatmam sözkonusu bile olamaz tabi ki.ama çalışanlarım var ve arada bir uğrarsam gün içinde yeterli olacak.fakat eşim sabah git akşam gel derdinde ki,ben yokken işler tıkır tıkır işlemiyor,bunu da çok iyi biliyor...biraz yatsam aslında iyileşip kalkınca ben herşeyi toparlarım.ama sürekli iyi misin,işe gidebilecek misin demesi çok sinirimi bozuyor...ben kalkmaya zorlasam da kendimi onun bana, gitme,biraz dinlen demesi gerekmez miydi?
Canım öncelikle geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Arada uğraman yetiyorsa evde kal ve dinlen canım ya senden daha mı önemli :S
Eşine de hayret ettim doğrusu...